Bodrum..Bodrum. )

Ama ben telde görüştüm de verdiler o fiyatı yani firma aracılığı yada netten almadım fiyatı..çok acayip. Gerçi yurt dışı demiştim ondandır değişti acaba?
Valla eğer mümkünse yaparım kızlar sizin içinde ne olacak:-)

Otel de farklı fiyat vermiyor burda malesef, tur firmalarıyla anlaşmaları olduğu için. Yurt dışından gelenlere vergi indirimi falan da var sanırım onunla alakalı. Geçen sene marmarıs palace da kaldık, biz yine 350 lira vermiştik ruslar 20 €.

Ben genelde bu tip şeyleri tavsiye etmeyi sevmem. Herkesin beklentisi farklı oluyor çünkü.

:KK70: Bir ara her yaz uğruyordum Voyage'a. Animatörlerinden garsonlarına tanıdıktı artık herkes. Hatta barmeni ve iki animatörüyle bayağı uzun süre görüşmeye devam ettik :KK70:

Manyak seni... :KK76:

Bende bir ara bodruma gitmistim otel 5 yildizliydi ama berbatti hayatimda hic öyle berbat bi otel görmemistim.
parkim ayaz otel var orayi begenmistim

Silence Beach Resort'tan iyi aksamlar:) güzel, huzurlu, sorunsuz bir tatil geçiriyoruz. Bodrumu şahsen pek sevmiyorum. Otel kalitesi Antalya'ya göre düşük. Şu an kaldığım oteli tavsiye ederim. Personel çok kibar ve ilgili. Odalar kocaman ve temiz. Yemekler, kumda Türk Kahvesi, sürekli dondurmasi , kocaman Aqua parkı ve tabiiki Lunaparkiyla keyifli bir yer. Tek sıkıntı denizi.. dalgalı ve derin.

Kişi başı gecelik 90 lira civarı oluyor. Kefalukaya ben burdan bakınca kişi başı gecelik 460 lira fiyat veriyor ağustos ayında. Yani fiyat güzel ötesi. Hiç kaçırmayın derim. Ama oteli bilmiyorum. Diğerlerinden de fiyat alın bakalım ne verecekler. Bu arada bizim rezervasyonları da size mi yaptırsak acaba :KK66:
Aaaaa vallahi kafa gitmiş bende in vino veritas in vino veritas 10 bin TL değil sterlin yani fiyat aslında senin baktığında aynı. .tl olarak 31 bin oluyor aslında kefeluka

15 gün tatil.
10 bin TL veya sterlin.
İkisi de yok bende.
Biz Türkiye'de yaşayan zavallılar böyle bir tatili neden hak edemiyoruz ya!
Ben en fazla 4 günlüğüne bir yere gidiyorum bir İzmirli olarak.
Tam ortama ısınmış oluyorum tatil havasına giriyorum dönüş bavulunu hazırlama vakti geliyor.
Bu kadarını bile yapamayanlar var biliyorum.
Lütfen yanlış anlamayın, size iyi tatiller diliyorum. Dilerim seçtiğiniz yerden çok memnun kalırsınız.

15 gün tatil.
10 bin TL veya sterlin.
İkisi de yok bende.
Biz Türkiye'de yaşayan zavallılar böyle bir tatili neden hak edemiyoruz ya!
Ben en fazla 4 günlüğüne bir yere gidiyorum bir İzmirli olarak.
Tam ortama ısınmış oluyorum tatil havasına giriyorum dönüş bavulunu hazırlama vakti geliyor.
Bu kadarını bile yapamayanlar var biliyorum.
Lütfen yanlış anlamayın, size iyi tatiller diliyorum. Dilerim seçtiğiniz yerden çok memnun kalırsınız.
Aslında böyle bir konu açarak tatile gidemeyenler için çok büyük bir haksızlık yapmış oldum farkındayım.ve çok ta üzülüyorum. Keske yeryüzünde yaşayan herkes eşit haklara sahip olsa.Sağlık herşeyden önemli. Allah sağlık versin.huzur olsun inan tatil olmasa da olur diyenlerdenim aslında.
Allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın ve gönlündekini versin herkese..
Teşekkür ederim güzel dileklerin için)

Aaaaa vallahi kafa gitmiş bende in vino veritas in vino veritas 10 bin TL değil sterlin yani fiyat aslında senin baktığında aynı. .tl olarak 31 bin oluyor aslında kefeluka
Bence , birde oradaki bir tur aracılığıyla fiyat alın . Bakalım ne kadar fark edecek ?
Görüşürken tur operatöründen de fikir alabilirsiniz . Biz mesela turla görüşürken aklımızda ki otel farklıydı orada yer yokmuş , görevlinin önerisiyle başka otel tercih etmiş ve inanılmaz memnun kalmıştık . Bu anlamda da size seçenekler sunabilirler . Ya da sırf bu sebeple Türkiye deki bir kaç turla görüşebilirsiniz . Oteller hakkındaki yorumlara da mutlaka göz atın derim .

18 gün uzun ama yine de şu an ki turizm şartlarında 31.000 TL çok fazla geldi bana . Tabii ki diğer alternatiflerinizin fiyatlarıni da alırsanız , daha net karşılaştırma yapabilirsiniz .

Bu arada otelden direkt size verilecek kapı fiyatı her zaman daha yüksek olur , otellerin turlarla özel anlaşmaları vardır .

Son düzenleme:
Rixos ve Voyage tavsiye edebilirim,Işıl club ve Vogue arkadaşlarımdan duymuştum gayet memnun kalmışlardı.

Bence , birde oradaki bir tur aracılığıyla fiyat alın . Bakalım ne kadar fark edecek ?
Görüşürken tur operatöründen de fikir alabilirsiniz . Biz mesela turla görüşürken aklımızda ki otel farklıydı orada yer yokmuş , görevlinin önerisiyle başka otel tercih etmiş ve inanılmaz memnun kalmıştık . Bu anlamda da size seçenekler sunabilirler . Ya da sırf bu sebeple Türkiye deki bir kaç turla görüşebilirsiniz . Oteller hakkındaki yorumlara da mutlaka göz atın derim .

18 gün uzun ama yine de şu an ki turizm şartlarında 31.000 TL çok fazla geldi bana . Tabii ki diğer alternatiflerinizin fiyatlarıni da alırsanız , daha net karşılaştırma yapabilirsiniz .

Bu arada otelden direkt size verilecek kapı fiyatı her zaman daha yüksek olur , otellerin turlarla özel anlaşmaları vardır .
Evet Bende öyle düşündüm. Hem fiyat öğrenmek hemde uygun günleri hemde odaları ayarlamak çok daha kolay tur ile.
Fiyatlar çok yüksek.bir bakayım diğer oteller için de ne fiyat verecekler.
Tavsiyen için teşekkür ederim canım)

Kusura bakma konuyla alakasiz ama bodrumu görünce bi apacilik geldi icimden yapmadan geçemeyeceğimm
-Aşk bodrumda yaşanıyor güzelim
Bodrum bana, ben bodruma özelim
Senin ile cehenneme giderim
Hayat güzel devam ediyor:halay::rapci:

insanlar ne şanslı yahu arkadaşının ailesi tatile davet edıyor ohh ne guzel neden benım cevremde boyle ınsanlar yok kı

konu dısı mesajım ıcın ozur dılerım ıcımden geldı yazmak.

evet hem o var hem de arka taraftaki odalar fena.
zemin kat odaları var.
eğer o otele gidilecekse oda iyi bi yerden alınmalı.
ama içkileri falan piyasadakilerin aksine hep kaliteli ve bilinmiş markalardı.
yemekleri falan da baya iyiydi öyle hatırlıyorum.
idare eder işte :)
Hangi otel bu canım?

Öncelikle özel bir konuya müdahale etmek istemiyorum.

Ancak 3 ayrı oda, 3 kişi için, masrafınızı 3 e katlayacaktır otomatik olarak. Sizin jestiniz sayesinde konaklayacakları otelde böyle bir tercih yapabilmelerinin çok doğru olduğunu sanmıyorum.

2 kat kaliteli bir otelde konaklayabileceklerken, 3 ayrı oda fikrini gözden geçirmenizi dilerim.

Tabi ki siz bilirsiniz yine de.

Düzeltme: Siz de açıklamanızı düzeltmişsiniz zaten, mantıklı olanı yapacakmışsınız.

O halde Voyage Torba diyor, iyi tatiller diliyorum.

Son düzenleme:
X