Bodrum..Bodrum. )

Rica ederim canım ne demek tabi nasıl seviyosan öyle bakmak lazım denize giremedikten sonra tatilin de bi anlamı yok :) ben de kum sevmiyorum çünkü alerjim var kabarıyo cildim hemen kum tenime değdiğinde..ayağımın yere değmesinden de çok hoşlanmıyorum huylanıyorum bi canlıya bişeye basarım diye :KK70: O yüzden bodrum benim için uygun biyer bi de seviyorum yine oraya gidicem 4 temmuzda 1 hafta :)
Allah içine sindirsin canım.:KK45: biz de iftarda arkadaslarla beraberdik.herkes marmaris dedi.bodrumdan yönümü marmarise çevirdim.burdan tavsiye edebilecegin uhd-hd otel var mı?mesajı okuyan arkadaşlar da fikir verirse cok sevinirim.:KK200:

Bodrum ve marmaris otellerini 1-2aydir takip ediyorum
1.300-1.500 seyrediyodu(7gün 6gece 2yetiskin +1cocuk)
Su son 1hafta ucurdular fiyati bayram icin oldugunu zannediyorum.
Bayramdan sonrasini beklicez rezerve icin.
2-3otel kestirdim gozume marmarisde.
Marmarispark
Orka nergis beach
Lykia botanika
Hepsi 1.500 civariydi uctular bi anda
Ben rahat rahat yorum kovalarken bi anda fiyatlari takip edemez oldum
Burayida takipdeyim.

Bodrum ve marmaris otellerini 1-2aydir takip ediyorum
1.300-1.500 seyrediyodu(7gün 6gece 2yetiskin +1cocuk)
Su son 1hafta ucurdular fiyati bayram icin oldugunu zannediyorum.
Bayramdan sonrasini beklicez rezerve icin.
2-3otel kestirdim gozume marmarisde.
Marmarispark
Orka nergis beach
Lykia botanika
Hepsi 1.500 civariydi uctular bi anda
Ben rahat rahat yorum kovalarken bi anda fiyatlari takip edemez oldum
Burayida takipdeyim.
Öarmarıs the beach front kesınlıkle tavsıye ederım cok ıyı bı otel sadece havuz kucuk

Hiç tavsiyesi olan yok mu?Giden memnun kalan yada etraftan duyan filan??
Acilen karar vermemiz gerekiyor arkadaşlar ya..:KK43:
Geç oldu mu bilmiyorum ama bodrum holiday resort & spa muhteşem bi otel.
Her akşam bi aktivitesi var. Odaları tertemiz, muhteşem deniz manzarası var ve otel şeklinde değilde ev ev iki katlı odaları var. Tabi otel şeklinde de odaları var bu dediğim yer arkasında kalıyor ama otele bağlı. Mesela alt kata kızlar için oda üstte de siz durabilirsiniz. Mükemmel bi yer. Yemekleri muhteşem ve hep denize karşı yiyorsunuz oraya gidince sanki bi adadaymşsin hissi veriyor

Geç oldu mu bilmiyorum ama bodrum holiday resort & spa muhteşem bi otel.
Her akşam bi aktivitesi var. Odaları tertemiz, muhteşem deniz manzarası var ve otel şeklinde değilde ev ev iki katlı odaları var. Tabi otel şeklinde de odaları var bu dediğim yer arkasında kalıyor ama otele bağlı. Mesela alt kata kızlar için oda üstte de siz durabilirsiniz. Mükemmel bi yer. Yemekleri muhteşem ve hep denize karşı yiyorsunuz oraya gidince sanki bi adadaymşsin hissi veriyor
Canim.cok teşekkür ederim verdiğin fikir için eminim ilerleyen yazlarda bunu degerlendirebilirim. Şimdi geldik zaten Bodrumdasin kefeluka resortayiz..buraninda gerçekten çok güzel bir atmosferi var.tatilin tadini çıkarmaya başladım çok sukur:-)

Hiç tavsiyesi olan yok mu?Giden memnun kalan yada etraftan duyan filan??
Acilen karar vermemiz gerekiyor arkadaşlar ya..:KK43:
Konu eski ama gıtmıs bırı olarak yorum yapabılırım Mayflower75 Mayflower75
Bitezde Hotel Ambrosia Spa 4 yıldızlı
plaja cok yakın
Bunu da
Degerlendırebılırsınız

Ailecek kalınabılir
Evet havası cok guzel cok begendım bodrumu
Cok harıka havası var
Antalya.gıbı bunaltan bır havası yok

Konu eski ama gıtmıs bırı olarak yorum yapabılırım Mayflower75 Mayflower75
Bitezde Hotel Ambrosia Spa 4 yıldızlı
plaja cok yakın
Bunu da
Degerlendırebılırsınız

Ailecek kalınabılir
Evet havası cok guzel cok begendım bodrumu
Cok harıka havası var
Antalya.gıbı bunaltan bır havası yok
Teşekkür ederim arkadaşım bu yılki tatilimizi Kazasız belasız yaptık çok şükür iyide geçti herşey yolunda gitti.
Tavsiyenizi birdaha ki yaz için değerlendireceğim mutlaka.dediğiniz gibi Bodrum bambaşka havası denizi eğlencesi çok guzel)

X