- 26 Şubat 2014
- 1.891
- 5.556
Yoo çok teşekkür ederim. Sadece ben daha basit bir şey olmasını umuyordum. Dediğiniz gibi küçük ve sevimli görünüyorlar aslında. Diğer böcekler kadar ürkütücü değiller. Temzilerim geçer diye düşündüm. Ama böyle lanet bir şekilde üreyip çoğaldıklarını duymak beni mahvetti. Babam odaya basit bir ilaç alıp sıktı. Kaldı ki temizlenmiş odaydı. İnanın yerde en a 200 böcek vardı. Patır patır dökülmüşler camın önüne. Nereden çıktılar anlamadım. Görünürde tertemizdi. Yine temizledim. Aslında niyetim tüm evi ilaçlayıp bir gece dışarıda kalmak sonra tekrar sil baştan temizlemek ama işe yaramaz diye korkuyorum. Soğuğu sevmiyorlarmış ya, kışın giderler mi? Gerçi evde kalorifer açık olacak yine sıcakİnan korkutmak için yazmadım bunları daha yeni başıma geldi ve ben de ilk gördüğümde kelebek sanıp ay ne tatlı bile demiştim ve umursamamisyim. Çaya özellikle kahveye bile geliyorlar tüm evi bunlardan temizledim derken şimdi de küçük, içinde yiyecek olmayan kilere sardılar bir şekilde uruyorlar yarın da orayı temizliycem hala uğraşıyorum. Sadece deneme yanılma yoluyla çok savaştığım bu biyolojik savaşta neler yaptığımı bir bir anlattım. Yerinde olsam babama da anlatırdım istilası ki bundan sonra bakliyat sasadece cam kavanozda saklasın fazlasını almasın. Ben sigdirabildigimi buz dolabina da koydum. Soğuğu sevmiyorlar bu arada