Bodrum..Bodrum. )

biz bu sene bodrum bay resort'a gidiyoruz, bardakci koyu'nda. ilk defa gidicez biz de, ama gecen senelerde xanadu'da kalmistik cok da memnun kaldik, ama ben bir gittigim yere bi daha gitmeyi sevmiyorum o nedenle farkli yerleri seciyoruz. Aslinda Mandarin Oriental muhtesem otesi bir otel, ama malesef inanilmaz pahali. cok ucuk fiyatlar, o paraya yurt disi seyahati yapilir.

kız bana da bul

şimdi çocuk var ya

o nedenle mutlaka plajı olmalı

5 gece iki kişi 2500 üstüne de çıkmamalı

eşim antalya pek istemiyor

ama benim alanyada da gözüm var

o deniz dalgalı oluyor açık denizde sıra sıra otel diyor

hani daha koyumsu yerler istiyor

mesela biraz yeşil olan biraz da koy olan tabii ilk adımda da boyu geçmeyen azıcık da kıyısı olup da oğlanın da girebileceği bir denizzzz

Hep aynı otelleri öneriyor gibi oldum ama size de latanya ya da crystal green bay önereyim bari bodrum için. Bu ikisinin plajı üstüne plaj tanımam uygun fiyatlılar arasında. Green bay kocaman koyda zaten, tertemiz suyu var, deniz kum. Oğlan çok rahat eder. Ama akşamüstü rüzgarlı olur o bölge. Bir de dediğim gibi otel eski.

Latanya iki kez gittiğim tek otel sanırım. Küçük minik, kalabalık olmayan plajı geniş ama suyu çok sığ değil. Temiz yeni otel, odalar geniş.

Alanyayı düşünme bile bence. Sevmediğim bölgeler alanya, lara ve kemer antalya tarafında. Kemer yine idare eder ama, ordaki insan profilini sevmiyorum sadece. Doğası, denizi çok güzel.

Belekte de tat beach ve family resort sana da önerim. Family resort aile oteli zaten, çocuk etkinliği çok fazla. Oğlan kaç yaşında bilmiyorum ama çocukla rahat edilecek otel orası çünkü her ailede bebe var hemen hemen.

Bi tık üstteki otellere kişi başı 250 lirayla gidilmiyor malesef. Bi inmedi fiyatlar, ama düşecek bence. Temmuz sonu daha uygun fiyatlı yerler bulunur gibi geliyor. Oteller ciddi anlamda boş çünkü. Mayıs başında gittik sahilde bizden başka kimse yoktu. Çalışanlar o dönemde geçen yıl %60 doluluk olduğunu söylediler. Bu sene %10 falanmış.

Merhaba kızlar
Biz Bodrum'u çok seviyoruz ailecek.yani o bunaltmayan sürekli esen havasını,serin denizini,eğlenceli gece hayatını filan..çok güzel yanı..
Bu yıl yine Ağustos başından ortasına kadar Bodrum'a gidelim dedik. Ve bu yaz kizimin iki arkadaşı da bize katılacak.üç kız ayrı odada eşim ben ve oğlum icinde ayrı oda alalım diyoruz otelde.Herşey dahil bir otel çok daha elverişli oluyor tabi çoluk çocuk ikide bir restorant aramaktan iyi yani.
Kizimin arkadaşlarının otel ücretlerini biz ödeyeceğiz.misafirimiz olacaklar yani.iyi ve kaliteli bir yer olmasını istiyorum. Bir çok otele baktım netten ama emin olamıyorum bir türlü. Hem sahili güzel hem yemekleri ve eğlencesi güzel hem hijyenik hemde hesaplı bir yer varmı bildiğiniz?isim vermek doğrumu bilmiyorum ama kefeluka ve xanadu ya baktım. Çok güzel oteller ama biraz pahalı sanki.yani degermi bilmiyorum.
Neyse tavsiyelerine ihtiyacım var.teşekkürler arkadaşlar..
Biz 2 sene önce parkim ayaz otele gitmiştik gümbete. Sonrasında çok daha lüks yerlere de gittik ama oradaki samimiyet hep aklımızda kaldı. Yemekler çok lezzetliydi gerçekten. Denize kıyısı olması bir tarafının gümbet merkeze bakması iyiydi istediğinizde çıkıp gezebiliyorsunuz, havuzlar da fena değil di. 1 2 tane kaydırak vardı diye hatırlıyorum çocuklar sever. Animasyon var her akşam çok şahane diyemicem ama en azından etkinlik değişiklik oluyor. Odalar temizdi. Masa tenisi vs aktiviteler de vardı çoğu otelde olduğu gibi. Sahil şeridinde yürüyüş yaptık sahilde kitap okuduk fln. En güzel yanı fiyatı baya uygundu.

At mı koşturcan otelde.
Xanaduda odadan plaja girmek için 20 dakika yürüyorduk, oraya gönderelim seni.
Akşamları 10 metre salına salına yurumek için randımanı anca alırım ben eşimde çok kızıyor
alva donna bilirsin belki belekte acayıp kaliteli bir yer orayada gidebilirdik 60.000 m2 dıye ıstemedım kucuk burası dedım. dun bakıyorum tarkan konsere gelıyormus
Keşke daha cok vaktım olsada soyle 4-5 otelde 1'er hafta kalsam dıyorum
xanadu suanda pahalı ama suanda bana 4 gecesı 2100 cıvarını asmayacak bı otel lazım senın soyledıkllerıne bende bakar oldum halbukı pirates veya kimerosta nettım guya

Isis var gumbet'teydi galiba her sey dahil istediginiz gibi. erken rezervasyonda yardimci olurlar belki arastirin isterseniz

biz bu sene bodrum bay resort'a gidiyoruz, bardakci koyu'nda. ilk defa gidicez biz de, ama gecen senelerde xanadu'da kalmistik cok da memnun kaldik, ama ben bir gittigim yere bi daha gitmeyi sevmiyorum o nedenle farkli yerleri seciyoruz. Aslinda Mandarin Oriental muhtesem otesi bir otel, ama malesef inanilmaz pahali. cok ucuk fiyatlar, o paraya yurt disi seyahati yapilir.
Mandarin HD değil galiba ama yanılıyormuyum?

bu arada ben o otele gitmedim, ama resimlerini internetten gordum ve dibim dustum. ama tabi 3-5 gunluk tatile o parayi veremiyecegimiz icin gidemiyoruz. gidenler varsa cok merak ediyorum nasil, gercekten verilen parayi hak ediyor mu, bilgi verirlerse seviniriz Hoppa

Akşamları 10 metre salına salına yurumek için randımanı anca alırım ben eşimde çok kızıyor
alva donna bilirsin belki belekte acayıp kaliteli bir yer orayada gidebilirdik 60.000 m2 dıye ıstemedım kucuk burası dedım. dun bakıyorum tarkan konsere gelıyormus
Keşke daha cok vaktım olsada soyle 4-5 otelde 1'er hafta kalsam dıyorum
xanadu suanda pahalı ama suanda bana 4 gecesı 2100 cıvarını asmayacak bı otel lazım senın soyledıkllerıne bende bakar oldum halbukı pirates veya kimerosta nettım guya

O kadar çok otel var ki hepsini takip etmek, iyisini kötüsünü bilmek imkansız. Fiyatı uygun, içime sinen bi otel olunca ben puanlarını ve şikayetleri inceliyorum. Genelde saçma sapan şikayetler varsa çok umursamıyorum, genelde memnun kalıyorum. Ben de birazdan pirates ve kimerosa bakıcam sayende. Bayramda istikamet belli ama temmuz sonu ya da ağustos başı tekrar gideriz bi yerlere. Aklımda bulunsun bunlar.

bu arada ben o otele gitmedim, ama resimlerini internetten gordum ve dibim dustum. ama tabi 3-5 gunluk tatile o parayi veremiyecegimiz icin gidemiyoruz. gidenler varsa cok merak ediyorum nasil, gercekten verilen parayi hak ediyor mu, bilgi verirlerse seviniriz Hoppa
Yuhhh o nasıl bır fıyatt
Bende asla gıdemem
Ben her ssene tatıl bakarken once max royal'den bakmaya baslıyorum bunyem sasırıverıyor. Ama cok ıyı arastırırsanız guzel oteller verırsınız 5000 bın tl gozden cıkarırsanız gayette nefıs bı tatıl olur.
Kredıyle gıdılır bu otele ancak

O kadar çok otel var ki hepsini takip etmek, iyisini kötüsünü bilmek imkansız. Fiyatı uygun, içime sinen bi otel olunca ben puanlarını ve şikayetleri inceliyorum. Genelde saçma sapan şikayetler varsa çok umursamıyorum, genelde memnun kalıyorum. Ben de birazdan pirates ve kimerosa bakıcam sayende. Bayramda istikamet belli ama temmuz sonu ya da ağustos başı tekrar gideriz bi yerlere. Aklımda bulunsun bunlar.
Bunlar cok ıyı yerler degıl ama yanı bugun ets gorustum cocuk bu bı sonrakı tatılıız kadar kalıtelı olmucak dedı malum zaten fıyatıda uygun ama sen genede bak kımeros gayet sakınce bı yer gıbı duruyor benım ıcın oda'da onemlı
mobılyalar yenı olmalı tıksınıyorum yoksa

Kızlar dün kefeluka yi aradım bana iki ayrı oda icin (biri standart oda diğeri aile odasi)18 gün için 10 bin TL dediler. Değer mi bilmiyorum.ödenir çok güzel se ama hiç gitmeyince insan emin olamıyor işte. .

Yuhhh o nasıl bır fıyatt
Bende asla gıdemem
Ben her ssene tatıl bakarken once max royal'den bakmaya baslıyorum bunyem sasırıverıyor. Ama cok ıyı arastırırsanız guzel oteller verırsınız 5000 bın tl gozden cıkarırsanız gayette nefıs bı tatıl olur.
Kredıyle gıdılır bu otele ancak

ben de maxx royal'i cok begenmistim resimlerden, ama o da cok pahali :kızgın:evet dediginiz gibi iyi arastirmak lazim, bir de bazen erken rezervasyonla fiyatlarda baya bir indirim oluyor, ondan da yararlanilirsa sahane olur.

Kızlar dün kefeluka yi aradım bana iki ayrı oda icin (biri standart oda diğeri aile odasi)18 gün için 10 bin TL dediler. Değer mi bilmiyorum.ödenir çok güzel se ama hiç gitmeyince insan emin olamıyor işte. .
Bence uygun bıle soylemısler
hangı aydı?
o kadar cok uzun kalcaksanız bodruma gıtmeyın bence ya , sıkılmayacakmısınız yarısınıda baska bı bolgede gecırın
Ben bodrumda bı yer oneremıyorum 2 otele gıttım dedıgım gıbı aldıgım hızmet cok az , ayrıca sıvrı sınek olabılıyor mesela torbada cok oluyor, aksamları hırkayla gezıyoruz
buarada oglun kucuk mu yoksa onu aksamları kızlara bırakıp eglenmeye cıkabılır mısınız ? Ben bodrumu o yuzdende ıstemıyorum sanırım gıdıp bı bar'da eglenemıyorsam ne yapayım bodrumu dıyorum. Annemler gelse bırakırım ama gelmıyorlarda

X