Böcek Sorunu, Delirmek Üzereyim.

yakında dere var mı? oralarda oluyor ne yazık ki. nem ve ıslaklık seviyor bu böcekler 15-25 derece arası ve nemli yerlerde yaşarlar gece ısırırlar gündüz saklanırlar. karanlık yere pusarlar. acayip zekilerdir ben şok olmuştum bazı yaptıklarına

bazı insanları ısırmıyor sizi ısırıyor mu? beni dehşet ısırırlar sanırım kan grubu ve kadın olmakla ilgili. dişi olanı protein için kan alır erkekleri meyveyle vs beslenir ısırmazlar. bikaç kez üstümde öldürdüm. dışarda 20 kişi olalım direkt bana uçarlar.

asıl isimleri tatarcık yakarca latince adı phlebotomus bu arada araştırmak isterseniz.

böcek uzmanı olmuşsunuz resmen :KK70: bizde de var bu sıkıntı deneyeyim yazdıklarınızı

Bakliyatlara bakın bulgur mercimek felan içlerinde oluyor kıyafet guvesiyle farklı oluyor. Kiyafete gelmiyor ondan

Bakliyatlara bakın bulgur mercimek felan içlerinde oluyor kıyafet guvesiyle farklı oluyor. Kiyafete gelmiyor ondan
Yok canım çözdüm, dısarıdan geliyor. Devamlı gözüm bakliyatta giyside zaten evi de kırkladım 🤦🏻‍♀️
Bir haftadır camı nadiren açıyorum kontrol etmek için çok aşırı azaldı. Sineklik şart oldu artık 😁

Ben Didim de büyüdüm. Bızim evde hiç rastlamadım ama çamlık denen bir mevkide cam ağaçları arasındaki evlerde oturan bir tanıdığımizin evi bunlardan kaynardi. Ev eski tatilci sitesi evi tabi, yer etmiş hayvanlar.. bak hatirladikca kaşınmaya başladım 🤷

X