Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahta kurusu. Kanepe eski ise atabilirsiniz.Merhaba hanımlar,
Ailemin evine geldim, bir müddet kalacağım. Geldiğimde her yerde bu küçük böceklerden gördüm. Kullanılmayan bir oda var, geldiğimizde biz kalıyorduk. Yerleşmek için kanepeyi çekmemle yerde en az 50-60 tane ölü böceği görmem bir oldu.
Gece temiz olan salonda kaldık. Sabah uyandığımda çarşafın üzerinde bir tane canlı yakaladım. Isırma, kaşıntı vs gibi bir şey yapmıyorlar. Zaten dokununca bile ölüyor. Uçan bir böcek ama bu konuda pek de becerikli sayılmaz :)
Daha önce bunun ne olduğunu gören bilen var mı? Çözüm önerileriniz nedir?
Evi dip köşe süpürüp sileceğim zaten fakat sorunun kaynağını bilmek istiyorum. Lütfen yardım edin, teşekkür ederim
Gerçekten mi? Kanepeler iki yıllık. Daha önce hiç tahta kurusu görmedim.Tahta kurusu. Kanepe eski ise atabilirsiniz.
Kuru fasülyede buldum, üşüşmüşlerdi. Attım da yarın detaylı temizlikte kontrol ederim yorganları. İnşallah yoktur.Güve gibi geldi bana
Yiyeceklere varsa yun yorganlara falan bakin
Ben altlarda buldum koca kırmızı popolu olanlarıBöcek türleriyle ilgili kitap satın almak için linkler çıkıyor maalesef. Popolu böcek yok.
Bit, osuruk falan olmadı şimdiHububat böcüğü demişim, içine emekli tapu kadastro memuru kaçmış sanki Sanıyorum ki bu böcek bey/hanımlar fasulye biti olarak geçiyor. Böcekler alemine daldım da, osuruk böceği bile varmış. Siz de hanımefendi artık gitseniz mi üç gün için böcekleri yerinden yurdundan etmeyin
Yarın sabah bir kase bakliyatla gidip öğrenmeye çalışırımBir şey yapmadan önce sorar mısınız günde kac set squat yapıyormuş
Kendi bedeni sonuçta, öyle mutlularsa bize yorum yapmak yakışmaz. Lütfen daha hassas olalım.Yine her şey para yani. Doğal böcek kalmamış piyasada ne yazık
E sen söyledin, gece vakti ortalık sapık dolu, nasıl dışarı atarım?Kız sen naptın ? Gece gece ortalık sapık dolu. Başlarına bişey gelmese bari. Bir kaç peçeteyle ataydın.
GüveMerhaba hanımlar,
Ailemin evine geldim, bir müddet kalacağım. Geldiğimde her yerde bu küçük böceklerden gördüm. Kullanılmayan bir oda var, geldiğimizde biz kalıyorduk. Yerleşmek için kanepeyi çekmemle yerde en az 50-60 tane ölü böceği görmem bir oldu.
Gece temiz olan salonda kaldık. Sabah uyandığımda çarşafın üzerinde bir tane canlı yakaladım. Isırma, kaşıntı vs gibi bir şey yapmıyorlar. Zaten dokununca bile ölüyor. Uçan bir böcek ama bu konuda pek de becerikli sayılmaz :)
Evi dip köşe süpürüp sileceğim zaten fakat sorunun kaynağını bilmek istiyorum. Lütfen yardım edin, teşekkür ederim
Önce güveli olan eşyaları temizleyip evden uzaklaştırın bakliyatları sonrasında sirkeli suyla evi bir güzel silin her yeri sarar yoksa... kolay gelsinMerhaba hanımlar,
Sanırım bu yaklaşık bir haftadır varmış. Babam camdan falan gelen bir böcektir diye önemsememiş, diğer odayı da kullanmadığı için fark etmemiş. Yayılmış mıdır? İlaç gerekir mi sizce? Temizlik yeterli olur inşallahÖnce güveli olan eşyaları temizleyip evden uzaklaştırın bakliyatları sonrasında sirkeli suyla evi bir güzel silin her yeri sarar yoksa... kolay gelsin
Temizlik yeterli olur birde çıra alıp koyun temizlikten sonra lavanta çıra bunların kokusuna gelmiyor süpürge ile iyice süpürün sonra silin sirkeli su ile en sonda çıra ya da lavanta felan koyun gider.Sanırım bu yaklaşık bir haftadır varmış. Babam camdan falan gelen bir böcektir diye önemsememiş, diğer odayı da kullanmadığı için fark etmemiş. Yayılmış mıdır? İlaç gerekir mi sizce? Temizlik yeterli olur inşallah
Gerçekten mi? Kanepeler iki yıllık. Daha önce hiç tahta kurusu görmedim.
Evet bizim köyde var o böcükten. Yeşil olur eskaza dokunursanız eliniz acayip kötü kokar. Bu sene minnak yeğenim tutmuş yemek üzereyken elinden zor kurtardık ama yeğenimin elini bir müddet öpemedim, yıkamamıza rağmen sanki koku gitmiyor gibiydi. Neyse ki böcek hayatta, sanırım bizim eve bir müddet uğramazHububat böcüğü demişim, içine emekli tapu kadastro memuru kaçmış sanki Sanıyorum ki bu böcek bey/hanımlar fasulye biti olarak geçiyor. Böcekler alemine daldım da, osuruk böceği bile varmış. Siz de hanımefendi artık gitseniz mi üç gün için böcekleri yerinden yurdundan etmeyin
Evet bizim köyde var o böcükten. Yeşil olur eskaza dokunursanız eliniz acayip kötü kokar. Bu sene minnak yeğenim tutmuş yemek üzereyken elinden zor kurtardık ama yeğenimin elini bir müddet öpemedim, yıkamamıza rağmen sanki koku gitmiyor gibiydi. Neyse ki böcek hayatta, sanırım bizim eve bir müddet uğramaz
Sizin böceklere rakip buldumBen altlarda buldum koca kırmızı popolu olanları
Kim kardashian böceğiSizin böceklere rakip buldum
Çünkü onun adı gülazer böceğiYalnız poposu olan bir böcek hayatımda ilk kez gördüm