Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakliyatı buldum: kuru fasülye. Attım sağı solu da kontrol ettim. Yarın da her şeyi kaldırırım inşallah tertemiz olur. İlaca gerek kalmamasına sevindim oğlum her yere elini sürer evde onu kontrol etmem çok güç olurdu.
Kurtulmak falan cok kabaca, iyice kırdınız popolu böceklerin kalbiniHanımlar hepinize çok teşekkür ederim iyi ki yazmışım. Yarın bu tatlı arkadaşlardan tamamen kurtulmuş olurum. Daha duyarlı olabilmem dileğiyle
Henüz yolun başındayım, duyar yükleniyor %14...Kurtulmak falan cok kabaca, iyice kırdınız popolu böceklerin kalbini
Ay kaşıntı bastı banaSanırım bu bakliyat güvesi. Bir bez torbada geçen sene aldığı kuru fasülye duruyormuş. Onun üstünde yüzlerce var. Hemen attım çöpe. Ayıp etmemişimdir inşallah
Tatlı böceklerime gülmüyorsunuz umarım ! İncinirlerBu konuyu kaydedeyim, gülmek istedikçe açar okurum.
Biri gelip böcek yerine kullanılacak daha hoş bir söyleyiş bulana kadar tatmin olmayacağımAy ben neden bu kadar güldüm ki? Hububat böceği duyarı da kasılmadı demeyiz bu sitede
Dimi normalde onun gitmesi lazımdı evden böceklerin evi sonuçtaAlt tarafı iki üç gün kalıp döneceksiniz, yazık yerlerinden etmeyin hayvanları.
Zehirli, zararlı bir tür değil.
Normal olarak karşılayın herkes mutlu olsun.
Ee ne diyor google?görür görmez aklıma "popolu böcek" geldi ve google'da bile aradım bu ifadeyi.
Aklın yolu bir demişler. Her mantıklı insan böyle düşünürDimi normalde onun gitmesi lazımdı evden böceklerin evi sonuçta
Kim Kardashian'a taş çıkartacak koca ve kırmızı popolu böcekler çıktı bir de ufak tefek broşürEe ne diyor google?
Böcek türleriyle ilgili kitap satın almak için linkler çıkıyor maalesef. Popolu böcek yok.Ee ne diyor google?
Hububat böcüğü demişim, içine emekli tapu kadastro memuru kaçmış sanki Sanıyorum ki bu böcek bey/hanımlar fasulye biti olarak geçiyor. Böcekler alemine daldım da, osuruk böceği bile varmış. Siz de hanımefendi artık gitseniz mi üç gün için böcekleri yerinden yurdundan etmeyinBiri gelip böcek yerine kullanılacak daha hoş bir söyleyiş bulana kadar tatmin olmayacağım
Popo estetiği olmuş, orijinal değilmişBir şey yapmadan önce sorar mısınız günde kac set squat yapıyormuş
Yine her şey para yani. Doğal böcek kalmamış piyasada ne yazıkPopo estetiği olmuş, orijinal değilmiş
Kız sen naptın ? Gece gece ortalık sapık dolu. Başlarına bişey gelmese bari. Bir kaç peçeteyle ataydın.Yo yoo.. duymamış olayım, kapıdan uğurlamak falan.. kovar gibi
Popoları benimkinden daha dik gerçekten kendilerini tahliye etmeden evvel işin sırrını mı öğrensem?