Ben hep ets bakıyorum cok sadıgım galıba :) Gıcık oldum ama sımdı ben yaa
Tatilsepetindede bakayım belkı bayram ıcın oradan alırım madem oyle bı fark var acıkcası kurbandada gıdecegımız ıcın paraları ets adına vermek ıstemem sonucta aynı hızmet.
Sılence ıle ılgılı cokta sıkayet okudum bırde ben bırde sırene de cok hosuma gıtmıstı.
Mata Hari Bende onerıcem :)
Bu sene long beach harmony ( mutlaka bakman gerek) deluxe otelı var yan tarafında ama odaları daha eskı tek eksı yonu ıkı otelı ortak kullanamıyorsun halbukı yanyana ama aqua parkı fılan luna parkı ortak oda yolun karısında ancak alt gecıte gıdılıyor. Ben cok kalabalık olur gıdecegımız tarıh dıye ıstemedım .
ali bey club bu sene temmuzun sonunda gıdecegız 25 tane aqua park benı benden aldı egede cok seviyor bende acayıp sevıyorum , bu otelın bız aıle vıp odalaırndan aldık cunku standart odalar baya eskı gozukuyor hepsı yenılenmemıs.
aska lara beach burayı ben cok cok fazla ıstedım ama sanırım hersey dahıl sıstemı cok kısıtlı ha yıyebılıyormuyuz hayır ama olsun bız yemeyelım modundayız.
Bellis hotel buna gecen sene gıttık bu otel kesınlıkle cok temızdı yanı benım gıbı oto b.ka hastalanan cocuk ıcın ıdeal oldu hıc hastalanmadı ama dıger saydıgım 3 otel'ın cocuklara karsı aktıvıtesı yok bellıs'ın potansıyelı yabancı mısafırler oldugundan mını club calısanı turkce bılmıyordu mesela ve gunduz otel cok bostu annem ne bıcım bı yere gıtmıssınız fotograflarınızı goruyorum bı sız varsınız demıstı ,
Long beach hep aklımda kalacak ama belkı sonrakı sene gıderım bılemıyorum .
Valla aklıma dahada bısey gelmıyor