- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
Bugun blw kitabini inceledim de icerigi beni pek tatmin etmedi almadim o yuzden. Bende blw deneyecegim ama kitapsiz yapilabilir mi. Blw turkiyeye de uyeyim takip ediyorum dokumanlarini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Ben de kitabı az önce bitirdim. Blw türkiyeyi takip ediyorsanız paylaşımlar yorumlar ve başa tutturulan gönderi yeterli bence. Kitaptan ekstra bir bilgi almadım. Sadece deneyimlerini görmüş oluyorsunuz bebeklerin.Bugun blw kitabini inceledim de icerigi beni pek tatmin etmedi almadim o yuzden. Bende blw deneyecegim ama kitapsiz yapilabilir mi. Blw turkiyeye de uyeyim takip ediyorum dokumanlarini
Umarım :)Merhaba. Hoşgeldiniz :) bizler de yaklaşık bir ay içinde yavaş yavaş geçeceğiz ek gıdaya. Paylaşımlarımız o zaman daha çoğalacaktır. :) umarım hepimiz için eğlenceli ve kolay bir süreç olur. :)
Bende bugun d&r da incelemistim :) o kitapta vardi ama jelatin kaplamislar icerigine bakamadim. Geldiginde bizimle de paylasirmisin yararli bir kitap ise bende almak isterimMerhaba. Ben de kitabı az önce bitirdim. Blw türkiyeyi takip ediyorsanız paylaşımlar yorumlar ve başa tutturulan gönderi yeterli bence. Kitaptan ekstra bir bilgi almadım. Sadece deneyimlerini görmüş oluyorsunuz bebeklerin.
Ben de şimdi o tabak bitecek mi? Kitabını sipariş verdim. Kargo bedava fırsatı yakaladım da d&r da Bakalım onda bilmediğimiz birşey öğrenecek miyiz
Tabiiki paylaşırım. İnternette hem indirim hem kargo bedava vardı denk gelmişken aldım ben de. Umarım çabuk gelir :)Bende bugun d&r da incelemistim :) o kitapta vardi ama jelatin kaplamislar icerigine bakamadim. Geldiginde bizimle de paylasirmisin yararli bir kitap ise bende almak isterim
Merhaba. Hoşgeldiniz :) bebeğiniz kaç haftalık doğdu? Tam kırksa sizinle aynı gün başlayacağız ek gıdayaMerhaba sevgili anneler ben de katılmak isterim aranıza :)
Merhaba hoşbuldum :)Merhaba. Hoşgeldiniz :) bebeğiniz kaç haftalık doğdu? Tam kırksa sizinle aynı gün başlayacağız ek gıdaya
Sizin de 29 ocak o zaman. Yaklaşsın da liste yaparız birlikte. Ayy çok heycanlıyım. Nolcak benim bu halimMerhaba hoşbuldum :)
İpek 40+2 de doğdu. Tam günü diyebiliriz bence :)
Yaa ben de çok heyecanlıyımSizin de 29 ocak o zaman. Yaklaşsın da liste yaparız birlikte. Ayy çok heycanlıyım. Nolcak benim bu halim
Aa lütfen ben 12. Ayda kullanacağı kaşıkları bile aldım gerçi bende de listeler hazır değil. Kitapta var diye tembellik yaptım sanırım.Yaa ben de çok heyecanlıyım
Ben hangi mevsim ne yenir listelerini bilgisayarımda dosyaladım çıktı alınacak. Tabak kaşık önlük almadım daha. Alıştırma bardağı almadım. Ben ek gıdaya dair sadece mama sandalyesi almışım yalnız
Neler aldın? Nerden aldın bir de? Bu aralar ipek kız huysuzlaştı gündüzleri. Çok fazla okuma-araştırma yapamıyorum eskisi gibiAa lütfen ben 12. Ayda kullanacağı kaşıkları bile aldım gerçi bende de listeler hazır değil. Kitapta var diye tembellik yaptım sanırım.
Ben çoğunu AliExpress ten aldım. Vakumlu silikon tabak, eğilip bükülen kaşık çatal, önlük, buharda haşlama aparatı. Bunların dışında da küçük kahve fincanı bir de kahve yanı su bardakları var küçük küçük renkli onlardan aldım. Çorba yoğurt su vb şeyler için. Şok markette denk gelmiştim aylar önce kullan at masa örtüsü onlardan aldım altına sermek için.Neler aldın? Nerden aldın bir de? Bu aralar ipek kız huysuzlaştı gündüzleri. Çok fazla okuma-araştırma yapamıyorum eskisi gibi
Çok teşekkür ederim ben de alayım artık. Tek kullanımlık masa örtüleri çok mantıklıymış Ben halıyı kaldırmayı düşünüyorum ama tam kış ortası. Soğuk olur mu diye endişeleniyorum.Ben çoğunu AliExpress ten aldım. Vakumlu silikon tabak, eğilip bükülen kaşık çatal, önlük, buharda haşlama aparatı. Bunların dışında da küçük kahve fincanı bir de kahve yanı su bardakları var küçük küçük renkli onlardan aldım. Çorba yoğurt su vb şeyler için. Şok markette denk gelmiştim aylar önce kullan at masa örtüsü onlardan aldım altına sermek için.
AliExpress ten aldıklarımı paylaşmıştım bir önceki sayfada resimleri var bakabilirsin :)
Ben çalıştığım için tadımları akşam yemeğinde yapıcam. Masanın altında da halı yok halısız tarafta oturacak altına da örtüyü serdim mi oh topla at. Tabi sadece örtüye atarsa duvar tv koltuklar hakkında bir öngörüm yok. Yaşayıp göreceğiz halıyı toplamasan bile en azından büyük birşey serersin.Çok teşekkür ederim ben de alayım artık. Tek kullanımlık masa örtüleri çok mantıklıymış Ben halıyı kaldırmayı düşünüyorum ama tam kış ortası. Soğuk olur mu diye endişeleniyorum.
Ay çok tatlısınız ya valla kendimi gördüm. Umarım herkesin blwmacerası harika geçer çok giremiyorum ben ama arada beni de dürtün etiketleyin sevinirim valla o tabak bitecek mi yi de bitirnce haber edin valla merak ediyorum da hiç elim gitmiyor blw nin kendi kitabı bile bitmedi henüz yarım duruyorBen çalıştığım için tadımları akşam yemeğinde yapıcam. Masanın altında da halı yok halısız tarafta oturacak altına da örtüyü serdim mi oh topla at. Tabi sadece örtüye atarsa duvar tv koltuklar hakkında bir öngörüm yok. Yaşayıp göreceğiz halıyı toplamasan bile en azından büyük birşey serersin.
Ben de de var bu huy bişeye başlayacaksam önce malzemelerini almalıyım yoksa Allah muhafaza eksik kalırımAa lütfen ben 12. Ayda kullanacağı kaşıkları bile aldım gerçi bende de listeler hazır değil. Kitapta var diye tembellik yaptım sanırım.
Seni istemediğin kadar dürtebiliriz canım aramızda en deneyimli sensin kitap gelsin başlıycam hemen. Farklı birşeye rastlarsam paylaşırım sizle de. Zaten ben tepkilerimden korkuyorum en çok atınca gülerim yiyince de haka dansı falan yaparım diye korkuyorum sakin kalmak doğal karşılamak lazımmış yiyince ama benAy çok tatlısınız ya valla kendimi gördüm. Umarım herkesin blwmacerası harika geçer çok giremiyorum ben ama arada beni de dürtün etiketleyin sevinirim valla o tabak bitecek mi yi de bitirnce haber edin valla merak ediyorum da hiç elim gitmiyor blw nin kendi kitabı bile bitmedi henüz yarım duruyor
Büyük masa örtüsü/muşamba örtüler/şokun tek kullanımlık örtüleri gibi şeyler denedim ben. Hepsi faydalı ve güzel. Eylül Deniz pek öyle fırlatma meraklısı değil, fırlattığında aşırı tepki vermezseniz ve sürekli alıp tekrar önüne koymazsanız oyun yapmaz, başta eğlenceli gelebilir de sonradan sıkıntı olabiliyor
Hem de çeşit çeşitBen de de var bu huy bişeye başlayacaksam önce malzemelerini almalıyım yoksa Allah muhafaza eksik kalırım
Olur olur valla sevinirim bizim kuşa bugün ufff bir kahvaltı hazırlamışım belki dedim yer hastalığı hafiflemiş gibiydi. Yimedi garip kuş tüm iştah gitmiş anaam oturdum hepsini ben obezgil yedimSeni istemediğin kadar dürtebiliriz canım aramızda en deneyimli sensin kitap gelsin başlıycam hemen. Farklı birşeye rastlarsam paylaşırım sizle de. Zaten ben tepkilerimden korkuyorum en çok atınca gülerim yiyince de haka dansı falan yaparım diye korkuyorum sakin kalmak doğal karşılamak lazımmış yiyince ama ben
Hem de çeşit çeşit
Ben de öğle yemeğinde yapayım diyorum, ya da kahvaltı. Ay bilmiyorum ya. Akşam huysuz oluyor ama.Ben çalıştığım için tadımları akşam yemeğinde yapıcam. Masanın altında da halı yok halısız tarafta oturacak altına da örtüyü serdim mi oh topla at. Tabi sadece örtüye atarsa duvar tv koltuklar hakkında bir öngörüm yok. Yaşayıp göreceğiz halıyı toplamasan bile en azından büyük birşey serersin.