Kızlar bir yere yemege gittiginizde bebeginizi nasil besliyorsunuz blw ile. Mama sandalyesi yokken nasil yapilabilir ki. Dun kv e misafir geldi bizde gittik yemege gecmeden basladi zaten kadinlar ben torunima 40 günlükken tattirmaya basladim şimdi oturup kendiai yiyor yemek delisi alamiyoruz masadab diyor. Obezite gibi bir durumu görmezden gelerek... neyse masaya geçtik kv sen yemegini ye ben tutayım cocugu der hep kucagina alir. Bizimkide tabaklara saldirmaya başladı kadin diyor corbadan ver salatadan ver ekmek ver hayir onun yemegi ayri su an burada olanlari yiyemez cunku hepsi baya baya tuzlu yani. Yok ne olacakmis biz böyle büyuttuk dedi
sizin zamaninizda her sey organikti artik yediklerimiz bize bile zarar veriyor dedim. Sonra kadin ileri gitmeye başladı kv ye sen boşver oni ver kenardan yedir yedir dedi kv de yok gelinim ne isterse onu yapar o daha iyi bilir ben daha hiçbir sey vermedim dedi. Tam 10 dk bu muahbbet gecti ve ben savas veriyorum 10 dk boyunca. En son ay yok ben yiyemem bu cocuk ac ac bakiyir masaya dedi. Tamam i zaman dedim kalktim ayaga annemden aldim cocugu ben iceri geçeyim siz d3 yemeğinizi rahatca yiyin dedim. Kadin ay yok biz yerdik dedi arkamdan gerek yok dedim ciktim ıçeri geçtim. Sonra kv geldi ben yedim kizim git sen de ye yemeğini ben bakayim cocuga dedi tamam dedim hicbisey olmamis gibi. Ama ben nasil cozucem bu durumu. Yani baskasinin evinde nasil yemek ydiriyosunuz cok sinirlerinmm bozuk
he bide dovmeli bu anneyi gibi laflara basladilar çekip çıktım yani