Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Klasik yöntemle ek gidaya baslamistik biz
(Gerci baslayamadik )
Bugun de blw deneyelim dedik :) sabah yumurtanin sarisini birazcik suyla çırpıp çok kısık ateşte omlet yapip mama sandelyesinde önüne küçuk parcalar halinde koydum :) yumuşacik olmuştu
Ama bizim cadı tüm herseyi hatta kendi coraplarini bile ağzına alan çocuk yumurtayi hic agzina almadi :)
Yere atti yüzüne sürdü kiyafetlerinin içine kadar omlet oldu :)
Su vermek istedim agzini sımsıkı kapatti :)
Sevgili anneler ben bu bebeye baska ne yapayim :))
Klasik yöntemi kabul etmez blw yi kabul etmez :)
Bide süt alerjimiz var tabi zaten yiyebilecegi şeyler kısıtlı
Yemek saatlerini degistiriyorum,emzirmeden önce vermeye çalisiyorum bazen emzirdikten sonra da denedigim oldu,mama sandelyesinde yemek istemiyor diye yerde yedirmeyi denedim oda olmadı...
Çok mu uzun uzun anlattim :) neyse artik ne zaman isterse o zaman yiycek galiba :KK51:

Bebelerimiz sayende soğan müptelası oldu:KK70: (Ağustos annelerinde okumuştum tavsiyeni)
Soğan iyidir ya soğandan zarar gelmez :KK70:
Geçen kat kat ayırıp iç zarlarını çıkarıp buharda pişirip bebeğime verdim.
(Soğandan nefret ederim yemem mecbur kalmadıkça dokunmam)
Başka hangi güç bana bunu yaptırabilirdi? :KK70:

Soğan iyidir ya soğandan zarar gelmez :KK70:
Geçen kat kat ayırıp iç zarlarını çıkarıp buharda pişirip bebeğime verdim.
(Soğandan nefret ederim yemem mecbur kalmadıkça dokunmam)
Başka hangi güç bana bunu yaptırabilirdi? :KK70:
Ben sadece omletin icinde verdim bi de disini kasisin diye direkt eline veriyorum emiyo :) haslayayim bi de bakalim

Ucu silikonlu olanlardan mı denediniz? Ben de kızımın elinden alamıyorum . Çok içiyor. Şimdiye kadar vermediğime üzüldüm çok susamış sanki ben hiç vermemiştim deo_O
Aventin penguenli +6 bardağı. Ama benim yardımınla çok az içiyor. Ağzına akıtıp çekiyorum. Başka türlü içemiyor. Maşallah içsin ne güzel :KK200:

Kızlar ilkbahar tadım listesini uyguluyorum . Kuru soğan yok listede. Siz nasıl verdiniz. Facebook grubunda arattım bir tek zeytinyağı ile soteleyip verebilirsiniz yazıyor . Siz nasıl verdiniz

Blw ile ilgili heryerde zor zahmetli cesaret işi diye yazılanları okuyorum . 3 günlük blw deneyimimde:KK48: zor olan ne anlamadım ? Sizce ne kızlar
Ben karışık giden biri olarak blw çok çok daha kolay diyebilirim gönül rahatlığıyla. Çocuğa yemeği ver ve izle. Bunun nesi zor anlamıyorum.

Kızlar ilkbahar tadım listesini uyguluyorum . Kuru soğan yok listede. Siz nasıl verdiniz. Facebook grubunda arattım bir tek zeytinyağı ile soteleyip verebilirsiniz yazıyor . Siz nasıl verdiniz
Yaprak yaprak ayırıp zarlarını temizledim, o şekilde buharda pişirdim. Ben de listede görmedim. Bir arkadaş söyledi ben yaptım diye ben de onu verdim. Kuru soğanın mevsimi oluyor mu onu da bilmiyorum:KK70: taze soğan nisanda başlıyor ama hiç soğansız zamana denk gelmedim ben o yüzden çekinmeden verdim her mevsimin sebzesidir diye :-)

Blw ile ilgili heryerde zor zahmetli cesaret işi diye yazılanları okuyorum . 3 günlük blw deneyimimde:KK48: zor olan ne anlamadım ? Sizce ne kızlar

Zor degilde çocuk tembelse sıkıntı biraz... :KK53: insan eline almaya bu bu kadar mi üşenir arkadaş istiyoki ben uzatayim yesin... Hade len kendin ye diyorum bide kiziyor utanmadan :olamaz:

Iı ııhh :duduk::kızgın:
Denemeye devam hergün yazayım belki bir gün tutar :KK45:

:KK70:pipetli alıştırma bardagi mi kullaniyorsunuz normal silikon ulcuyla bizde kaldirip icmeyi beceremedik pipetliyi iyi kavradik ama... Tembel bi bebe icin guzel performans :rapci:

Eklentiler

• _20180302_204411.JPG
    _20180302_204411.JPG
    40,2 KB · Görüntüleme: 67
X