- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.201
Pipetle çekmeyi öğrendi miZor degilde çocuk tembelse sıkıntı biraz...insan eline almaya bu bu kadar mi üşenir arkadaş istiyoki ben uzatayim yesin... Hade len kendin ye diyorum bide kiziyor utanmadan
pipetli alıştırma bardagi mi kullaniyorsunuz normal silikon ulcuyla bizde kaldirip icmeyi beceremedik pipetliyi iyi kavradik ama... Tembel bi bebe icin guzel performans
Canım onlar önceliği hijyen temizlik evin düzeni vb olan annelerBlw ile ilgili heryerde zor zahmetli cesaret işi diye yazılanları okuyorum . 3 günlük blw deneyimimdezor olan ne anlamadım ? Sizce ne kızlar
Pipetle çekmeyi öğrendi mimaşallah ben de de en büyük sorun su
Suyu bardaktan denedik ama kıvamı daha sıvı olduğu için hep genzine kaçırıyor. Pipetli alıp deniycem bakalım ben de. Bardakla çorba denesene. Ya da kayısı suyu falan. Kıvamlı şeyleri bardaktan içmeyi seviyor bizimki :)Cinar masallah guzel yiyor ama kiz bardaktan normal icirsende mi içmiyor su... Eslem pipeti basta becerememisti ama baktim sonradan güzel çekiyor.. Denedikce oldu buda ama kizcem aklına gelebilecek herşeyi emiyor zaten demir damlasini gaz ilacini hatta ek gida olarak koyduğum her kati yiyecegi emiyor benim kizda mi bi gariplik var ya sankihala tam anlamıyla bisi yemiyor da ful su iciyoz bizde tam tersi.. Suluguna hic farklı bişi koymadim corba kayısı suyu falan koysammi ki..
Ben de biraz etrafa fırlatsın saçı başı kirlensin diye bekledim ama yok. En azından yemek sonrası böyle diye bir fotoğraf çekerdimBen karışık giden biri olarak blw çok çok daha kolay diyebilirim gönül rahatlığıyla. Çocuğa yemeği ver ve izle. Bunun nesi zor anlamıyorum.
Yaprak yaprak ayırıp zarlarını temizledim, o şekilde buharda pişirdim. Ben de listede görmedim. Bir arkadaş söyledi ben yaptım diye ben de onu verdim. Kuru soğanın mevsimi oluyor mu onu da bilmiyorumtaze soğan nisanda başlıyor ama hiç soğansız zamana denk gelmedim ben o yüzden çekinmeden verdim her mevsimin sebzesidir diye
Annesi yoruluyordur bütün gün. Ne var yedirsen sen de Zor degilde çocuk tembelse sıkıntı biraz...insan eline almaya bu bu kadar mi üşenir arkadaş istiyoki ben uzatayim yesin... Hade len kendin ye diyorum bide kiziyor utanmadan
pipetli alıştırma bardagi mi kullaniyorsunuz normal silikon ulcuyla bizde kaldirip icmeyi beceremedik pipetliyi iyi kavradik ama... Tembel bi bebe icin guzel performans
Selam :)Süt ürünlerine gelene kadar herşey çok güzeldi ama önce yoğurdu yedik biraz mukuslu kaka birazda yüzümüzde sivilce yaptık gerçi ben sivilceleri geç farkettim çok küçüklerdi ve hiç kırmızı beyaz falan da değildi.ilk kez yedi diye düşünürken vermeye devam ettim ama diğer herşeye aç gibi saldıran çocuk bunu isteksizce yedi sanki.neyse peynire geçtik onuda isteksizce yedi ilk gün ertesi gün tekrar verdiğimde daha kaka yapmamisti istemeyerek yedi gene.dedim var bunda keramet çocuk isteniyorsa ona güven.sonra bı baktım mukuslu kaka sanırım alerjimiz var süt ürünlerine malesefkibide keçi deniyim demiştim ama o da şu an yavrulama donemindeymis bulamadım ne heveslerini vardı yavrum için kekler paneller yapicaktimbiraz uzun oldu kusura bakmayın içimi döktüm gece gece
Daha denemedim bebek için yapmayı ama badem sütü, yulaf sütü bunlar süt yerine kullanılıyor tariflerde. Tadımlarını yaptıktan sonra hazırlayabilirsiniz.Süt ürünlerine gelene kadar herşey çok güzeldi ama önce yoğurdu yedik biraz mukuslu kaka birazda yüzümüzde sivilce yaptık gerçi ben sivilceleri geç farkettim çok küçüklerdi ve hiç kırmızı beyaz falan da değildi.ilk kez yedi diye düşünürken vermeye devam ettim ama diğer herşeye aç gibi saldıran çocuk bunu isteksizce yedi sanki.neyse peynire geçtik onuda isteksizce yedi ilk gün ertesi gün tekrar verdiğimde daha kaka yapmamisti istemeyerek yedi gene.dedim var bunda keramet çocuk isteniyorsa ona güven.sonra bı baktım mukuslu kaka sanırım alerjimiz var süt ürünlerine malesefkibide keçi deniyim demiştim ama o da şu an yavrulama donemindeymis bulamadım ne heveslerini vardı yavrum için kekler paneller yapicaktimbiraz uzun oldu kusura bakmayın içimi döktüm gece gece
Hadi bakalım heyecan doruktaBen de geçeceğim ek gıdaya az kaldı ikea buharda pişirme aparatı aldım heyecanlıyımm. Su içirmeye başladınız mı ?
Aslında öğünlere geçiyorrduk ki hasta oldu.baldan_madam siz baya ilerlediniz blwde. Öğünlere geçtiniz mi? Birde su miktarı için bi beslenme uzmanı 300ml demiş şok oldum. Zaten anne sütüde alıyor 300 ml su için çok fazla geldi bana b
Hadi bakalım heyecan doruktaBen ek gıdayla suya başladım. Tadımdan sonra bir kere de akşam demir ilacından sonra veriyorum . Havada kapıyor suyu
Aaa çok geçmiş olsun o zaman._Bayankus_ canım sen ne kadar su veriyorsun? Ki anne sütüde alıyormuş. Benimki sadece mama ve ek gıda. Ona rağmen su çok tüketmiyor sayılır o zaman
Teşekkürler:)Aaa çok geçmiş olsun o zaman.
Ben kahve fincanıyla veriyorum 1 fincan anca içiyor. Ama 1 haftadır aşırı kabızlık sorunumuz başladı doktor bol su içir kayısı hoşafı içir dedi. 1 fincan onu içiriyorum 2 fincan kadarda su . Fincan 75ml .Totalde ennnn fazla 225 ml sıvı tüketmiş oluyor . Ama zorlamıyorum bu aralar ben içerken kendiside istiyor onada verince içiyor.
Selam kızlar biz bugün enginar tadımına geçtik Enginar çok tazeymiş sapının ortadaki yumuşak kısmını da versemmi haşlayıp. Ne dersiniz