💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

O daha iyi cnm kullan sen onu ben hiç kullanmyorsun sandım oyuzden dedim bitince beni ki bende folidoce al demişti dokturum bu defada onu icicem
İçerik olarak daha zengin zaten sadece folic asid yok icinde bir cok vitamin var. İnşallah etkisini görürüm bende.
Ayrıca o doktorun ürünlerini bende merak ediyorum hergün bakıyorum sayfasına memnun kalırsam bana da söyle canım
Ben iki tane ürününü kullaniyorum canim su an. Bana eş paketi önerdi ama almadim henüz.
Kullandigim 2 ürününü biraz deneyeyim de bakalim

Birde ek olarak bir gebenin günlüğünün takviyelerinden aldim ama onlara daha baslamadim. Su an regl oluyorum galiba çünkü. Bir iki güne başlarım bakalim.

Aynen dene bakım yaz bizede ona göre şifa olur inşallah canım

Bu hangi testti cnm

Predictor aldım az önce yaptım negatif çıktı yumurtlamada silikleşmeden itibaren 10.gün olsaydı eğer silikte olsa çıkardı bence. Elendim bu ay büyük ihtimalle

Çok garip seninkiler ya bilemedim canm tam silik görene kadar yapmaya devam et sen seninki koyu gidiyor bizimkiler silik gidiyor hadi hayırlısı bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…