• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böceklerden kurtulamıyorum ne olur yardım edin

Kirpikce

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
77
160
8
39
Merhabalar kızlar yeni ev aldım evimde küçücük krem rengi böcekler var 1 ayda 12 kere ilaçma oldu profesyonel ilaçlamalarmı dersin en ağır ilaçlarmı dersin ne yaptıysam olmadı kafayı yiyicem evimden soğudum yemeden içmeden kesildim ne yapıcağımı bilmiyorumo kadar çok araştırdım bi kişi benim gibi sorunu var kitap biti diyoyor sanki aynı gibi ama herneyse ben bunlarla yaşamak istemiyorum çok mutsuzum ne yapıcağımı bilmiyorum bir önerisi olan varmı ne olur yardım edin 😭 neden bu kadar ilaca karşı direncliler bilmiyorum

Kitap bitini duymadım da kuş biti de tarifine benziyor. Bir dönem balkonuma güvercin yuva yaptı ve yumurtladı. Çok sevindim besledim onları ama dediğin gibi bitler türeyip evin içine kadar girdiler hatta üzerimde dolanıyorlardı. Çeşitli ilaçlar aldık olmadı. Zor ölüyorlar, yavrular zarar görecek diye fazla da sıkamıyordum. Çareyi yuvayı evden uzaklaştırmakta buldum. Sonra evi güzelce klorakla temizledim. Öyle kurtuldum. Evin yakınında kuş varsa ya da sen muhabbet kuşu besliyorsan onda da olup yayılabilir. Önce sorunun kaynağını tespit etmen gerek anca bu şekilde kurtulursun.

Evimde hiç bir şey beslemiyorum bunlar yerde geziniyorlar kanatlarıda var hafiften zıplıyorlar pire falan ilk düşündük bi yakınım pireyi biliyor gördü değil diyor bilimiyorum hasta oldum yemin ederim yerde hep gözlerim

Buraya yeni üye oldum bir hanımefendinin evinde aynısı varmış ona mesaj atmak istedim 👉Vespa deslisi 👈 ama o 2016 da bu sıkıntısını paylaşmış çok uzun sene olmuş ben o bayana nasıl ulaşabilirim yaaa belki o çaresini bulmuştur 😭😭😭😭 ne olur biri bana bir çare bulsun gerçekten hiç iyi değilim

Bilmiyorum cnm :( bilgilerinde mail adresi ya da telefon bilgisi falan varsa ordan ulaşılabilir. Fotoğraf cekebilirsen net yayınla istersen. Belki türünü nedenini bilen biri çıkar. Benim de ziraatte tanıdığım var, ona gösteririm belki bir çözümü olur.

Bilmiyorum cnm :KK43: bilgilerinde mail adresi ya da telefon bilgisi falan varsa ordan ulaşılabilir. Fotoğraf cekebilirsen net yayınla istersen. Belki türünü nedenini bilen biri çıkar. Benim de ziraatte tanıdığım var, ona gösteririm belki bir çözümü olur.
Allahrazı olsun hakkınızı helal edin çok sevinirim

İnternette bi aratin bakalım sigara böceği yada tütün biti olarak.Aynı böcek mi?

Benzer boceklerin resmini netten arastirip bulabilirsiniz neye benziyo. Resmini cekip buraya da atarsaniz daha iyi yardimci oluruz. Genelde ev ilaclamak bi cok bocege fayda etmiyo. Yeni tasindigimda bu evde hamam bocagi vardi nette cok uzun bi arastirma yaptim ama kesin sonuc alan pek kimse yoktu takii bi ilaca rastlayana kadar. Hemen siparis verdim kullandim 3 gunde tamamen yok etti bocekleri. Oyle evi komple de ilaclamaya gerek yoktu. Malum kimseye gidemiyoruz iki kucuk de bebegim var bastan asagi yeniden ev temizleyemezdim. Enjektor seklinde kenar koselere ozellikle gordugum yerlere surdum. Cok sukur tamamen bitti bocek sorunum. Ne oldugunu bilirseniz marka ismini verip onun icin olan ilaci alabilirsiniz

Bilmiyorum cnm :KK43: bilgilerinde mail adresi ya da telefon bilgisi falan varsa ordan ulaşılabilir. Fotoğraf cekebilirsen net yayınla istersen. Belki türünü nedenini bilen biri çıkar. Benim de ziraatte tanıdığım var, ona gösteririm belki bir çözümü olur.
Benzer boceklerin resmini netten arastirip bulabilirsiniz neye benziyo. Resmini cekip buraya da atarsaniz daha iyi yardimci oluruz. Genelde ev ilaclamak bi cok bocege fayda etmiyo. Yeni tasindigimda bu evde hamam bocagi vardi nette cok uzun bi arastirma yaptim ama kesin sonuc alan pek kimse yoktu takii bi ilaca rastlayana kadar. Hemen siparis verdim kullandim 3 gunde tamamen yok etti bocekleri. Oyle evi komple de ilaclamaya gerek yoktu. Malum kimseye gidemiyoruz iki kucuk de bebegim var bastan asagi yeniden ev temizleyemezdim. Enjektor seklinde kenar koselere ozellikle gordugum yerlere surdum. Cok sukur tamamen bitti bocek sorunum. Ne oldugunu bilirseniz marka ismini verip onun icin olan ilaci alabilirsiniz
Araştırmalarıma göre kitap biti diyorlar görüntüsüde ona benzi
Araştırmalarıma göre kitap biti diyorlar resimleride benziyor iğrendiğimden dolayı sildim resimleri ilk fırsatta atıcam moral oldu bana bu klup Allah hepinizden

Bugünde başka ilaç aldık 4 tane karışım onu sıktık 3 saat sonra bi daha yeniliyeceğiz hasta gibi geziyorum görenler bile şaşırıyor inşallah bu işe yarar birde tv den bakara suresini açtım sesli kapattım çıktım inşallah şifa olur ne olur duyan bilen herkes dua etsin çözümü bulan lütfen yazsın çok zor durumdayım

Bugünde başka ilaç aldık 4 tane karışım onu sıktık 3 saat sonra bi daha yeniliyeceğiz hasta gibi geziyorum görenler bile şaşırıyor inşallah bu işe yarar birde tv den bakara suresini açtım sesli kapattım çıktım inşallah şifa olur ne olur duyan bilen herkes dua etsin çözümü bulan lütfen yazsın çok zor durumdayım

Bayer markasının ilacını denemediyseniz onu deneyin. Akrep için bile etkili diyorlar. Ben hamam böceği için kullanmıştım işe yaradı. Her yere sıkıldığını duymuştum. Elbise, halı vs. ben halılara da sıktım izi falan kalmadı ama elbiseye sıkmadim.

Bayer markasının ilacını denemediyseniz onu deneyin. Akrep için bile etkili diyorlar. Ben hamam böceği için kullanmıştım işe yaradı. Her yere sıkıldığını duymuştum. Elbise, halı vs. ben halılara da sıktım izi falan kalmadı ama elbiseye sıkmadim.
onu bende duydum hamam böcegine etki ettiyse herseyi öldürür..

En iyisi tarım ilacı. Böcekten ben öyle kurtuldum ne şirketler geldi yok kendimiz yaptık yok bastık apartmana eve tarım ilacını ertesi gün ölüleri topladık bu sene yine yapıcaz şuanlık yok ama tedbir

Kitap bitini duymadım da kuş biti de tarifine benziyor. Bir dönem balkonuma güvercin yuva yaptı ve yumurtladı. Çok sevindim besledim onları ama dediğin gibi bitler türeyip evin içine kadar girdiler hatta üzerimde dolanıyorlardı. Çeşitli ilaçlar aldık olmadı. Zor ölüyorlar, yavrular zarar görecek diye fazla da sıkamıyordum. Çareyi yuvayı evden uzaklaştırmakta buldum. Sonra evi güzelce klorakla temizledim. Öyle kurtuldum. Evin yakınında kuş varsa ya da sen muhabbet kuşu besliyorsan onda da olup yayılabilir. Önce sorunun kaynağını tespit etmen gerek anca bu şekilde kurtulursun.
Klorak dediğinize göre egelisiniz

Bende bocekli evde kiracıydim . Sürekli susam tanesi gibi evde bocek cikardi gozum yerde ilac sikar toplardım basim agrirdi bocek nerde var diye evde toplamaya calismaktan Onun sayesinde hemen ev sahibi oldum . Ama burda da banyomda gümüşcün diye böcek cıktı . Ilacliyor esim bir sure cikmiyor sonra cikan ölü cikiyor sonra başlıyor canlı çıkmaya. Böcekli ev cok zor kurtuluruz insallah bir an önce

Back
X