-
- Konu Sahibi baldan_madam
Mama sandalyesi falan alan var mı. Ben arastiriyorum ama hala karar veremedim açıkçası
Ya arkadaşım ne kadar dusuncelisin hakkın ödenmez senin çok ugrasiyorsun bizim içinŞehir ve bebek ismi doğum tarihi hepsini yazınca biraz ifşa oluyor nickler.O yüzden yazmak istemeyen olabiliyor. Yazmak isteyen yazsın o şekilde paylaşırız istemeyen sadece tarihleri yazar bebiş uyandı. Düzenliycem buraları ilk fırsatta
Ya arkadaşım ne kadar dusuncelisin hakkın ödenmez senin çok ugrasiyorsun bizim için
Canım ya kafa dik duruyomu senin ki:) valla benmki durmuyo yani iradesyle kafa eğik hep:)) zaten ek gıdaya geçiş için dik durması gerekr dıyede okumuştm. Şmdi yollardaym evime varınca bende koycam artık inş mama sandalyesine ya bakalımBen de joie nin multiply modelini aldım. Şimdiden çok sevdi. Masada bizle oturuyor bakıyor hergün menüde neler var diye
Canım sandalyede dik duruyor mecbur çünkü geriye yatık oturtuyorum :) erkenden oturttum ki o zamana kadar alışsın diye. Şimdi mesela masasını takınca durmuyor ağlıyor. Şuan sandalyeye alıştırıyorum başlamaya yakın da masa kısmını takıcam. İnşallah başarırlar. Ki zaten mama sandalyesi tam ayarlandığında öne yatma imkanı olmuyor pek. Dar oluyor tam oturuyor.Canım ya kafa dik duruyomu senin ki:) valla benmki durmuyo yani iradesyle kafa eğik hep:)) zaten ek gıdaya geçiş için dik durması gerekr dıyede okumuştm. Şmdi yollardaym evime varınca bende koycam artık inş mama sandalyesine ya bakalım
Hoşgeldiinbizim de 29 ocak bütün hazırlıklar tamam şimdiden hevesle bekliyorum
Benim de şimdilik annem bakıyor. Onlar da panik olur. Ben de ilk zaman güvenip bırakamam zaten blwye alışmadan. O yüzden akşam yemeklerinde tadım yaptırmayı düşünüyorum şimdilik. En azından kahvaltıya kadar herkes alışır. Bebiş de öğrenir annemler de durumu görür müdahale edilecek edilmeyecek zamanları anlar iyi olur. Sadece alerji riskinden dolayı gece tadım yaptırmak pek önerilmiyor ama başka çarem yok. Geceleri daha sık takip ederim artık napalım.baldan_madam cnm sen de calişiyosun çınara blw yöntemini nasl uygulamayi düsünüyorsun ben de işe döneceğim ocakta kv bakıcak ben yapamam öyle diyor boğazina kaçiririm fln diyor zaten süt kaçsa bile hop oturup hop kalkiyor bakalım nasl yapcaz ztn cok üzlüyrm döneceğim diye kafamda deli sorular ohdude cnm cok gecmiş olsun biz hastane tipi mak kiraladik onla sağmaya başlicam sen de bi onu dene istersen en azındam hastaneye gdip göğsnü rahatlatabilirsin bebişini kontrole götürdüğünde C Chen31 cnm sana da cok gecmiş olsun dikkat et bebişlerimizn bize ihtiyacı var
Canim sen mama sandalyeni ne kadara almistin? Ben de onu begendim Alp de begenirse alicam da ebebekte 400 tlydi sanirim uygun mu ki fiyati yoksa arastirsam mi biraz daha bilemedim.Bugün 150 günlük oldu kızım
Bebek günlüğümüzde çıkan notu sizle de paylaşmak istedim
Evet canım aldım bişeyler. Mama sandalyesi vakumlu tabak bebkler için eğilebilir çatal kaşık önlük çorba yoğurt kefir vb için küçük fincanlar. Mama sandalyesi altına sermek için de kullan at masa örtüsü aldım. Bir de buharda haşlama aparatı aldım. Tencerenin içine koyulanlardan.baldan_madam canım butün hazırlıklar tamam demişsin ya neler aldın söyler misin eksik varsa tamanlıym bende. Bir de mutfak için neler düşündün pişirme için vs ekstra bişeyler aldın mı