💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Anladim kuzum yarinda çatlamazsa 14.gubde artik çatlar heralde gecen ay koyuydu acaba. Kacrdmmi ki yumrtlmyi 10.filn baslasaydm keske
Ayriyetten doktorda yumurtayı söyledi cstlamads yok kaçırmış olman imkansız biraz geç catliycak demekki döngün kaçtı senin

Sanmıyorum kaçırdığını yarınki teste göre bende bir sabah birde aksam yapcam bakım heralde benm regl buay 28 gün sürecek çatlama 14.gun olcak büyük ihtimalle
Bu ay bnm catlamada gec olck gbi gecen ay dongu 25oldugu icin erkn ctladi muhtemelen bu ay 10gun ileri gtti regl 14-15gibi catlar diye umuyorum

Kızlar reglime bir hafta var sadece arada yumurtalıklarıma sızı gelip geçiyor daha önce hiç yaşamadığım bir his. Çok garip resmen yumurtalıklarımı hissediyorum. Onun dışında ne meme ne baska bir belirtim yok. Birde griğ olmuşum hapşurdukça kasıklarım batıyor sizce umut var mıdır ya

Umut her zaman vardır canım az kalmış 3 4 gün sonra erken gebelik testi yap istersen

Umut her zaman vardır canım az kalmış 3 4 gün sonra erken gebelik testi yap istersen
Üşütmediğime yada enfeksiyon olmadığına çok eminim idrarımda yanma falan yok. Ama işte göğüs hassasiyetim akıntımda yok o yüzden umutlanmak istemedim. Ama çok farklı gün içinde neredeyse iki saatte bir tatlı sızı şeklinde gelip geçiyor. Kist falan olsa böyle olmaz demi sürekli ağrı olur? Pazartesi progesteron bakılacak yumurtlama olmuş mu diye acaba hcg istesem mi? 4 5 gün kala çıkar mı? Üzülürüm diye test bile yapmak içimden gelmiyor

Herkesin gebelik belirtileri bir olmuyor canım dinleme kendini hiç üzülmemek içinde gecikmeye bekle derim ben bu ay öyle yaptım test falan uğraşmadım adetim geldi önümüzdeki aya artık ama hiç düşünme bu kadar olucağı varsa bile engel

Canim tabiki umut var hala regl olana kadar. Ama bende senin gibi belirtiler yasadim ve regl oldum akşam. Yani hic belli olmuyor ayni belirtiler bazen regle bazen gebelige isaret oluyor.
Bende uyku hali halsizlik falanda vardi ki hala var ama su an reglim.
Bir an önce müjdeli bebek haberleriyle sevinelim inşallah

inşAllah herkese şans getirsin inşAllah

belkide geç döllenme olmuştur 2.30 değer yükselebilir 0 çıkmamış sonuçta
Sat 26 Aralık ,bat 25 Ocak ekler misin ?

Ama ben bişe sormak istiyorum ben ayın 5 inde çatlatma iğnesi oldum salı günü tekrar kontrole gitcem 10 gün olmuş oluyo ama doktorum kan almıcanı sadece yumurtalara bakacağını söyledi çok soru sorup adamı bunaltmak istemedim telefonda ama sizce gebelik oluşmuşsa çıkmaz mı kanda we neden yumurtalarıma bakacak ki tekrar anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…