- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- Konu Sahibi Mayflower75
Aynı benHele ben resmen otelde yasamalıyım yanı hıc bana abes durmaz 10 gun bı otelde 10 gun bı otelde yasama potansıyelım var
Gerı dondugumde ıse hıc konusmuyayım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı benHele ben resmen otelde yasamalıyım yanı hıc bana abes durmaz 10 gun bı otelde 10 gun bı otelde yasama potansıyelım var
Gerı dondugumde ıse hıc konusmuyayım ya
kız bana da bul
şimdi çocuk var ya
o nedenle mutlaka plajı olmalı
5 gece iki kişi 2500 üstüne de çıkmamalı
eşim antalya pek istemiyor
ama benim alanyada da gözüm var
o deniz dalgalı oluyor açık denizde sıra sıra otel diyor
hani daha koyumsu yerler istiyor
mesela biraz yeşil olan biraz da koy olan tabii ilk adımda da boyu geçmeyen azıcık da kıyısı olup da oğlanın da girebileceği bir denizzzz
Biz 2 sene önce parkim ayaz otele gitmiştik gümbete. Sonrasında çok daha lüks yerlere de gittik ama oradaki samimiyet hep aklımızda kaldı. Yemekler çok lezzetliydi gerçekten. Denize kıyısı olması bir tarafının gümbet merkeze bakması iyiydi istediğinizde çıkıp gezebiliyorsunuz, havuzlar da fena değil di. 1 2 tane kaydırak vardı diye hatırlıyorum çocuklar sever. Animasyon var her akşam çok şahane diyemicem ama en azından etkinlik değişiklik oluyor. Odalar temizdi. Masa tenisi vs aktiviteler de vardı çoğu otelde olduğu gibi. Sahil şeridinde yürüyüş yaptık sahilde kitap okuduk fln. En güzel yanı fiyatı baya uygundu.Merhaba kızlar
Biz Bodrum'u çok seviyoruz ailecek.yani o bunaltmayan sürekli esen havasını,serin denizini,eğlenceli gece hayatını filan..çok güzel yanı..
Bu yıl yine Ağustos başından ortasına kadar Bodrum'a gidelim dedik. Ve bu yaz kizimin iki arkadaşı da bize katılacak.üç kız ayrı odada eşim ben ve oğlum icinde ayrı oda alalım diyoruz otelde.Herşey dahil bir otel çok daha elverişli oluyor tabi çoluk çocuk ikide bir restorant aramaktan iyi yani.
Kizimin arkadaşlarının otel ücretlerini biz ödeyeceğiz.misafirimiz olacaklar yani.iyi ve kaliteli bir yer olmasını istiyorum. Bir çok otele baktım netten ama emin olamıyorum bir türlü. Hem sahili güzel hem yemekleri ve eğlencesi güzel hem hijyenik hemde hesaplı bir yer varmı bildiğiniz?isim vermek doğrumu bilmiyorum ama kefeluka ve xanadu ya baktım. Çok güzel oteller ama biraz pahalı sanki.yani degermi bilmiyorum.
Neyse tavsiyelerine ihtiyacım var.teşekkürler arkadaşlar..
tat beach baktım 100.000 m2 imiş alanı halbukı bana nasıl kucuk gelıyordu anlatamam ben alana cok onem verıyorum dedıgım gıbı buyuk olsun sanırsın otelı satın alıcam
Akşamları 10 metre salına salına yurumek için randımanı anca alırım ben eşimde çok kızıyorAt mı koşturcan otelde.
Xanaduda odadan plaja girmek için 20 dakika yürüyorduk, oraya gönderelim seni.
ets turPeki hangi tür firması iyidir?biz yurt dışındayız ve hiç denedenim daha önce. .hep direkt otelden yapmıştım rezervasyonu.
Mandarin HD değil galiba ama yanılıyormuyum?biz bu sene bodrum bay resort'a gidiyoruz, bardakci koyu'nda. ilk defa gidicez biz de, ama gecen senelerde xanadu'da kalmistik cok da memnun kaldik, ama ben bir gittigim yere bi daha gitmeyi sevmiyorum o nedenle farkli yerleri seciyoruz. Aslinda Mandarin Oriental muhtesem otesi bir otel, ama malesef inanilmaz pahali. cok ucuk fiyatlar, o paraya yurt disi seyahati yapilir.
biz bu sene bodrum bay resort'a gidiyoruz, bardakci koyu'nda. ilk defa gidicez biz de, ama gecen senelerde xanadu'da kalmistik cok da memnun kaldik, ama ben bir gittigim yere bi daha gitmeyi sevmiyorum o nedenle farkli yerleri seciyoruz. Aslinda Mandarin Oriental muhtesem otesi bir otel, ama malesef inanilmaz pahali. cok ucuk fiyatlar, o paraya yurt disi seyahati yapilir.
Akşamları 10 metre salına salına yurumek için randımanı anca alırım ben eşimde çok kızıyor
alva donna bilirsin belki belekte acayıp kaliteli bir yer orayada gidebilirdik 60.000 m2 dıye ıstemedım kucuk burası dedım. dun bakıyorum tarkan konsere gelıyormus
Keşke daha cok vaktım olsada soyle 4-5 otelde 1'er hafta kalsam dıyorum
xanadu suanda pahalı ama suanda bana 4 gecesı 2100 cıvarını asmayacak bı otel lazım senın soyledıkllerıne bende bakar oldum halbukı pirates veya kimerosta nettım guya
Mandarin HD değil galiba ama yanılıyormuyum?
Yuhhh o nasıl bır fıyattbu arada ben o otele gitmedim, ama resimlerini internetten gordum ve dibim dustum. ama tabi 3-5 gunluk tatile o parayi veremiyecegimiz icin gidemiyoruz. gidenler varsa cok merak ediyorum nasil, gercekten verilen parayi hak ediyor mu, bilgi verirlerse seviniriz
Aynen o zaman..tabi bazen değiyor verdiğin paraya ama bilemiyorsun ki.birde HD değilse çok fazla değilmi ya?hicbir fikrim yok, ben de merak ediyorum nasil bir yer oldugunu. ama 1-2 hafta once booking'den fiyatlarina bakmistim agustos icin, 3 gece 4 gun 7700 tl diyordu
Bunlar cok ıyı yerler degıl ama yanı bugun ets gorustum cocuk bu bı sonrakı tatılıız kadar kalıtelı olmucak dedı malum zaten fıyatıda uygun ama sen genede bak kımeros gayet sakınce bı yer gıbı duruyor benım ıcın oda'da onemlıO kadar çok otel var ki hepsini takip etmek, iyisini kötüsünü bilmek imkansız. Fiyatı uygun, içime sinen bi otel olunca ben puanlarını ve şikayetleri inceliyorum. Genelde saçma sapan şikayetler varsa çok umursamıyorum, genelde memnun kalıyorum. Ben de birazdan pirates ve kimerosa bakıcam sayende. Bayramda istikamet belli ama temmuz sonu ya da ağustos başı tekrar gideriz bi yerlere. Aklımda bulunsun bunlar.
Yuhhh o nasıl bır fıyatt
Bende asla gıdemem
Ben her ssene tatıl bakarken once max royal'den bakmaya baslıyorum bunyem sasırıverıyor. Ama cok ıyı arastırırsanız guzel oteller verırsınız 5000 bın tl gozden cıkarırsanız gayette nefıs bı tatıl olur.
Kredıyle gıdılır bu otele ancak
Bence uygun bıle soylemıslerKızlar dün kefeluka yi aradım bana iki ayrı oda icin (biri standart oda diğeri aile odasi)18 gün için 10 bin TL dediler. Değer mi bilmiyorum.ödenir çok güzel se ama hiç gitmeyince insan emin olamıyor işte. .