Bodrum..Bodrum. )

Bodrum'a tövbe ettim gitmem
5 yıldızlı bir otelde başıma gelenleri anlatsam..
Gecenin üçünde beşinci katta Deniz manzaralı bir odada 4 aylık hamile Halimle dize kadar lağım içindeydik eşimle.. O geceyi zihnimin en derinliklerine gömmek istiyorum
Otelin adını gitmemen için verebilirim özelden

Aynen:oha: o zaman..tabi bazen değiyor verdiğin paraya ama bilemiyorsun ki.birde HD değilse çok fazla değilmi ya?:işsiz:

tabi cok fazla. yani eminim yemekler cok kalitelidir, odalar inanilmaz konforludur, e tabi herseyin bir bedeli var ama herkesin de bir butcesi var. ki bu dedigim fiyat standart bir odanin fiyati, daha luks odalar ve suitler 20bin tl'lere cikiyor. anlayacaginiz baya jet sosyetenin takildigi bi yere benziyor.

ben de maxx royal'i cok begenmistim resimlerden, ama o da cok pahali :kızgın:evet dediginiz gibi iyi arastirmak lazim, bir de bazen erken rezervasyonla fiyatlarda baya bir indirim oluyor, ondan da yararlanilirsa sahane olur.
Bız bu sene cok gec kaldık cok, hamıleydım ısler ters gıttı gıtmeyız dedık gıdıyoruz 10 gun once otel aldık , sımdı bayram ıcın bakıyoruz bu sabah bı otelde goz gore gore 200 tl fark oynadı
kıbrısta nuh'un gemısınıde sevdım bende herseyı seıvyorum galıba :kızgın:

Bodrum'a tövbe ettim gitmem
5 yıldızlı bir otelde başıma gelenleri anlatsam..
Gecenin üçünde beşinci katta Deniz manzaralı bir odada 4 aylık hamile Halimle dize kadar lağım içindeydik eşimle.. O geceyi zihnimin en derinliklerine gömmek istiyorum
Otelin adını gitmemen için verebilirim özelden
Ay asaka gıbı ya
turla'mı gıttınız pekı
turla gıttıysenız mutlaka sıkayet edın sonrakı sene ındırım alırsınız cıddı oranda
Bodrumda once oglum sıvrı sınek alerjısı oldu otelde ıgne vurdular, sonrakı gun alerjı oldu gozlerı akmaya basladı bır sonrakı gun esımın havuzdan mikrop kaptı atesı cıktı bodrumda sıgortamız gecmedı ozel sıgortamız birde , devlet hastanesınde yattı
otele vermedıgımız parayı gıttık hastanelere odedık, ustelık kucagımda alerjılı bır cocuk esım odada ben otel onunde sabahladık rezıllıktı yanı
kesınlıkle o yuzden pıyasa ortalamasında bır yere gıtmek ıstemıyorum.
Ets'den gıtmıstık gecen sene gıttımız otelde villada konakladık bu sekılde otellerle bence calısmamalılar bile

Bence uygun bıle soylemısler
hangı aydı?
o kadar cok uzun kalcaksanız bodruma gıtmeyın bence ya , sıkılmayacakmısınız yarısınıda baska bı bolgede gecırın
Ben bodrumda bı yer oneremıyorum 2 otele gıttım dedıgım gıbı aldıgım hızmet cok az , ayrıca sıvrı sınek olabılıyor mesela torbada cok oluyor, aksamları hırkayla gezıyoruz
buarada oglun kucuk mu yoksa onu aksamları kızlara bırakıp eglenmeye cıkabılır mısınız ? Ben bodrumu o yuzdende ıstemıyorum sanırım gıdıp bı bar'da eglenemıyorsam ne yapayım bodrumu dıyorum. Annemler gelse bırakırım ama gelmıyorlarda
Ağustos 1 den 18 ine kadar..iyi yani fiyat öylemi?oh buna sevindim.
Bodrum'u seviyorum ya havası bunaltmiyor. Denizi serin eğlencesi güzel. Oğlum 12 yaşında akşamları onu babasıyla bırakıp kızları gezdiricem. Bu arada bende gezeceğim tabi bu fırsatla))aslında bir hafta bir otel sonra başka otel bende isterim ama ayarlamak zor oluyor.ya boş oda yoksa ya odaları sevmezsek filan derdi oluyor.birde taaa ingiltereden gelicez memnun olmazsak hadi dönelim diyemeyiz filan..

Ağustos 1 den 18 ine kadar..iyi yani fiyat öylemi?oh buna sevindim.
Bodrum'u seviyorum ya havası bunaltmiyor. Denizi serin eğlencesi güzel. Oğlum 12 yaşında akşamları onu babasıyla bırakıp kızları gezdiricem. Bu arada bende gezeceğim tabi bu fırsatla))aslında bir hafta bir otel sonra başka otel bende isterim ama ayarlamak zor oluyor.ya boş oda yoksa ya odaları sevmezsek filan derdi oluyor.birde taaa ingiltereden gelicez memnun olmazsak hadi dönelim diyemeyiz filan..
Ay cocuklar buyukmus yahu
bence fıyat uygun oyle soylıyım

bodrum aşığı biri olarak denizi güzel olsun istiyosanız Akyarlar taraflarına göz atın derim.. Miobianco otel benim favorimdir..odanızdan havuza girebiliyosunuz ve özel plajı da küçük ama çok keyifli biyer.. şimdiden iyi tatiller :KK66:

bodrum aşığı biri olarak denizi güzel olsun istiyosanız Akyarlar taraflarına göz atın derim.. Miobianco otel benim favorimdir..odanızdan havuza girebiliyosunuz ve özel plajı da küçük ama çok keyifli biyer.. şimdiden iyi tatiller :KK66:
En son ne zaman gıttınız acaba ? Ben en son 2008 senesınde ılk acıldıgı sene gıtmıstım sanırım
yenıydı
uzerınden epey zaman gectı , odaları farklı gordum kucukce bı yere benzıyordu o zaman tam bıtmemıstı hlc dahlınınde sanırım bır yerdı devremulk satısı oluyordu

En son ne zaman gıttınız acaba ? Ben en son 2008 senesınde ılk acıldıgı sene gıtmıstım sanırım
yenıydı
uzerınden epey zaman gectı , odaları farklı gordum kucukce bı yere benzıyordu o zaman tam bıtmemıstı hlc dahlınınde sanırım bır yerdı devremulk satısı oluyordu
2014 yazında gitmiştim odaları club oda ve havuz odaları diye ayrılıyor club odalar dediğiniz gibi küçük kayınbraderim orda kalmıştı içini gördüm.. Biz havuzun kenarındaki odalarda kaldık apart gibi onlar bir yatak odası bir de amerikan mutfaklı oturma odası tarzında biyer var ama ordaki koltuklar da yatak oluyo bildiğim kadarıyla ve oldukça konforlu.. Tabi balkonunda şezlongları ve havuza direk girişi olması süper bi olanak yalnız havuz derinliği biraz az gibi büyükler için pek uygun değil biz pek giremedik havuzuna ama keyfi de yetiyo akşamları falan çok hoş :)

Bana etsen olur mu
Olur tabiki.
Rubi Platinum Spa Resort&Suites Alanya Avşallarda. Tam çocuk dostu bir otel. Çocuk büfesi var, ultra herşey dahil ,yemekler klasik açık büfe değil,taze pişirip sunuyorlar masaya kadar. Plaji muhtesem,dalgakıran bile var, uyku odası ,oyun klubu var çocuklar icin,animasyonlar gayet iyi,denize sıfır. Ben çok beğendim çocuklu tatil ićin ideal bir yer. Bak istersen bir. Biz bayramda ordayız kısmetse.

Evet akyarlari bende severim))o otele bakmamıştım dur bakayım sağol canım:-)

Evet akyarlari bende severim))o otele bakmamıştım dur bakayım sağol canım:-)
Bi bak canım yalnız bişey söylicem arkadaşım 6 kişilik 5 yıldızlı otel tatili için bodrumu seçmeniz çok doğru gözükmedi bana..o tarihlerdeki fiyatlara şöyle bi göz attım da resmen orta halli bi araba parası :) eder 15 günde heralde.. Hesaplı istiyorum dediğin için söylüyorum istersen Antalya tarafına bi göz at.. çünkü bodrumdaki pansiyon fiyatına antalyada 5 yıldızlı herşey dahil tatil yaparsınız :KK66:

Bi bak canım yalnız bişey söylicem arkadaşım 6 kişilik 5 yıldızlı otel tatili için bodrumu seçmeniz çok doğru gözükmedi bana..o tarihlerdeki fiyatlara şöyle bi göz attım da resmen orta halli bi araba parası :) eder 15 günde heralde.. Hesaplı istiyorum dediğin için söylüyorum istersen Antalya tarafına bi göz at.. çünkü bodrumdaki pansiyon fiyatına antalyada 5 yıldızlı herşey dahil tatil yaparsınız :KK66:
Hadi ya o kadar fark var diyorsun yani?bodrum neden daha pahalı acaba ya?Antalya ya o kadar çok gittik ki ordan sıkılmıştık artık açıkçası o yüzden son üç yıldır hep Bodrum'a yöneldik. Ama dediğin gibiyse fikirler değişebilir elbette.
Teşekkür ederim tavsiyen için. :-)

Hadi ya o kadar fark var diyorsun yani?bodrum neden daha pahalı acaba ya?Antalya ya o kadar çok gittik ki ordan sıkılmıştık artık açıkçası o yüzden son üç yıldır hep Bodrum'a yöneldik. Ama dediğin gibiyse fikirler değişebilir elbette.
Teşekkür ederim tavsiyen için. :-)
Çok fark var canım kalabalıksınız bi de :KK12: ben her yıl bodruma gidiyorum çocukluğumdan beri ama biz genelde herşey dahil tatilleri tercih etmiyoruz gezebilmek için merkezi tercih ediyoruz ve mütevazi otelleri sadece oda veya oda kahvaltı falan yapıyoruz, ama hemen hemen o fiyatlara etrafımdaki insanlar belek side civarlarında herşey dahil tatil yapabiliyolar.. ben bu sene turgutreiste çok mütevazi bi otel ayarladım havuzuna bile giremezsin :) bi de fırsattan yani nerdeyse en ucuz fiyata o bile kişi başı gecelik oda+kahvaltı 150 TL .. bilmiyorum ama istersen antalyayı bi daha düşün :KK66:

X