Bodrum..Bodrum. )

Öncelikle özel bir konuya müdahale etmek istemiyorum.

Ancak 3 ayrı oda, 3 kişi için, masrafınızı 3 e katlayacaktır otomatik olarak. Sizin jestiniz sayesinde konaklayacakları otelde böyle bir tercih yapabilmelerinin çok doğru olduğunu sanmıyorum.

2 kat kaliteli bir otelde konaklayabileceklerken, 3 ayrı oda fikrini gözden geçirmenizi dilerim.

Tabi ki siz bilirsiniz yine de.

Düzeltme: Siz de açıklamanızı düzeltmişsiniz zaten, mantıklı olanı yapacakmışsınız.

O halde Voyage Torba diyor, iyi tatiller diliyorum.
Evet canım iki oda olacak sadece.kizlar birlikte ben eşim ve oğlumla. .
Voyage torba müthiş zaten bayıldım ona.teşekkür ederim :-)

Geçen sene rezarvasyonu son güne bırakınca başka otel seçme şansımız olmadığı için hotel baia gitmiştik.
Denizi çok güzeldi , yemeklerde normaldi kötü değildi.

Bodrum'a tövbe ettim gitmem
5 yıldızlı bir otelde başıma gelenleri anlatsam..
Gecenin üçünde beşinci katta Deniz manzaralı bir odada 4 aylık hamile Halimle dize kadar lağım içindeydik eşimle.. O geceyi zihnimin en derinliklerine gömmek istiyorum
Otelin adını gitmemen için verebilirim özelden
Bana da verir misin?

bodrum aşığı biri olarak denizi güzel olsun istiyosanız Akyarlar taraflarına göz atın derim.. Miobianco otel benim favorimdir..odanızdan havuza girebiliyosunuz ve özel plajı da küçük ama çok keyifli biyer.. şimdiden iyi tatiller :KK66:
Denizi taşlı mı,hemen derinleşiyor mu?ben derin deniz istemiyorum taş da.çocukla olmuyor.gerci ben de sevmem oyle denizi.

Denizi taşlı mı,hemen derinleşiyor mu?ben derin deniz istemiyorum taş da.çocukla olmuyor.gerci ben de sevmem oyle denizi.
Evt canım denizi çakıl ve hemen derinleşiyor.. ama bodrumda daha doğrusu ege tarafında genelde öyle kum olan bikaç yer var onlar da sanırım çoğu yapay kum :KK43:

Merhaba kızlar
Biz Bodrum'u çok seviyoruz ailecek.yani o bunaltmayan sürekli esen havasını,serin denizini,eğlenceli gece hayatını filan..çok güzel yanı..
Bu yıl yine Ağustos başından ortasına kadar Bodrum'a gidelim dedik. Ve bu yaz kizimin iki arkadaşı da bize katılacak.üç kız ayrı odada eşim ben ve oğlum icinde ayrı oda alalım diyoruz otelde.Herşey dahil bir otel çok daha elverişli oluyor tabi çoluk çocuk ikide bir restorant aramaktan iyi yani.
Kizimin arkadaşlarının otel ücretlerini biz ödeyeceğiz.misafirimiz olacaklar yani.iyi ve kaliteli bir yer olmasını istiyorum. Bir çok otele baktım netten ama emin olamıyorum bir türlü. Hem sahili güzel hem yemekleri ve eğlencesi güzel hem hijyenik hemde hesaplı bir yer varmı bildiğiniz?isim vermek doğrumu bilmiyorum ama kefeluka ve xanadu ya baktım. Çok güzel oteller ama biraz pahalı sanki.yani degermi bilmiyorum.
Neyse tavsiyelerine ihtiyacım var.teşekkürler arkadaşlar..
Canim bayramda bodruma gidecektik fakat havaalanina uzakligi bizi zorliycakti bide oteller gercekten ucmus fiyatlar alanyada karar kildik kendi arabamizla 4 _5saatte ordayiz nasipse seneye istiyoruz bodrumu hic gormedim cok merak ediyorum

Verdiğiniz tavsiyeler için çok teşekkür ederim kızlar. Gerçekten çok iyi oldu. Yalnız şunu fark ettim bu yil turist sayısı az diye şikayet eden otel sahipleri otel fiyatlarını ucurarak farkı kapatmaya çalışıyorlar sanırım. Gerçekten bir çoğu oldukça pahalı. Halbuki fiyatı dusurseler de bu fırsattan en azından yerli turist faydalansa..Turizm bakanı Sayın. ..duyun sesimizi..)

Evt canım denizi çakıl ve hemen derinleşiyor.. ama bodrumda daha doğrusu ege tarafında genelde öyle kum olan bikaç yer var onlar da sanırım çoğu yapay kum :KK43:
Teşekkür ederim canım.didim öyle değil.gerçi cok bilmem didimi ama gördüğüm yerleri kumdu ve denizi berraktı.acaba ordan mı baksam otel?siz nereye gideceksiniz?

Teşekkür ederim canım.didim öyle değil.gerçi cok bilmem didimi ama gördüğüm yerleri kumdu ve denizi berraktı.acaba ordan mı baksam otel?siz nereye gideceksiniz?
Rica ederim canım ne demek tabi nasıl seviyosan öyle bakmak lazım denize giremedikten sonra tatilin de bi anlamı yok :) ben de kum sevmiyorum çünkü alerjim var kabarıyo cildim hemen kum tenime değdiğinde..ayağımın yere değmesinden de çok hoşlanmıyorum huylanıyorum bi canlıya bişeye basarım diye :KK70: O yüzden bodrum benim için uygun biyer bi de seviyorum yine oraya gidicem 4 temmuzda 1 hafta :)

Kızlar öyle istiyorlar aslında ben dediğiniz gibi istemiştim ama kabul etmiyorlar.
Ayaz aqua ya bir bakayım. Sağol)
Bodrum mu ben de seviyorum oteller pahalı.Kızların parasını siz verecekseniz aynı odada kalmaları gerek..üç tane ayrı odaya para vermek çok anlamsız.Geceliği dünya para zaten.

Hiç bir fikrim yok tatil yapmayı çok özlediğim için yazmak istedim.
Beni de götürür müsünüz???? Kızlarla da sizinle de çok iyi anlaşıcağımıza eminim..:-):-)
Umarım tatiliniz iyi geçer şimdiden iyi tatiller size..

Hiç bir fikrim yok tatil yapmayı çok özlediğim için yazmak istedim.
Beni de götürür müsünüz???? Kızlarla da sizinle de çok iyi anlaşıcağımıza eminim..:-):-)
Umarım tatiliniz iyi geçer şimdiden iyi tatiller size..
Valla ne güzel olurdu şöyle bütün kk kadınları toplaşıp tatile gitsek..ne kv derdi ne gorumce kaprisi ne koca okuzlugünü taksak kafamiza:-)

Bodrum mu ben de seviyorum oteller pahalı.Kızların parasını siz verecekseniz aynı odada kalmaları gerek..üç tane ayrı odaya para vermek çok anlamsız.Geceliği dünya para zaten.
Yok o yukarıda yazdığım şey yani eşim ve benimle aynı odada istemiyorlar demek istedim.hani suit gibi bir oda..
Üç kız birlikte kalacak zaten..birde ayrı ayrı hayatta kabul etmem))

X