Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Biz de şimdiden başlasak iyi olur pişirme deneyimlerine aslında ya. Çelik rende kılıklı bişey var tencereye tam oturuyor onu kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Bilmiyorum ki hiç. Ben de çelik mi alsam silikon mu alsam onu düşünüyorum. Sanki çelik daha iyi olur gibi ama silikon da kullanmayı sevdiğim bir malzeme.

Bilmiyorum ki hiç. Ben de çelik mi alsam silikon mu alsam onu düşünüyorum. Sanki çelik daha iyi olur gibi ama silikon da kullanmayı sevdiğim bir malzeme.
Silikona da dikkat etmek gerek sağlıklı olması açısından. Tuperware falan var mı hiç araştırmadım ama her markaya da güven olmaz. Çelik candır

Tost makinesinde nasıl olur acaba dış yüzeyi de tutma açısından daha iyi olabilir sadece öneri biz henüz başlamadık denemekte fayda var

Kabak vermeyi düşünen ya da veren var mı? Normal düz kabak mevsimi değil ya ondan emin değilim.
Ben mevsimi gelene kadar vermeyi düşünmüyorum. Bazen kendimize yapıyorum tadı yok tuzu yok. Sevmiyorum o yüzden.

Silikona da dikkat etmek gerek sağlıklı olması açısından. Tuperware falan var mı hiç araştırmadım ama her markaya da güven olmaz. Çelik candır
Evet her markaya ben de güvenmiyorum. İyi bir çelik güzel olur sanırım. Tupperware sıcağa dayanıklı bir ürün mü? Onun olacağını hiç düşünmedim. Bir de ben Tupperware'i seviyorum ama gereksiz pahalı buluyorum. Hediye gelmediği sürece çok tercih etmiyorum

Alerji 3 gün içerisinde kendini gösterir. Bu yüzden 3 gün deniyoruz. Vücuttan çıkma süresi 72 saat olarak söylendiği için 3 gün kuralı var. Yani ya hemen, ya 2 saat sonra ya da 2 gün sonra ortaya çıkabilir. Yediği her şey alerji yapıyorsa doktora görünün tabi. Sürekli yeşil kaka yapıyorsa da normal değil bence. Neden bilemicem doktora gitmek lazım

snglylmzcskn baciiim bana bi akil veriversen biz bugün üçüncü gün havuç tattik ama hic ağzına goturmedi yarin brokoli ye gececem ama yine ağzına gotureceginden emin değilim napsam nasıl teşvik etsem bu bebeyi tembellikten kırılıyoz biz ağzına ben götürünce lupletiyor ama kendinde hic icraat yok...

Bide asi olduk huysuzlugu üstünde...
Hemşiremiz baya uzun uzun ek gıdadan bahsetti yumurtanın 4/1 ini vercekmisim meyve suyu çorba falan filan blw yapıyoruz diyorum yine yap diyor ama bunları da ver diyor he tamam oldu o zaman deyip kactik bizde

Ah ah ne günlerdi ilk denemelerde boğulmalar öğürmeler
Şimdi oğlum 19 aylık ve bugün kendisi kaşık kaşık mıhlama yedi elhamdülillah bugünleri gördük. Darısı size hanımlar pes etmeyin şimdi zor olacak ama ilerde çok rahat edeceksiniz. Hem de onu kendi kendine birşeyler başarırken görmenin gururu pahabicilemez

Kızlar bir yere yemege gittiginizde bebeginizi nasil besliyorsunuz blw ile. Mama sandalyesi yokken nasil yapilabilir ki. Dun kv e misafir geldi bizde gittik yemege gecmeden basladi zaten kadinlar ben torunima 40 günlükken tattirmaya basladim şimdi oturup kendiai yiyor yemek delisi alamiyoruz masadab diyor. Obezite gibi bir durumu görmezden gelerek... neyse masaya geçtik kv sen yemegini ye ben tutayım cocugu der hep kucagina alir. Bizimkide tabaklara saldirmaya başladı kadin diyor corbadan ver salatadan ver ekmek ver hayir onun yemegi ayri su an burada olanlari yiyemez cunku hepsi baya baya tuzlu yani. Yok ne olacakmis biz böyle büyuttuk dedi sizin zamaninizda her sey organikti artik yediklerimiz bize bile zarar veriyor dedim. Sonra kadin ileri gitmeye başladı kv ye sen boşver oni ver kenardan yedir yedir dedi kv de yok gelinim ne isterse onu yapar o daha iyi bilir ben daha hiçbir sey vermedim dedi. Tam 10 dk bu muahbbet gecti ve ben savas veriyorum 10 dk boyunca. En son ay yok ben yiyemem bu cocuk ac ac bakiyir masaya dedi. Tamam i zaman dedim kalktim ayaga annemden aldim cocugu ben iceri geçeyim siz d3 yemeğinizi rahatca yiyin dedim. Kadin ay yok biz yerdik dedi arkamdan gerek yok dedim ciktim ıçeri geçtim. Sonra kv geldi ben yedim kizim git sen de ye yemeğini ben bakayim cocuga dedi tamam dedim hicbisey olmamis gibi. Ama ben nasil cozucem bu durumu. Yani baskasinin evinde nasil yemek ydiriyosunuz cok sinirlerinmm bozuk he bide dovmeli bu anneyi gibi laflara basladilar çekip çıktım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…