- Konu Sahibi baldan_madam
NisaN gibi 340 liraya almıştım canımCanim sen mama sandalyeni ne kadara almistin? Ben de onu begendim Alp de begenirse alicam da ebebekte 400 tlydi sanirim uygun mu ki fiyati yoksa arastirsam mi biraz daha bilemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NisaN gibi 340 liraya almıştım canımCanim sen mama sandalyeni ne kadara almistin? Ben de onu begendim Alp de begenirse alicam da ebebekte 400 tlydi sanirim uygun mu ki fiyati yoksa arastirsam mi biraz daha bilemedim.
Evet canım aldım bişeyler. Mama sandalyesi vakumlu tabak bebkler için eğilebilir çatal kaşık önlük çorba yoğurt kefir vb için küçük fincanlar. Mama sandalyesi altına sermek için de kullan at masa örtüsü aldım. Bir de buharda haşlama aparatı aldım. Tencerenin içine koyulanlardan.
Şuan fotolarını çekemiyorum ama aldığım site AliExpress tlfndan ekran görüntüsü aldım. Şimdilik onları paylaşayım. Zaten tabak da henüz gelmedi.Canım bundan mı aldın?
Aldıklarının fotosu varsa atabilir misin araç gereç araştırmamıştım henüz hiç bir fikrim yok da
Bana da 4.5 aylikken demisti yavastan basla yogurt meyve suyu falan ver diye, kv dem de yemek sularini icmeye baslar yakinda dedi. Su an icin kimseye aciklama yapmiyorum ama ogluma kv bakacak buyuk ihtimalle ona nasil anlatcam bilmiyorum ben yokken agzina biseyler tikistircak diye cok korkuyorum.sağlık ocağından geliyorum kızlar. 6. Ay aşısı ve kontrolü için gittik. Ek gıda sordu başlamadım dedim başlayabilirsin dedi. Genel eğilimi bildiğim için sessizce dinledim yoğurtla başladık meyve suyu çorba yumurta sarısı diye giderken içini çok pişirme demesiyle gözlerim pörtlemiş ebeye doğru çiğ mi vercem dedim yok çiğ değil ama tam pişmesin hafif çiğ kalsın dedi Bir kez daha doğru yolda olduğumuzu anladım. Kendimle gurur duydum.
Zahmet oldu canım teşekkür ediyorumŞuan fotolarını çekemiyorum ama aldığım site AliExpress tlfndan ekran görüntüsü aldım. Şimdilik onları paylaşayım. Zaten tabak da henüz gelmedi.
Eki Görüntüle 2079292 Eki Görüntüle 2079293 Eki Görüntüle 2079293 Eki Görüntüle 2079294 Eki Görüntüle 2079295
Ayy maşallah canım bizim 15 günümüz kaldı hala bişey alamadım. Netten aldıkların varsa hangi siteden aldığını yazar mısınEvet canım aldım bişeyler. Mama sandalyesi vakumlu tabak bebkler için eğilebilir çatal kaşık önlük çorba yoğurt kefir vb için küçük fincanlar. Mama sandalyesi altına sermek için de kullan at masa örtüsü aldım. Bir de buharda haşlama aparatı aldım. Tencerenin içine koyulanlardan.
Canım bundan mı aldın?
Aldıklarının fotosu varsa atabilir misin araç gereç araştırmamıştım henüz hiç bir fikrim yok da
Malesef hepimizin en büyük sorunu bu canım. Arkamıza döndüğümüzde birileri ağzına bişey değdirmeye çalışacak. Güzelce anlatırsın sonra yanında bir iki kez de blw yaparsın. Alerji durumlarını anlatırsın. İnşallah yapmaz eçsen gidince birşeyBana da 4.5 aylikken demisti yavastan basla yogurt meyve suyu falan ver diye, kv dem de yemek sularini icmeye baslar yakinda dedi. Su an icin kimseye aciklama yapmiyorum ama ogluma kv bakacak buyuk ihtimalle ona nasil anlatcam bilmiyorum ben yokken agzina biseyler tikistircak diye cok korkuyorum.
canım ben AliExpress ten aldım. Çinden geliyor 15 güne yetişmez ama zaten hepsi hemen lazım değil. Haşlama aparatı var heryerde pazarda bile bulursun. Onu al önlük de öyle ebebek ikea heryerde var. Diğerleri alsan öğünlere kadar rahat gelir. Fotolarda isimleri de yazıyor o şekilde aratabilirsin uygulamadan.Ayy maşallah canım bizim 15 günümüz kaldı hala bişey alamadım. Netten aldıkların varsa hangi siteden aldığını yazar mısın
Bana da 4.5 aylikken demisti yavastan basla yogurt meyve suyu falan ver diye, kv dem de yemek sularini icmeye baslar yakinda dedi. Su an icin kimseye aciklama yapmiyorum ama ogluma kv bakacak buyuk ihtimalle ona nasil anlatcam bilmiyorum ben yokken agzina biseyler tikistircak diye cok korkuyorum.
Canim onluklerden bende siparis verdim cok güzel gozukuyorlarŞuan fotolarını çekemiyorum ama aldığım site AliExpress tlfndan ekran görüntüsü aldım. Şimdilik onları paylaşayım. Zaten tabak da henüz gelmedi.
Eki Görüntüle 2079292 Eki Görüntüle 2079293 Eki Görüntüle 2079293 Eki Görüntüle 2079294 Eki Görüntüle 2079295
Ben de yarisindayim kitabin canim sadece emzirirken vakit bulabiliyorum okumak icin :) bana sormamissin ama yazayim dedim :) herkes kendi bebeginin blw hikayesini anlatiyor simdilik boyle ilerliyor ama benim kafamda hala sorular var bakalim kitap bitince cevaplanacak mibaldan_madam ben de kitabımı sipariş ettim sabırsızlıkla okumayı bekliyorumsen bitirdin mi , not alarak mı okudun naptın ?
önemli şeyler yazarsın diye blw grubuna yazdım
Not almadım canım. Ben de fırsat buldukça okuyorum. Nil hanımınkızı aryayı okuyorum şuan. :) genel deneyimlerden yararlanmış olursun çok öyle not alacak birşey yoktubu kısma kadarbaldan_madam ben de kitabımı sipariş ettim sabırsızlıkla okumayı bekliyorumsen bitirdin mi , not alarak mı okudun naptın ?
önemli şeyler yazarsın diye blw grubuna yazdım
Çok memnun oldum cevabına kuzum saolasınBen de yarisindayim kitabin canim sadece emzirirken vakit bulabiliyorum okumak icin :) bana sormamissin ama yazayim dedim :) herkes kendi bebeginin blw hikayesini anlatiyor simdilik boyle ilerliyor ama benim kafamda hala sorular var bakalim kitap bitince cevaplanacak mi
Aferin minik kuzuya erken dogdu ama farki kapatti masallah :*Bugün 6. Ay kontrolü vardı oğlumun. Ek gıdaya başlayabileceğimizi söyledi doktor. Baya toparlamış dedi. Çok mutlu oldum. Ama tabiiki rksik olan 7 haftamızı daha bekliycez
Canım benim de annem ve kv dönüşümlü bakacaklar oyle düşünüyoruz. Sırf kendim kafama göre bakyım diye ikinci dönem okula başlamıycam aslında maddi acıdan çok da iyi olurdu . Anneme yıne ne dersem yapar da kv mi bilemiyorum biraz inatçı bende de aynı korku var yani.. Ben de tattırıyordum ama altı aydan önce yapmayın diyorlar bıraktım şimdi beş aylık olduk bir kaç haftaya başlıcam orta yolu bulalım bilemedim çünkü ne iyi ne kötü..Bana da 4.5 aylikken demisti yavastan basla yogurt meyve suyu falan ver diye, kv dem de yemek sularini icmeye baslar yakinda dedi. Su an icin kimseye aciklama yapmiyorum ama ogluma kv bakacak buyuk ihtimalle ona nasil anlatcam bilmiyorum ben yokken agzina biseyler tikistircak diye cok korkuyorum.