- 25 Aralık 2011
- 195
- 157
- Konu Sahibi baldan_madam
Ben bilgisiz olduklarına inanmıyorum canım sadece uğraşmak istemiyorlar. sosyal medyada nette bi çok çocuk dr u beslenme konusunda ayrıntılı bilgi veriyor ama sanırım böyle bir dr a muayene olmak için ıkı uc yuz lira en azından vermemiz gerekiyor. Mesela bebek doğar doğmaz mama da ver dedi her iki gittiğim dr da. Neye göre neden hiç bir açıklama yok. Daha sonra cok fazla sey okudum konuyla alakalı ve gercekten üzüldüm ben şimdi hem mama hem de meme veriyorum ve az önce memeyi de almadıCanım gerçekten haklısın. Ama @snglylmzcskn un da dediği gibi drlar beslenme uzmanı değil. Ki bağlı bulundukları sağlık bakanlığı bile ilk 6 ay sadece anne sütü diye söylüyor. Aksine davranan sağlık personeli dr ebe hakkında şikayet olursa işlem yapıyor. Düşününce geç başlayacağı bir ay ne kaybettirebilir ki. Ömür boyu yiyecek zaten ilk başta yapacağı beş on çeşit sebze meyve yalamak. Ama ya erken başlamak anlatıldığı kadar zararlıysa ki anlatılanlar hiç mantıksız değil.
Haklısın biraz tercihe kalıyor bu bilgi kirliliği içinde. Ama ben risk almıycam galiba varsın biraz geç başlasın. Zaten 6 ayı bekledim 7 hafta daha beklerim:)