💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Kız benim salı günü 10. Günüm olcak doktor testi geçtim kan bile erken diyo

inşAllah herkese şans getirsin inşAllah

belkide geç döllenme olmuştur 2.30 değer yükselebilir 0 çıkmamış sonuçta
Sat 26 Aralık ,bat 25 Ocak ekler misin ?

Vajinal muayene mi yapacak yani. Bence cokta gerekli bir muayene degil vajinal ise. Çünkü gebelik olusuyorsa bu kadar erken şahsi fikrim vajinal bakilmasi iyi degil. Muhtemelen yumurtalar catladi mi diye bakacaktir ama kan alıp sonucuna göre muayene etmesi daha mantikli olurdu neden boyle bir yolla ilerliyor acaba ilk defa duydum

Benimde 5 tane kaldi Sanmıyorum yetisecegini Evanora geçen eczaneden artımed aldı yaptı gayet güzel çıktı eczaneden ondan al istersen yetmezse
Evet ben çok memnun kaldım yani yıllardır gerçekten doğru anlıyormuşum yumurtlamamı bir daha da almama gerek yok çok şükür artık hep sayesinde anladım Yani uzayan akıntı geldiğinde pik oldu meme ucum hassasiyet olunca silikleşti.

Ne biliyim cnm ya anlamadım ki

Ben istesem mi kan çıkar yani warsa gebelik dimi

Kendimi çok dinliyorum sanırım evet

Haklısın beklemek en doğrusu akışına bırakabilsem çol daha rahatlıcam bu ikinci ayımız belki zamanla alışırım normale döner inşallah güzel haberler alırız

Haklısın beklemek en doğrusu akışına bırakabilsem çol daha rahatlıcam bu ikinci ayımız belki zamanla alışırım normale döner inşallah güzel haberler alırız
Mesela bande hamile olmadığım ayler hep belirtiler (belirti sandıklarımız ) vardı ama şimdi hiç ve hiç belirti yok meme ucu oda elleyince bazıları diyorsa sütyene deyse acıyor okadar değil

Sen ne yaptın nasılsın cumartesi test yapacaktın awoks

Merhabalar ben de dahil olmak istiyorum sat 13 Aralık, bat 15 Ocak. Yumurta Çatlama 3 ocak

Kızlar sabah yaptığım teste bi bakayım dedim flaşla bakınca bi çizgi gördüm sizce nedir var mıdır bat17 ocak test prodoctor çok heyecanlandımm

Eklentiler

• IMG_0719.jpeg
    374,7 KB · Görüntüleme: 15
Tekrar merhaba küçük bir düzeltme yapabilir miyiz. Ben telefonu değişip sıfırladınız için eski takvimimi kaybetmiştim flo kullanıyordum ona göre ilerledik bu ay ancak eski uygulamamı bulup eski bilgilerime ulaşabildim ağustosta o uygulamaya göre ilerleyip gebe kalmıştım. Hem de sadece çatlama günü tahminiyle tutmuştu. Bat ocal. Çatlama 4 ocak görünüyor ki allahtan o tarihte de değerlendirmiştik. Bu duruma göre bata 1 hafta daha var testler negatif çıkınca üzülmüştüm ama daha günüm olabilir :)

Bat 18 ocak

Kızlar sabah yaptığım teste bi bakayım dedim flaşla bakınca bi çizgi gördüm sizce nedir var mıdır bat17 ocak test prodoctor çok heyecanlandımm
Prodoctor geçen ay bende pozitif çıkardı hemde öyle pembe değil bildiğin koyu pembe ilk dakikada çıktı iki saat sonra adet oldum. O koyuluktaki hcg anca iki güne sıfırlanırdı. Heyecanlanıp ağlamıştık eşimle bide sonra araştırdım artı med gibi dandik bir marka. Bilemem tabi belki de vardır ama sabah başka markayla dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…