Böcek sorunu lütfen yardım! ( Fotoğraflı)

İnan korkutmak için yazmadım bunları daha yeni başıma geldi ve ben de ilk gördüğümde kelebek sanıp ay ne tatlı bile demiştim ve umursamamisyim. Çaya özellikle kahveye bile geliyorlar tüm evi bunlardan temizledim derken şimdi de küçük, içinde yiyecek olmayan kilere sardılar bir şekilde uruyorlar yarın da orayı temizliycem hala uğraşıyorum. Sadece deneme yanılma yoluyla çok savaştığım bu biyolojik savaşta neler yaptığımı bir bir anlattım. Yerinde olsam babama da anlatırdım istilası ki bundan sonra bakliyat sasadece cam kavanozda saklasın fazlasını almasın. Ben sigdirabildigimi buz dolabina da koydum. Soğuğu sevmiyorlar bu arada🙂❄️
Yoo çok teşekkür ederim. Sadece ben daha basit bir şey olmasını umuyordum. Dediğiniz gibi küçük ve sevimli görünüyorlar aslında. Diğer böcekler kadar ürkütücü değiller. Temzilerim geçer diye düşündüm. Ama böyle lanet bir şekilde üreyip çoğaldıklarını duymak beni mahvetti. Babam odaya basit bir ilaç alıp sıktı. Kaldı ki temizlenmiş odaydı. İnanın yerde en a 200 böcek vardı. Patır patır dökülmüşler camın önüne. Nereden çıktılar anlamadım. Görünürde tertemizdi. Yine temizledim. Aslında niyetim tüm evi ilaçlayıp bir gece dışarıda kalmak sonra tekrar sil baştan temizlemek ama işe yaramaz diye korkuyorum. Soğuğu sevmiyorlarmış ya, kışın giderler mi? Gerçi evde kalorifer açık olacak yine sıcak 😭😭

Evde çocuğum da var. Bir sabah ilaçlayıp 24 saat sonra eve girsek sıkıntı olur mu acaba?
En güzeli ilaçlama olur sanırım bir gün kalmayın evde.
Benimde mutfakta çıktı tüm bakliyatları çöpe attım her dolaba çıra koydum

İnşallah yoktur. Tek başıma çok zor oluyor. Sağımı temizliyorum solumdan çıkıyor sanki. Başka işlerim de var. Kaç gündür çok yoruldum.
Galiba Defne yaprağına gelmiyorlar bakliyatlar için
Bir de ben sabun koyuyorum kiyafetlerin yorganlarin içine

Yoo çok teşekkür ederim. Sadece ben daha basit bir şey olmasını umuyordum. Dediğiniz gibi küçük ve sevimli görünüyorlar aslında. Diğer böcekler kadar ürkütücü değiller. Temzilerim geçer diye düşündüm. Ama böyle lanet bir şekilde üreyip çoğaldıklarını duymak beni mahvetti. Babam odaya basit bir ilaç alıp sıktı. Kaldı ki temizlenmiş odaydı. İnanın yerde en a 200 böcek vardı. Patır patır dökülmüşler camın önüne. Nereden çıktılar anlamadım. Görünürde tertemizdi. Yine temizledim. Aslında niyetim tüm evi ilaçlayıp bir gece dışarıda kalmak sonra tekrar sil baştan temizlemek ama işe yaramaz diye korkuyorum. Soğuğu sevmiyorlarmış ya, kışın giderler mi? Gerçi evde kalorifer açık olacak yine sıcak 😭😭

Malesef soğukta sıcacık evinizde oturmaya devam ederler 🙂 onları bir tek bermuda denen böcek ilacı öldürüyor birkaç tane denedim çok yordu beni en son bunda öldüler ve ben de bittim. Ama ilacı solumayin ve kıyafetlerinizi bile hemen değiştirmeniz lazım güçlü çünkü..

Malesef soğukta sıcacık evinizde oturmaya devam ederler 🙂 onları bir tek bermuda denen böcek ilacı öldürüyor birkaç tane denedim çok yordu beni en son bunda öldüler ve ben de bittim. Ama ilacı solumayin ve kıyafetlerinizi bile hemen değiştirmeniz lazım güçlü çünkü..
Ya.. yarın da dip köşe girişeyim bugün perdeler bile yıkandı. Şayet çözüm bulamazsam bir gece başka bir yerde kalıp evi ilaçlatmak gerekecek. Not aldım ilacın ismini 👍 teşekkür ederim.

İnanmıyorum bunlar işte!! Aaa hem de paketli gıdada bile fink atıyorlar. Artık ne zamandan beri stoklu duruyorsa depoda 😱
Geçen gün denk gelince direkt aklıma siz geldiniz. Dedim furusan’ın popolularından bunlar. Bakliyatta ürüyor demek ki :KK43:

Geçen gün denk gelince direkt aklıma siz geldiniz. Dedim furusan’ın popolularından bunlar. Bakliyatta ürüyor demek ki :KK43:
Göz var izan var, hala rafta nasıl tutuyorlar ben ona takıldım. Küçücük evde bile böyle yayıldıysa koskoca markette, birsürü gıdanın içinde nasıl çoğalırlar kimbilir..
Kesinlikle benim dik popolularım. Nasıl da bıcır bıcır geziyorlar.

Çok şükür üç beş tane sağda solda kalanlar dışında kalmadı gibi 😁 yaşarken pek eğlenceli değildi ama 🥲
Bendede 3 gündür var. Nerden geliyo bulamadim. Delirme noktasındayım. Çözümleri yazamadim canlı hakkına teşebbüsten hüküm giymeyim diye. Simdi eve girdim banyoda biri uçuşuyor aman allahim dedim.

Bendede 3 gündür var. Nerden geliyo bulamadim. Delirme noktasındayım. Çözümleri yazamadim canlı hakkına teşebbüsten hüküm giymeyim diye. Simdi eve girdim banyoda biri uçuşuyor aman allahim dedim.
Tüm kuru gıdaları kontrol etmenizi öneririm. Onları bulduktan sonra ne yaparsınız bilemedim 😂 yok etmek isteyecek değilsinizdir herhalde. Cık cık cık

Tüm kuru gıdaları kontrol etmenizi öneririm. Onları bulduktan sonra ne yaparsınız bilemedim 😂 yok etmek isteyecek değilsinizdir herhalde. Cık cık cık
😂😂😂😂 haklara saygılı olmaya çalışıyorum diyelim. Dün hepsine baktım hiç birinde yok böceklenme. 2 çiçeğim var onların saksilarina bile baktim. Yiyecek namına buzdolabının bile dedikledim ama kaynağını bulamadim. Ondan bu çözümsüz istirabim

Benim evimde de susam böceği oldu. Sebebi ise KURUTULMUŞ ÇİÇEKLERİM.. Varsa evinizde kontrol edin. Daha sonra evde ki tüm KURU şeyleri kontrol edin. Bende kurutulmuş biber, pul biber, kırmızı toz biber ve sarımsak, kabuklu fındık ceviz hepsini istila etmişler..
Hemen K-othrine isimli ilacı temin ettim şu an nerdeyse hiç görmüyorum.
Umarım işe yarar bilgiler..

X