Kız benim salı günü 10. Günüm olcak doktor testi geçtim kan bile erken diyoçatlama iğnesi oldum ben 9. günüm bugün hala iğne etkisi olduğunu düşündüğüm silik çizgi vardı bugün erken testte o yüzden pazar günü 12. günde testi tekrarlıcam inşAllahadet gördünüzmü görmediğiniz sürece umut vardır umudunuzu yitirmeyin
çatlama iğnesi oldum ben 9. günüm bugün hala iğne etkisi olduğunu düşündüğüm silik çizgi vardı bugün erken testte o yüzden pazar günü 12. günde testi tekrarlıcam inşAllahadet gördünüzmü görmediğiniz sürece umut vardır umudunuzu yitirmeyin
inşAllah herkese şans getirsin inşAllah
Sat 26 Aralık ,bat 25 Ocak ekler misin ?belkide geç döllenme olmuştur 2.30 değer yükselebilir 0 çıkmamış sonuçta
Vajinal muayene mi yapacak yani. Bence cokta gerekli bir muayene degil vajinal ise. Çünkü gebelik olusuyorsa bu kadar erken şahsi fikrim vajinal bakilmasi iyi degil. Muhtemelen yumurtalar catladi mi diye bakacaktir ama kan alıp sonucuna göre muayene etmesi daha mantikli olurdu neden boyle bir yolla ilerliyor acaba ilk defa duydumAma ben bişe sormak istiyorum ben ayın 5 inde çatlatma iğnesi oldum salı günü tekrar kontrole gitcem 10 gün olmuş oluyo ama doktorum kan almıcanı sadece yumurtalara bakacağını söyledi çok soru sorup adamı bunaltmak istemedim telefonda ama sizce gebelik oluşmuşsa çıkmaz mı kanda we neden yumurtalarıma bakacak ki tekrar anlamadım
Evet ben çok memnun kaldım yani yıllardır gerçekten doğru anlıyormuşum yumurtlamamı bir daha da almama gerek yok çok şükür artık hep sayesinde anladım Yani uzayan akıntı geldiğinde pik oldu meme ucum hassasiyet olunca silikleşti.Benimde 5 tane kaldi Sanmıyorum yetiseceginiEvanora geçen eczaneden artımed aldı yaptı gayet güzel çıktı eczaneden ondan al istersen yetmezse
Ne biliyim cnm ya anlamadım kiVajinal muayene mi yapacak yani. Bence cokta gerekli bir muayene degil vajinal ise. Çünkü gebelik olusuyorsa bu kadar erken şahsi fikrim vajinal bakilmasi iyi degil. Muhtemelen yumurtalar catladi mi diye bakacaktir ama kan alıp sonucuna göre muayene etmesi daha mantikli olurdu neden boyle bir yolla ilerliyor acaba ilk defa duydum
Ben istesem mi kan çıkar yani warsa gebelik dimiVajinal muayene mi yapacak yani. Bence cokta gerekli bir muayene degil vajinal ise. Çünkü gebelik olusuyorsa bu kadar erken şahsi fikrim vajinal bakilmasi iyi degil. Muhtemelen yumurtalar catladi mi diye bakacaktir ama kan alıp sonucuna göre muayene etmesi daha mantikli olurdu neden boyle bir yolla ilerliyor acaba ilk defa duydum
Kendimi çok dinliyorum sanırım evetCanim tabiki umut var hala regl olana kadar. Ama bende senin gibi belirtiler yasadim ve regl oldum akşam. Yani hic belli olmuyor ayni belirtiler bazen regle bazen gebelige isaret oluyor.
Bende uyku hali halsizlik falanda vardi ki hala var ama su an reglim.
Bir an önce müjdeli bebek haberleriyle sevinelim inşallah
Haklısın beklemek en doğrusu akışına bırakabilsem çol daha rahatlıcam bu ikinci ayımız belki zamanla alışırım normale döner inşallah güzel haberler alırızHerkesin gebelik belirtileri bir olmuyor canım dinleme kendini hiç üzülmemek içinde gecikmeye bekle derim ben bu ay öyle yaptım test falan uğraşmadım adetim geldi önümüzdeki aya artık ama hiç düşünme bu kadar olucağı varsa bile engel
Mesela bande hamile olmadığım ayler hep belirtiler (belirti sandıklarımız ) vardı ama şimdi hiç ve hiç belirti yok meme ucu oda elleyince bazıları diyorsa sütyene deyse acıyor okadar değilHaklısın beklemek en doğrusu akışına bırakabilsem çol daha rahatlıcam bu ikinci ayımız belki zamanla alışırım normale döner inşallah güzel haberler alırız
Sen ne yaptın nasılsın cumartesi test yapacaktın awoksEvet ben çok memnun kaldım yani yıllardır gerçekten doğru anlıyormuşum yumurtlamamı bir daha da almama gerek yok çok şükür artık hep sayesinde anladım Yani uzayan akıntı geldiğinde pik oldu meme ucum hassasiyet olunca silikleşti.
Merhabalar ben de dahil olmak istiyorumKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocakzeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @alyanil 20
Aralık14
Ocak@pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
OcakEvanora 19
aralık15 Ocak @duskapani 22
Aralık16
Ocak@bircivcivdaha 20
Aralık16
OcakB birciftbebekcorabi 15
Aralık16
Ocaknilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak Lucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @minikediko 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık @Alin Ada 21
Aralık18
Ocak@Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @lokumnazli 22 Aralık 26
Ocak6 Ocak eva0108 31 Aralık 26
Ocak@abababba 28 Aralık 26 Ocak 9 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@linalina123 4
Ocak29
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocak@eylulesma 30 Aralık 31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@makaleyaz 8
Ocak3
Şubat20
Ocak@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat
Gerek yok sanki su an yumurta kontrolune canim ama tabi belki dr.un bir bildigi vardir.Ne biliyim cnm ya anlamadım ki
Çıkar canım yüksek ihtimal. Iste benceBen istesem mi kan çıkar yani warsa gebelik dimi
Sonra daha cok hayal kırıklığı oluyor. İnşallah gönlümüzden geçenler kucagimiza gelirKendimi çok dinliyorum sanırım evet
Tamam cnm ben gidince Bi konuşayım tşk ederim cevap werdiğin içinGerek yok sanki su an yumurta kontrolune canim ama tabi belki dr.un bir bildigi vardir.
Çıkar canım yüksek ihtimal. Iste bence
Kız Bir koşturma geçiyor anlatamam misafirlerle geziyoruz. Test hc aklıma gelmedi bu sbah İnankı canmSen ne yaptın nasılsın cumartesi test yapacaktın awoks
Tekrar merhaba küçük bir düzeltme yapabilir miyiz. Ben telefonu değişip sıfırladınız için eski takvimimi kaybetmiştim flo kullanıyordum ona göre ilerledik bu ay ancak eski uygulamamı bulup eski bilgilerime ulaşabildim ağustosta o uygulamaya göre ilerleyip gebe kalmıştım. Hem de sadece çatlama günü tahminiyle tutmuştu. Bat ocal. Çatlama 4 ocak görünüyor ki allahtan o tarihte de değerlendirmiştik. Bu duruma göre bata 1 hafta daha var testler negatif çıkınca üzülmüştüm ama daha günüm olabilir :)Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocakzeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @alyanil 20
Aralık14
Ocak@pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
OcakEvanora 19
aralık15 Ocak @duskapani 22
Aralık16
Ocak@bircivcivdaha 20
Aralık16
OcakB birciftbebekcorabi 15
Aralık16
Ocaknilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak Lucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @minikediko 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık @Alin Ada 21
Aralık18
Ocak@Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @lokumnazli 22 Aralık 26
Ocak6 Ocak eva0108 31 Aralık 26
Ocak@abababba 28 Aralık 26 Ocak 9 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@linalina123 4
Ocak29
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocak@eylulesma 30 Aralık 31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@makaleyaz 8
Ocak3
Şubat20
Ocak@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat
Bat 18 ocakTekrar merhaba küçük bir düzeltme yapabilir miyiz. Ben telefonu değişip sıfırladınız için eski takvimimi kaybetmiştim flo kullanıyordum ona göre ilerledik bu ay ancak eski uygulamamı bulup eski bilgilerime ulaşabildim ağustosta o uygulamaya göre ilerleyip gebe kalmıştım. Hem de sadece çatlama günü tahminiyle tutmuştu. Bat ocal. Çatlama 4 ocak görünüyor ki allahtan o tarihte de değerlendirmiştik. Bu duruma göre bata 1 hafta daha var testler negatif çıkınca üzülmüştüm ama daha günüm olabilir :)
Evet var pembe çizgi testin markası nedirKızlar sabah yaptığım teste bi bakayım dedim flaşla bakınca bi çizgi gördüm sizce nedir var mıdır bat17 ocak test prodoctor çok heyecanlandımm
Prodoctor geçen ay bende pozitif çıkardı hemde öyle pembe değil bildiğin koyu pembe ilk dakikada çıktı iki saat sonra adet oldum. O koyuluktaki hcg anca iki güne sıfırlanırdı. Heyecanlanıp ağlamıştık eşimle bideKızlar sabah yaptığım teste bi bakayım dedim flaşla bakınca bi çizgi gördüm sizce nedir var mıdır bat17 ocak test prodoctor çok heyecanlandımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?