Dün baya silindi bence duphostandan böyle çıktı çünkü test yapmadan 10 dakika önce içtiğimi hatırladımÇok garip seninkiler ya bilemedim canm tam silik görene kadar yapmaya devam et sen seninki koyu gidiyor bizimkiler silik gidiyor hadi hayırlısı bakalım ne olacak
Evet eminim ama duphostandan çünkü dün akşam ki baya silik çıktı valla yumurtlamaysa da artık saldım yorukdum bir haftadır yumurtlama kovalıyorum duphostana başladımSen testi doğru yaptığına eminmisin cnm maç çizgisini idrar degmiycek sanki butestte çok batirmiissin idrara
Testini çok idrara batirmisin cnm bu çizgiye idrar degmiycek 10 15 saniye tutup sert bir zeminde 10 15 dk bekliycekDün baya silindi bence duphostandan böyle çıktı çünkü test yapmadan 10 dakika önce içtiğimi hatırladım
Öyle yaptım ama ilaçtan bence yaTestini çok idrara batirmisin cnm bu çizgiye idrar degmiycek 10 15 saniye tutup sert bir zeminde 10 15 dk bekliycek
Aynen yeter ilişki zaten artık gün aşırı yada 2 güne bir 1 hafta daha yap sonra gerek yok keyfinize kalmışEvet eminim ama duphostandan çünkü dün akşam ki baya silik çıktı valla yumurtlamaysa da artık saldım yorukdum bir haftadır yumurtlama kovalıyorum duphostana başladım
Bilemedim cnm ilaç etkilermi ama şöyle bazen çatlama 2 3 gün sürüyor siliklesmesi oyuzden pikten sonra tam silik görene kdsr devam edin yapmaya diyor satıcıÖyle yaptım ama ilaçtan bence ya
Bir gebenin günlüğüBu hangi testti cnm
1 haftadır her gün yaptım aman gün kaçırmayayım diye ki zateb bu hafta vir gündü ama eminim 9 yumurtlama 10 çatlama bugün de duğhostandan öyle çıktıAynen yeter ilişki zaten artık gün aşırı yada 2 güne bir 1 hafta daha yap sonra gerek yok keyfinize kalmış
Dün baya silikleşti balım onu görmezsem bende ikilemde kalırdımBilemedim cnm ilaç etkilermi ama şöyle bazen çatlama 2 3 gün sürüyor siliklesmesi oyuzden pikten sonra tam silik görene kdsr devam edin yapmaya diyor satıcı
Bilmiyorumki kac mm olunca çatliyo normlde 22mi22 mm oluncami catlicak acaba seninki
Olabilir canım1 haftadır her gün yaptım aman gün kaçırmayayım diye ki zateb bu hafta vir gündü ama eminim 9 yumurtlama 10 çatlama bugün de duğhostandan öyle çıktı
Bazılarında 19 bazilarnda 20 bazılarında 22 belli olmuyor sanırımBilmiyorumki kac mm olunca çatliyo normlde 22mi
Dün böyleydi ve sıvı almadım bir saat öncesindenOlabilir canım
Cstlamıştır artık zaten 2 gün daha yap silik görmek için dedim sadece cnmDün böyleydi ve sıvı almadım bir saat öncesinden
Anladim kuzum yarinda çatlamazsa 14.gubde artik çatlar heraldeBazılarında 19 bazilarnda 20 bazılarında 22 belli olmuyor sanırım
Bende yarın içmeye başlıycam yarın 14 gün kalıyor regl pik görmedim daha ama başlıycam yarınEvet eminim ama duphostandan çünkü dün akşam ki baya silik çıktı valla yumurtlamaysa da artık saldım yorukdum bir haftadır yumurtlama kovalıyorum duphostana başladım
Çok sağ ol valla başını ağrıttımCstlamıştır artık zaten 2 gün daha yap silik görmek için dedim sadece cnm
Sanmıyorum kaçırdığını yarınki teste göre bende bir sabah birde aksam yapcam bakım heralde benm regl buay 28 gün sürecek çatlama 14.gun olcak büyük ihtimalleAnladim kuzum yarinda çatlamazsa 14.gubde artik çatlar heraldegecen ay koyuydu acaba. Kacrdmmi ki yumrtlmyi 10.filn baslasaydm keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?