- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Bilmiyorum ki hiç. Ben de çelik mi alsam silikon mu alsam onu düşünüyorum. Sanki çelik daha iyi olur gibi ama silikon da kullanmayı sevdiğim bir malzeme.Biz de şimdiden başlasak iyi olur pişirme deneyimlerine aslında ya. Çelik rende kılıklı bişey var tencereye tam oturuyor onu kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Bende de o aparat var canım. Daha önce denemedim ama iş görür diye düşünüyorum. Önceden denemek mantıklıBiz de şimdiden başlasak iyi olur pişirme deneyimlerine aslında ya. Çelik rende kılıklı bişey var tencereye tam oturuyor onu kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Silikona da dikkat etmek gerek sağlıklı olması açısından. Tuperware falan var mı hiç araştırmadım ama her markaya da güven olmaz. Çelik candırBilmiyorum ki hiç. Ben de çelik mi alsam silikon mu alsam onu düşünüyorum. Sanki çelik daha iyi olur gibi ama silikon da kullanmayı sevdiğim bir malzeme.
Ben de hep çelikten yanayım bir tek pilavları başka tencerede yapıyorum. Çelik ve cam favorim :)Silikona da dikkat etmek gerek sağlıklı olması açısından. Tuperware falan var mı hiç araştırmadım ama her markaya da güven olmaz. Çelik candır
Tost makinesinde nasıl olur acaba dış yüzeyi de tutma açısından daha iyi olabilir sadece öneri biz henüz başlamadık denemekte fayda varKizlar bugun tam 180. gun ve tek basimayken cesaret edip bal kabagini buharda haslayip verdim. Ama cok haslamisim sanirim, oglum eliyle tutunca direk dagildi. Parcalarini agzina goturdu minik minik. Ben de biraz agzina verdim alerji testi icin. Agzinda cigner gibi yapti yedi ama pek sevmedi sanirim :)
Ben bu ayari nasil tutturucam yaaksam tekrar denemek istiyorum. Iki parmak arasinda ezilecek kivama getirmistim aslinda neden boyle oldu ki
Ben mevsimi gelene kadar vermeyi düşünmüyorum. Bazen kendimize yapıyorum tadı yok tuzu yok. Sevmiyorum o yüzden.Kabak vermeyi düşünen ya da veren var mı? Normal düz kabakmevsimi değil ya ondan emin değilim.
Evet her markaya ben de güvenmiyorum. İyi bir çelik güzel olur sanırım. Tupperware sıcağa dayanıklı bir ürün mü? Onun olacağını hiç düşünmedim. Bir de ben Tupperware'i seviyorum ama gereksiz pahalı buluyorum. Hediye gelmediği sürece çok tercih etmiyorumSilikona da dikkat etmek gerek sağlıklı olması açısından. Tuperware falan var mı hiç araştırmadım ama her markaya da güven olmaz. Çelik candır
Ben ilk kabakla başladım canım. Ama metroda organik mini kabak bulmuştum ondan verdim. Yoksa bence de mevsimini beklemek en iyisi.Kabak vermeyi düşünen ya da veren var mı? Normal düz kabakmevsimi değil ya ondan emin değilim.
Metroya ben de bir bakayım o zaman ya. Bir de burdan bi arkadaş bir çiftlikten söz etmişti. Orayla da görüşüyorum ama tabi mevsim meyve sebzeleri var.Ben ilk kabakla başladım canım. Ama metroda organik mini kabak bulmuştum ondan verdim. Yoksa bence de mevsimini beklemek en iyisi.
Alerji 3 gün içerisinde kendini gösterir. Bu yüzden 3 gün deniyoruz. Vücuttan çıkma süresi 72 saat olarak söylendiği için 3 gün kuralı var. Yani ya hemen, ya 2 saat sonra ya da 2 gün sonra ortaya çıkabilir. Yediği her şey alerji yapıyorsa doktora görünün tabi. Sürekli yeşil kaka yapıyorsa da normal değil bence. Neden bilemicem doktora gitmek lazımAlerjik ve hassas bir cilt yapımız var bizim.Korkuyorum besin alerjisi çıkacak diye de.Fakat bizde yedikten hemen sonra değilde 2 3 saat sonra kızarıklık oluştu ve baya geçmedi akşam sabah geçmişti..
Sanırım yeşil kaka benim yediklerimle alakalı da olabilir..Doktorumuz da çok önemsememişti bu durumu öncesinde ben de hiç diyet yapmadım o yüzden.Şimdi alerji doktoruna mı götürsem diye düşünüyorum
Bak canım ama iki arkadaş baktı başka şehirlerdeki metroda birşey bulamadılar. Gidersen tatlı patates de bakMetroya ben de bir bakayım o zaman ya. Bir de burdan bi arkadaş bir çiftlikten söz etmişti. Orayla da görüşüyorum ama tabi mevsim meyve sebzeleri var.
Ben tatlı patates tattırmayacağım sanırım ya. Yani normal hayatımızda tüketmiyoruz. Hiç yemedim, görsem tanımamBak canım ama iki arkadaş baktı başka şehirlerdeki metroda birşey bulamadılar. Gidersen tatlı patates de bak
Tercih meselesi tabii. Ama çok yararlıymış ve çok da lezzetli. Biz arada alıp hepberaber yeriz heralde çok sevdikBen tatlı patates tattırmayacağım sanırım ya. Yani normal hayatımızda tüketmiyoruz. Hiç yemedim, görsem tanımam
Ben de tatlı patates arıyorum da hiç denk gelmedim ya. Bulsam ilk kendimize hazırlayacaktım ama yok. Biraz daha büyük marketlere bakmak lazım sanırım.Bak canım ama iki arkadaş baktı başka şehirlerdeki metroda birşey bulamadılar. Gidersen tatlı patates de bak