- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Evet canım aslında orijinal blw ci olan yabancı kişilerin kitabı :) isimlerini hatırlamıyorum ama blw yi bulanlar onlar :)O tabak bitecek mi? Diye bir blw kitabı varmış o nasıl acaba o da hikayelerle mi anlatmış teorik mi bilen var mı
Merhaba canım. Ben de katılmayı düşünmüştüm senin mesajını görünce. Ama keşke benim emek vererek yazdığım açılış ve bilgilendirme mesajımı etiket yapmadan kopyalamak yerine orjinal bir bilgilendirme mesajı yazsaymış. Hoşgeldinizin yanındaki smileye kadar kopyalamış arkadaş.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...neleri-blw-ve-ek-gidaya-gecis-sureci.1047295/
Bu da dün açılan grup. Bölünmeyip bir arada olsaymışız iyiymiş. Neyse ikisine de bakacağım artık.
Elimdeki kitabı bitireyim onu da okumak istiyorum:)Evet canım aslında orijinal blw ci olan yabancı kişilerin kitabı :) isimlerini hatırlamıyorum ama blw yi bulanlar onlar :)
Ya ben de fark ettim ama yok canım ondan kopyalamamıştır herhalde ikisi de aynı yerden bulmuşlardır dedimMerhaba canım. Ben de katılmayı düşünmüştüm senin mesajını görünce. Ama keşke benim emek vererek yazdığım açılış ve bilgilendirme mesajımı etiket yapmadan kopyalamak yerine orjinal bir bilgilendirme mesajı yazsaymış. Hoşgeldinizin yanındaki smileye kadar kopyalamış arkadaş.hayrını görsün ne diyim.
Ahahaha hiç farketmedim ya kötü olmuş o.Merhaba canım. Ben de katılmayı düşünmüştüm senin mesajını görünce. Ama keşke benim emek vererek yazdığım açılış ve bilgilendirme mesajımı etiket yapmadan kopyalamak yerine orjinal bir bilgilendirme mesajı yazsaymış. Hoşgeldinizin yanındaki smileye kadar kopyalamış arkadaş.hayrını görsün ne diyim.
Oku bize de anlat valla canım bizim kızın ek gıdasını kestim ben bu 5.gün sadece anne sütü alıyor. Zor zamanlardayız hiç fırsatım olamıyorElimdeki kitabı bitireyim onu da okumak istiyorum:)
Aa neden kestin blw ye alışamadı mıOku bize de anlat valla canım bizim kızın ek gıdasını kestim ben bu 5.gün sadece anne sütü alıyor. Zor zamanlardayız hiç fırsatım olamıyor
Ne kusuru canım senlik bir durum yok kiYa ben de fark ettim ama yok canım ondan kopyalamamıştır herhalde ikisi de aynı yerden bulmuşlardır dedimkusura bakma
Yok canım ya her şey çok iyi gidiyor blw olarak da viral enfeksiyonu var bizim kızın ağzında yaralar falan var.. ek gıdaya tepki oluşsun istemiyorumAa neden kestin blw ye alışamadı mı
Çok geçmiş olsun. Umarım kısa sürede toparlanır kuzucukYok canım ya her şey çok iyi gidiyor blw olarak da viral enfeksiyonu var bizim kızın ağzında yaralar falan var.. ek gıdaya tepki oluşsun istemiyorumo yüzden bıraktık şimdilik keyfi yerine gelince devam inşallah
Sağol canım benim valla zor baya allah kimseye yaşatmasın :)Çok geçmiş olsun. Umarım kısa sürede toparlanır kuzucuk
Merhaba canım ağustıs annesiyim ben de,6ay dolunca blw yapmak istiyorum, sakıncası yoksa neler aldığını paylaşabilir misin ben se sipariş vericem deAlp
Dogum: 22.07.17
Blw baslangic: 22.01.18
6 aylik (tam 180 gun, saydim :)
baldan_madam
Ben de aliexpressten onluk kasik vs siparis verdim insallah yetisir o gune kadar :)
Mama sandalyesine de hala bakamadik tek denedigim antilop. Bi de mimzy denemek istiyorum insallah begeniriz artik birini.
Merhaba canim, kollu ve kolsuz onluk aldim, termal kasik ve catal aldim, mama kabi aldim yanimda biyere goturursem koymak icin, bunlar disinda yere sermek icin ortu ve vantuzlu tabak alicam onlari unutmusum :) buharda pisirme aparatim vardi zaten. en onemlisi mama sandalyesini henuz almadim. Insallah alicam :)Merhaba canım ağustıs annesiyim ben de,6ay dolunca blw yapmak istiyorum, sakıncası yoksa neler aldığını paylaşabilir misin ben se sipariş vericem de
Ben de aldıklarımı paylaşayım gikir olur size de.Merhaba canım ağustıs annesiyim ben de,6ay dolunca blw yapmak istiyorum, sakıncası yoksa neler aldığını paylaşabilir misin ben se sipariş vericem de
Teşekkürler canım:) güle güle kullanınBen de aldıklarımı paylaşayım gikir olur size de.Ben de AliExpress ten aldım çünkü.
Eki Görüntüle 2080511 Eki Görüntüle 2080512 Eki Görüntüle 2080513 Eki Görüntüle 2080514
Bunların dışında çorba için küçük kahve fincanı ve kahve yanı su bardaklarından aldım. Renkli ve ilgisini çekecek şeyler seçmeye özen gösterdim. Umarım işe yarar
Ay ne tatli ya kiyamamSanırım bir benim bebek geceleri yüz üstü dönmeye çalışırken sinirlenip uyanıyor annesini uyutmuyor. Eskiden uyku problemimiz olmazdi ama artık geceleri yüz üstü dönüyor hadi dönsün rahat uyusun desem emeklemeye çalışıyor duvara doğru gidiyor kafa. Napicam bilmiyorum böyle
Arkadaşlar , kayınvalidemin ve annemin evine de mama sandalyesi alacağız (haftada 1 er gün gidiyoruz ama blw için almak istiyorum) ucuz bişeyler baktım.
E bebek baby plus marka bu sandalyeyi kullanan var mı? Kullanıcı yorumları çok olumlu ama size de sorayım dedim. Fiyatı 50 lira bu arada.
Merhaba. Hoşgeldiniz :) bizler de yaklaşık bir ay içinde yavaş yavaş geçeceğiz ek gıdaya. Paylaşımlarımız o zaman daha çoğalacaktır. :) umarım hepimiz için eğlenceli ve kolay bir süreç olur. :)Merhaba arkadaşlar ben ağustos annesiyim blw için aranıza katılmak istedim. Sizin tecrübelerinizi takip edelim bizim henüz iki ayımız var bu süreçte kendimi hazırlamış olurum. Ben de O Tabak Bitecek mi isimli kitabı sipariş ettim bekliyorum bakalım