• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin ama boşanma olmaz

Merhaba kızlar benim derdim büyük ne olur boşanma dışında akıl verin 😪 çünkü mecburum...
Kızlar ben 3 yıl önce nisanlandim halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar nişanlık dönemin de her gece ağlıyor dum sürekli tartışıyor duk beni aramıyor sormuyor du 2 3 gün geçtikten sonra arıyordu kavga ediyorduk duk neyse ben kaç defa telefonunda beni aldatigina şahit oldum düğün gece si bile ve evlendik hamile kaldım beni 5 ay başka kızla aldattı ve sürekli bana kızlardan bahsediyor falan fistan ve üni ye gitmeyi düşünüyor ama ben ona zerre güvenmiyorum ve üstüne üstlük annesi babası erkek kardeşleri kız kardeşi birlikde yaşıyor uz bana ilgi zerre göstermiyor bir kızımız var şimdi evin yemeği temizliği hepsini ben yapıyorum zerre mutlu değilim ne yapacam ne yapacam çok çaresizim yardım edin😭😭😭
Yanlış zaman yanlış insan...

Başlığa bak boşanma olmaz.

Bize ne sizin boşanmamanızdan.

Bu lağım faresi ile bir ömür mutsuz yaşayın…

Aşkım vallahi sende üniversiteye git. Oku alımı olan 2 yıllık bir sağlık bölümü . Sen okuldayken çocuğuna kayınvaliden baksın eve gelince de yap yine işlerini.

Belli ki ailen boşanmanı desteklemeyecek bir aile ki bu kadar korkuyorsun . O zaman hayatını sen kuracaksın. Okul bitine kadar hem ders çalış hemde kpss çalış . Okul biter bitmez de atanmaya bak. Çocuğun iki yaşını geçmiş olur zaten yaz uzak bir ili al çocuğunu git.

Üniversite sınavı başvuruları bitmedi düye biliyorum ama az kaldı. Kaçırma sakın. Okulun bitene kadar da kenara para at. Banka hesabında olsun. Döviz olur borsa olur altın olur. Biraz paran olsun ki atandığında ev tutacak paran olsun .

Boşanma demeyelim de ne diyelim bu zulüme güzel kardeşim? O zaman görme, duyma, konuşma çileni çekmeye devam et. Bunun bir çözümü yok, bu düzelecek bir durum değil. Aldatmayı bıraksa ,ayrı eve çıksanız da sindirebilecek misin yaşadıklarını? Nişanlıyken bağıra bağıra gelmiş yaşayacakların kendini kör kuyulara niye attın? Tek çaren boşanmak bu kadar.

Merhaba kızlar benim derdim büyük ne olur boşanma dışında akıl verin 😪 çünkü mecburum...
Kızlar ben 3 yıl önce nisanlandim halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar nişanlık dönemin de her gece ağlıyor dum sürekli tartışıyor duk beni aramıyor sormuyor du 2 3 gün geçtikten sonra arıyordu kavga ediyorduk duk neyse ben kaç defa telefonunda beni aldatigina şahit oldum düğün gece si bile ve evlendik hamile kaldım beni 5 ay başka kızla aldattı ve sürekli bana kızlardan bahsediyor falan fistan ve üni ye gitmeyi düşünüyor ama ben ona zerre güvenmiyorum ve üstüne üstlük annesi babası erkek kardeşleri kız kardeşi birlikde yaşıyor uz bana ilgi zerre göstermiyor bir kızımız var şimdi evin yemeği temizliği hepsini ben yapıyorum zerre mutlu değilim ne yapacam ne yapacam çok çaresizim yardım edin😭😭😭
Adam sevmiyor değer vermiyor. Siz boşanmaktan korkuyorsanız adam bı sekilde bosasin sizi. Ne denilebilir ki? Bir ömür sizce böyle nasıl geçer? Bebek olmasaymis daha iyiymis ama o var şuan. Ara bulacak aklı selim bir yetiskinden destek isteyin. Eşinin de o kişinin sözlerine değer verebilecek biri olması lazım tabi

Kendine bu hayatımı layık görüyosun kendine ve kızına saygın varsa hemen ayrıl o hıyardan çünkü bi b.k olmaz o adamdan sen hizmetçi değilsin de ayrıca ben senin yerinde olsam bi dakka çekmem büyük konusmiyim s.ktiri çekerim anında

halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar

sen böyle yazdın ya herkes seni konu sahibi sanıyor. Yani hatalamasan çok daha sağlıklı sonuçlar alırsın...

konu sahibi ile ilişkisi bulunmamaktadır.

Son düzenleme:
Kızım var ben ailemi tanıyorum onlar baristirmaya çalışırlar
Her yaptığı kötülükte gidip ailenize söyleyin. Açık açık ağlayın zırlayın. Bir süre sonra iki taraf da yılar ve boşanabilirsiniz de.

Velev ki boşanamadınız ama kocanıza aileler ayar çeker ki bir tarafı iyice tutuşur çünkü evliliğinin devam etmesi içi ayağını denk alması gerekecektir.

En kötü ihtimalle de evi terk edersiniz çocuğunuzla. Ya devlete sığınırsınız ya da tanıdığınızın ve lafı geçen bir büyüğünüzün yanına sığınırsınız.

Aklıma başka bir yol gelmiyor. Daha küçüksünüz. Cesaretsizliğiniz bu yüzden. Bir adım atsanız gerisi gelecek, koca bozuntunuz da sizden korkacaktır. Ses çıkarmadığınız için sizi daha çok ezerler.

Boşanma tavsiyesi dişinda sadece eşinizin ahlakinin duzelmesi için dua ede biliriz. Çunki o duzelmeden, zamparaligi geçmeden ilişkiniz duzelmez. Hani anlaşmazlik dersin, her hangi bir sorun var dersin insan tavsiye verir ama buna ne denir ki? Eşiniz degişmeli. Vicdanli, sadik, haramdan zinadan korkacak kadar kalbinin temiz olmask gerek. Bir tanidik bir evli kadinla konuşuyordu. Kendisi de evliydi. Sonra konuştuğu kadinin kocasi mesajlari tuttu ve resmen koşe bucak adami aradi vuracakti. O tanidik aylarca gizli bir yerde kaldi adimini atamadi dişariya. Kafasini tutup agliyordj ben boyle insan olmamaliydim. Sonra tevbe etti. Eşinin ayaklarini öptü aylarca gitti geldi af diledi. Namaza başladi. O olayin uzerinden 3 sene geçti herkes diyor ki kafasini kaldirip birine bakmaz. Tüm zamanini eşine çocuklarina ayiriyor. Surekli tevbe ediyor. Ağliyor hatasindan dolayi. Her ay kurban kesiyor. Sadaka veriyor. Kimsesiz bir ailenin tüm ihtihaçlarini karşiliyor. Işinde 1 tl.yi bile haram olarak kazanmiyor. Yani o adama soylenen hiç bir soz etki etmemişdi ama Allahin verdigi bir ders ona yetti de artdi bile. Allah da onun rizkini gerçekten herkesin farkedecegi şekilde artirdi. Allah daim etsin. Tüm gunahlarini anlayip resmen evliya gibi birine donuştu. Oyle bir ihtimal belki duzeltir eşini bilemiycem

Allah yardımcınız olsun aldatan herzaman aldatır bu böyle çekilmez
Alın karşınıza güzel konuşun anlatın
Inşallah düzelir 🤲
Sadece merak ettiğimden soruyorum da okuduğunuz kadarıyla size düzelebilecek biri gibi mi geldi? Ya da karşısına alıp konuştuğunda anlayacak biri gibi mi geldi size ?

Boşanma tavsiyesi dişinda sadece eşinizin ahlakinin duzelmesi için dua ede biliriz. Çunki o duzelmeden, zamparaligi geçmeden ilişkiniz duzelmez. Hani anlaşmazlik dersin, her hangi bir sorun var dersin insan tavsiye verir ama buna ne denir ki? Eşiniz degişmeli. Vicdanli, sadik, haramdan zinadan korkacak kadar kalbinin temiz olmask gerek. Bir tanidik bir evli kadinla konuşuyordu. Kendisi de evliydi. Sonra konuştuğu kadinin kocasi mesajlari tuttu ve resmen koşe bucak adami aradi vuracakti. O tanidik aylarca gizli bir yerde kaldi adimini atamadi dişariya. Kafasini tutup agliyordj ben boyle insan olmamaliydim. Sonra tevbe etti. Eşinin ayaklarini öptü aylarca gitti geldi af diledi. Namaza başladi. O olayin uzerinden 3 sene geçti herkes diyor ki kafasini kaldirip birine bakmaz. Tüm zamanini eşine çocuklarina ayiriyor. Surekli tevbe ediyor. Ağliyor hatasindan dolayi. Her ay kurban kesiyor. Sadaka veriyor. Kimsesiz bir ailenin tüm ihtihaçlarini karşiliyor. Işinde 1 tl.yi bile haram olarak kazanmiyor. Yani o adama soylenen hiç bir soz etki etmemişdi ama Allahin verdigi bir ders ona yetti de artdi bile. Allah da onun rizkini gerçekten herkesin farkedecegi şekilde artirdi. Allah daim etsin. Tüm gunahlarini anlayip resmen evliya gibi birine donuştu. Oyle bir ihtimal belki duzeltir eşini bilemiycem
Amin inşallah düzelir

Bu gibi durumlarda ikinci çocuk yapılır

Evliliğe devam edilir

Aldatılmaya aşşalanmaya devam edilir

Bir süre sonra şiddet başlar

Derken ölür gidersin çok ta şey yapma

Yoksa sakın dinleme ayaklarının üzerinde dur kelimelerini

Boşan yeni hayat kur aşşalanma artık falan ne gereği var katlan o altın çüklü ensest kocana

Back
X