- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 31
- Konu Sahibi Mayflower75
Biz 6 haziranda gumbete geldik ultra servis 2 kişi 10 gün 2.150 ödedik ucak dahil. Oteli sevdik 1 hafta daha uzattık bodrum bomboş suan tek gumbet dolu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok teşekkür ederim tavsiyen için. Fiyatı nasıl acaba otelin? Erken rezervasyonla mı aldınız,sezonda mı?Olur tabiki.
Rubi Platinum Spa Resort&Suites Alanya Avşallarda. Tam çocuk dostu bir otel. Çocuk büfesi var, ultra herşey dahil ,yemekler klasik açık büfe değil,taze pişirip sunuyorlar masaya kadar. Plaji muhtesem,dalgakıran bile var, uyku odası ,oyun klubu var çocuklar icin,animasyonlar gayet iyi,denize sıfır. Ben çok beğendim çocuklu tatil ićin ideal bir yer. Bak istersen bir. Biz bayramda ordayız kısmetse.
Kızların ucu de aynı odada kalacaklar.bizde eşim ve oğlumla aynı odada.yani onu demek istedim.sanırım biraz karışık yazdım. Bir yandan fikir alıp otelleri incelerken kafam karışmış olabilir kizlar))
Bu zamanlarda oteller ucuz ama bayram e sonrasi fiyatlar artiyoBiz 6 haziranda gumbete geldik ultra servis 2 kişi 10 gün 2.150 ödedik ucak dahil. Oteli sevdik 1 hafta daha uzattık bodrum bomboş suan tek gumbet dolu.
Rica ederim canım. Biz 6 gece 7 gün anlaştık,1 ay oldu rezervasyon yaptıralı. 4bin lira deniz tarafı Deluxe oda,iki yetişkin 1 çocuk. Şu an 4.250 lira civarında sanırım bizim aldıgımız oda. Kara tarafı odalar biraz daha ucuz ama yol gećtigi ićin gürültü olabiliyor demisti Ets'deki görevli,aklında olsun.Canım çok teşekkür ederim tavsiyen için. Fiyatı nasıl acaba otelin? Erken rezervasyonla mı aldınız,sezonda mı?
Sağolasın canım. Uçak dahil değil bu fiyata di mi?Rica ederim canım. Biz 6 gece 7 gün anlaştık,1 ay oldu rezervasyon yaptıralı. 4bin lira deniz tarafı Deluxe oda,iki yetişkin 1 çocuk. Şu an 4.250 lira civarında sanırım bizim aldıgımız oda. Kara tarafı odalar biraz daha ucuz ama yol gećtigi ićin gürültü olabiliyor demisti Ets'deki görevli,aklında olsun.
Yok canım ulaşım dahil değil.Sağolasın canım. Uçak dahil değil bu fiyata di mi?
otel Gündoğan da mı :)Ay asaka gıbı ya
turla'mı gıttınız pekı
turla gıttıysenız mutlaka sıkayet edın sonrakı sene ındırım alırsınız cıddı oranda
Bodrumda once oglum sıvrı sınek alerjısı oldu otelde ıgne vurdular, sonrakı gun alerjı oldu gozlerı akmaya basladı bır sonrakı gun esımın havuzdan mikrop kaptı atesı cıktı bodrumda sıgortamız gecmedı ozel sıgortamız birde , devlet hastanesınde yattı
otele vermedıgımız parayı gıttık hastanelere odedık, ustelık kucagımda alerjılı bır cocuk esım odada ben otel onunde sabahladık rezıllıktı yanı
kesınlıkle o yuzden pıyasa ortalamasında bır yere gıtmek ıstemıyorum.
Ets'den gıtmıstık gecen sene gıttımız otelde villada konakladık bu sekılde otellerle bence calısmamalılar bile
Haklısın aslında. Evet ben Antalyaya da bakıyım o zaman.iyi fikir.Çok fark var canım kalabalıksınız bi de ben her yıl bodruma gidiyorum çocukluğumdan beri ama biz genelde herşey dahil tatilleri tercih etmiyoruz gezebilmek için merkezi tercih ediyoruz ve mütevazi otelleri sadece oda veya oda kahvaltı falan yapıyoruz, ama hemen hemen o fiyatlara etrafımdaki insanlar belek side civarlarında herşey dahil tatil yapabiliyolar.. ben bu sene turgutreiste çok mütevazi bi otel ayarladım havuzuna bile giremezsin :) bi de fırsattan yani nerdeyse en ucuz fiyata o bile kişi başı gecelik oda+kahvaltı 150 TL .. bilmiyorum ama istersen antalyayı bi daha düşün
Aman aman kendimi iflas ettirmeye hiç niyetim yok..ne o öyle prensesler gibi ayrı oda..yokkkk yaparmıyim hic))):)biz kizlara tatil ismarliyorsunuz bi de ayrı ayrı kalmak istiyor sandık :))
Rica ederim canım. Biz 6 gece 7 gün anlaştık,1 ay oldu rezervasyon yaptıralı. 4bin lira deniz tarafı Deluxe oda,iki yetişkin 1 çocuk. Şu an 4.250 lira civarında sanırım bizim aldıgımız oda. Kara tarafı odalar biraz daha ucuz ama yol gećtigi ićin gürültü olabiliyor demisti Ets'deki görevli,aklında olsun.
Teşekkür ederim, sizede iyi tatiller.Baktım güzel de çok pahalı bana göre
Zaten akşam 1000 da yatıp sabah 7 de ayakta olacağım deyip size iyi tatiller dileyeyim
Bugün tavsiye edildiğinde baktım bende çok beğendim..bir iki güne kadar karar vermiş oluruz inşallah. Hem araştırma işini bana bırakıyorlar gösterince bir şeyini beğenmeyip beni deli ediyorlar. Çocuklar ayrı havadan çalıyor kocam ayrı havadanBodrum'u çok iyi bilirim ama en zayıf noktam oteller, hiç otelde kalmadığım için
Voyage Torba'yı çok severim ama. Torba'nın denizi Bodrum'un en ılık denizlerindendir ama kum değil taştır. Voyage'ı da hem oteli hem çalışanları açısından pek severim :)
Kızlar dün kefeluka yi aradım bana iki ayrı oda icin (biri standart oda diğeri aile odasi)18 gün için 10 bin TL dediler. Değer mi bilmiyorum.ödenir çok güzel se ama hiç gitmeyince insan emin olamıyor işte. .
Bodrum'u çok iyi bilirim ama en zayıf noktam oteller, hiç otelde kalmadığım için
Voyage Torba'yı çok severim ama. Torba'nın denizi Bodrum'un en ılık denizlerindendir ama kum değil taştır. Voyage'ı da hem oteli hem çalışanları açısından pek severim :)
Ama ben telde görüştüm de verdiler o fiyatı yani firma aracılığı yada netten almadım fiyatı..çok acayip. Gerçi yurt dışı demiştim ondandır değişti acaba?Kişi başı gecelik 90 lira civarı oluyor. Kefalukaya ben burdan bakınca kişi başı gecelik 460 lira fiyat veriyor ağustos ayında. Yani fiyat güzel ötesi. Hiç kaçırmayın derim. Ama oteli bilmiyorum. Diğerlerinden de fiyat alın bakalım ne verecekler. Bu arada bizim rezervasyonları da size mi yaptırsak acaba
Ben genelde bu tip şeyleri tavsiye etmeyi sevmem. Herkesin beklentisi farklı oluyor çünkü.Bugün tavsiye edildiğinde baktım bende çok beğendim..bir iki güne kadar karar vermiş oluruz inşallah. Hem araştırma işini bana bırakıyorlar gösterince bir şeyini beğenmeyip beni deli ediyorlar. Çocuklar ayrı havadan çalıyor kocam ayrı havadan
Bir ara her yaz uğruyordum Voyage'a. Animatörlerinden garsonlarına tanıdıktı artık herkes. Hatta barmeni ve iki animatörüyle bayağı uzun süre görüşmeye devam ettikBirayı şişeyle servis ederek gönlümü kazanan tek otel voyage torba. Sırf şişe bira için gidilir oraya