Attım ama cvp yok başka nasıl ulaşabilirim acabaO üyeye mesaj atın hala kullanıyordur forumu belki.
Allahrazı olsun hakkınızı helal edin çok sevinirimBilmiyorum cnmbilgilerinde mail adresi ya da telefon bilgisi falan varsa ordan ulaşılabilir. Fotoğraf cekebilirsen net yayınla istersen. Belki türünü nedenini bilen biri çıkar. Benim de ziraatte tanıdığım var, ona gösteririm belki bir çözümü olur.
Bilmiyorum cnmbilgilerinde mail adresi ya da telefon bilgisi falan varsa ordan ulaşılabilir. Fotoğraf cekebilirsen net yayınla istersen. Belki türünü nedenini bilen biri çıkar. Benim de ziraatte tanıdığım var, ona gösteririm belki bir çözümü olur.
Araştırmalarıma göre kitap biti diyorlar görüntüsüde ona benziBenzer boceklerin resmini netten arastirip bulabilirsiniz neye benziyo. Resmini cekip buraya da atarsaniz daha iyi yardimci oluruz. Genelde ev ilaclamak bi cok bocege fayda etmiyo. Yeni tasindigimda bu evde hamam bocagi vardi nette cok uzun bi arastirma yaptim ama kesin sonuc alan pek kimse yoktu takii bi ilaca rastlayana kadar. Hemen siparis verdim kullandim 3 gunde tamamen yok etti bocekleri. Oyle evi komple de ilaclamaya gerek yoktu. Malum kimseye gidemiyoruz iki kucuk de bebegim var bastan asagi yeniden ev temizleyemezdim. Enjektor seklinde kenar koselere ozellikle gordugum yerlere surdum. Cok sukur tamamen bitti bocek sorunum. Ne oldugunu bilirseniz marka ismini verip onun icin olan ilaci alabilirsiniz
Araştırmalarıma göre kitap biti diyorlar resimleride benziyor iğrendiğimden dolayı sildim resimleri ilk fırsatta atıcam moral oldu bana bu klup Allah hepinizdenBenzer boceklerin resmini netten arastirip bulabilirsiniz neye benziyo. Resmini cekip buraya da atarsaniz daha iyi yardimci oluruz. Genelde ev ilaclamak bi cok bocege fayda etmiyo. Yeni tasindigimda bu evde hamam bocagi vardi nette cok uzun bi arastirma yaptim ama kesin sonuc alan pek kimse yoktu takii bi ilaca rastlayana kadar. Hemen siparis verdim kullandim 3 gunde tamamen yok etti bocekleri. Oyle evi komple de ilaclamaya gerek yoktu. Malum kimseye gidemiyoruz iki kucuk de bebegim var bastan asagi yeniden ev temizleyemezdim. Enjektor seklinde kenar koselere ozellikle gordugum yerlere surdum. Cok sukur tamamen bitti bocek sorunum. Ne oldugunu bilirseniz marka ismini verip onun icin olan ilaci alabilirsiniz
Bugünde başka ilaç aldık 4 tane karışım onu sıktık 3 saat sonra bi daha yeniliyeceğiz hasta gibi geziyorum görenler bile şaşırıyor inşallah bu işe yarar birde tv den bakara suresini açtım sesli kapattım çıktım inşallah şifa olur ne olur duyan bilen herkes dua etsin çözümü bulan lütfen yazsın çok zor durumdayımBenzer boceklerin resmini netten arastirip bulabilirsiniz neye benziyo. Resmini cekip buraya da atarsaniz daha iyi yardimci oluruz. Genelde ev ilaclamak bi cok bocege fayda etmiyo. Yeni tasindigimda bu evde hamam bocagi vardi nette cok uzun bi arastirma yaptim ama kesin sonuc alan pek kimse yoktu takii bi ilaca rastlayana kadar. Hemen siparis verdim kullandim 3 gunde tamamen yok etti bocekleri. Oyle evi komple de ilaclamaya gerek yoktu. Malum kimseye gidemiyoruz iki kucuk de bebegim var bastan asagi yeniden ev temizleyemezdim. Enjektor seklinde kenar koselere ozellikle gordugum yerlere surdum. Cok sukur tamamen bitti bocek sorunum. Ne oldugunu bilirseniz marka ismini verip onun icin olan ilaci alabilirsiniz
Bugünde başka ilaç aldık 4 tane karışım onu sıktık 3 saat sonra bi daha yeniliyeceğiz hasta gibi geziyorum görenler bile şaşırıyor inşallah bu işe yarar birde tv den bakara suresini açtım sesli kapattım çıktım inşallah şifa olur ne olur duyan bilen herkes dua etsin çözümü bulan lütfen yazsın çok zor durumdayım
Bayer markasının ilacını denemediyseniz onu deneyin. Akrep için bile etkili diyorlar. Ben hamam böceği için kullanmıştım işe yaradı. Her yere sıkıldığını duymuştum. Elbise, halı vs. ben halılara da sıktım izi falan kalmadı ama elbiseye sıkmadim.Çok mutsuzummm
onu bende duydum hamam böcegine etki ettiyse herseyi öldürür..Bayer markasının ilacını denemediyseniz onu deneyin. Akrep için bile etkili diyorlar. Ben hamam böceği için kullanmıştım işe yaradı. Her yere sıkıldığını duymuştum. Elbise, halı vs. ben halılara da sıktım izi falan kalmadı ama elbiseye sıkmadim.
Çok ciddi firmalarla çalıştım bayerde kullandım yok olmadı olmuyoronu bende duydum hamam böcegine etki ettiyse herseyi öldürür..
Klorak dediğinize göre egelisinizKitap bitini duymadım da kuş biti de tarifine benziyor. Bir dönem balkonuma güvercin yuva yaptı ve yumurtladı. Çok sevindim besledim onları ama dediğin gibi bitler türeyip evin içine kadar girdiler hatta üzerimde dolanıyorlardı. Çeşitli ilaçlar aldık olmadı. Zor ölüyorlar, yavrular zarar görecek diye fazla da sıkamıyordum. Çareyi yuvayı evden uzaklaştırmakta buldum. Sonra evi güzelce klorakla temizledim. Öyle kurtuldum. Evin yakınında kuş varsa ya da sen muhabbet kuşu besliyorsan onda da olup yayılabilir. Önce sorunun kaynağını tespit etmen gerek anca bu şekilde kurtulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?