💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Daha koyu duruyor canim. Yumurtalar bazen 20 bazen 22 mm kadar buyuyebiliyor seninki de o seviyelerde catlayacaksa belki ondan kopkoyu olmamistir yada laboquik oldugu icin oyledir. Testlerin laboquik sanirim degil mi. Hep silik çıkarıyor o.
Evet markasi laboquik dun esimle degerlendimstik ama bugun degerlndiyrmmi yoksa yarin mi degerlendrsem geçen ay boyle cikmisti koyulugu

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-27-21-05-57-331_com.miui.gallery.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 45
Yok kız ne wcsi oda var devlette de. Oraya girip veriyor örneği
Valla mı eee arkadas ole dedi. Eş gireblyor mu ya burdakı özel hastane 1 tane memleketi bekleyemıcez yazı. Bu özel hastanede de tanıdık çalışıyor bölümünde çok sinir bozucu. eşimn ış arkadasının eşi. Özele gdersek öğrenirler dye sperm ıcın gıdemyrz mecbur devlet

Kuuzumm sen vucuduna da guven ısına bak sabah basla arttığı gnun oncesı yumurtlama olmus dmeektir
Dogru cikarmi bilmiyorum vucut isim kuzum cnku iki gundr hastaym akcigerimde enfeksiyon oldugu icin doktor antibiyotik yzdi surekli ateş basiyo ztn ilaclari içince .

Evet markasi laboquik dun esimle degerlendimstik ama bugun degerlndiyrmmi yoksa yarin mi degerlendrsem geçen ay boyle cikmisti koyulugu
Dün degerlendirdinse bugunu gecebilirsin canim. Yarinki teste gore sekillenirsiniz yarin koyu veya cizgi silik cikarsa da degerlendir. Cizginin silindigi gün de önemli çünkü. Tabi riske girmeyeyim dersen de bugunde degerlendir. Ama bence cokta ustelememek lazim gibi karar sizin. Gecen ay daha netmis.
Bide bu aksam 10 11 gibi bir test daha yap bence. Ondan sonra karar ver degerlendirme isine.

Kötü denk gelisler olmus yok kuzu valla bilmiyorum kim dedi ama bizde verdik test devlette. Onun normal odasi var icinde wcsi banyosu dahi olan. Orda veriyorlar örneği. Wc birincisi hijyenik degil ikincisi sonucta o işin yapilacagi rahat bir ortam degil.
Genelde tek aliyorlar eş ile degil. Ama biz aşılama yaptirmistik bir defa kimse yoktu tek ben asilama yaptırmıştım o zaman esime teklif etmisler istersen eşin gelebilir diye. Ama ben girmedim tabi

Tamam kuzum tesekkur ederim degerlendrmen için bu utrasn raporundan anliyomusn cnm bugunki muayine raporu

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-10-18-46-28-324_com.android.chrome.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 39
Sabret az daha dayan az kaldı cnm buay sen çok yiprandin tatilde güzel bir dinlen gez toz kafanı dağıt
Gece uyutmadi sabaha kadar nasil yapiliyo canim
Canım buhar makineleri var oğlumda kullanıyorum ben onunda ilacı var ventolin içene sokup ağızlığı takıyorsun evde yoksa almalısın zaten çocuk içinde lazım oluyor elim ayağım resmen öyle diyim
Bi iki gune olur bzm ovulasyon bence
Bu arada eşinin sonucu noldu cnm
Bugün cıkicakti çıkmadı heralde pazartesi ye kaldı canım bir yanda işime geldi ovulasyonunu kaçıracak tık yine banada öyle geliyor pazar yada pazartesi pik ve çatlama olcak gibime geliyor
Ay kızlar ben gittiğim gibi doktor kontrolüne gitsem. Mesela adetimin 4. günü 4 gün sonra 8.i ypar mıı sizce yani 4 gün sonra gel derr mi doktor eva0108
Hicbilmyorum cnm onu hangi günler yapılıyor hiç fikrim yok
Sakın ama sakın ihmal etme benimde demir 10 a düştü 2 aydır içiyorum hala bende anemi taşıyıcılığı var oyüzden hiç yükselmiyor ki budurum dogumdada risk oluyor ben ekstra kan takviyesi almıştım hamileyken ayrics kan ilacida kullandiriyorlar bu kar önemli vitaminler hem gebe kalmak için hemde hamilelik için beslenme nede çok dikkat etmen lazm bol bol pekmez iç birde karadut özü ve kuru incir pestili ye canm
Üsteki vex altaki fortune ve eşimle gidince kıydım paraya bide predictor aldım 280 tl onuda sabah yaparım bu ay bin TL testlere yatırdım gheralde
Keşke almasaydin bak dediğim gibi olmuş her test kendi algilamasina göre sonuç veriyor hiç üzülme cnm o testine bari bukac gün sonra yap hatıra olarak onu saklarsin
Şöyle bir şey var o cızgıde solunda bir renk belirmiş çizgi yanı ınceciikkk. Kuruma bile cıkarmıyor dedikleri test bende 3 gundur acabadayım ılk yapnca da
Kuruma çıkmış canm testinde çizgi beyaz olmuş yada idrar fazla gelmiş bilemedim
Kizlar doktor yumurtalar 17-18mm gorunuyor dedi ama test yaptim dunki gibi çikti niye acaba ?
Cnm bu marka çok koyu çıkartmıyor benmki gibi çıkmış bence aynı gidyoruz senle heralde benmkide seninkiyle aynı mm de bu ay herlade aynı gün yumurtluycaz

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-10-19-08-48-949_com.niksoftware.snapseed.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba. Yeni topik açılmış geldim ben de . Sat 15 aralık ba
Üye AdıSATBATOvulasyon Çatlama İğnesiSonuç
@Puxhu18 Aralık20 Ocak
Lucky_16 22 Aralık18 Ocak31 Aralık31 Aralık
Merhaba yeni topik açılmış geldim ben de. Sat 15 aralık bat 15-16 ocak. Daha önce progestan hap kullanan var mı kızlar bişey soracağım. Progestan yan etkileri gebelik belirtileriyle aynı biliyorum da her gün artıyor mu mide bulantısı ? İlk başta hafif tiksinti olarak başlamıştı dün ve bugün midem bildiğiniz bulanıyor. Test yapmadım hayal kırıklığı yaşamamak için hap etkisindendir diye düşünüyorum ne diyorsunuz ?

Canim yorumlayabildigim kadarıyla bir problem yok yolunda. Regline az mi kaldi ? Rahim duvarin kalınlaşmış.
Kuzum reglim cok duzensiz son iki ayi esas alirsam ilk dongu 25gundu mesela en son dongum 35 son adetimin ustunden 12gun gecti bu surecte kalinlaşmasi norml mi blmyrm ama Perdeli bi rahmin var dedi doktor ama gebelige engel deglmis rahim duavri kalin olmasi kotu bsymi?

Evet Bi kac gune yumurtlama olur diye dusunuyorum ikimiznde ben bugun bos gecicem yarini degerlendrcem

Yani canim kötü bir sey degil normalde. Rahim duvari yumurtlama doneminde kalinlasmaya baslar sonra yumurta atilir spermle döllenme olursa rahmin icine dogru ilerler ve kalinlasmaya baslayan rahme tutunur gebelik baslar. Gebelik olusmasi icin ince degil kalinlasmis rahim duvari istenir.
Rahim duvari kalinlasir ki bebek tutunsun.
Ama perdeli rahim dediyse belki onu yazmis olabilir deger olarak onu ben bilmiyorum.
Yani endise edecek birsey yok ama sen degerlendirmeye devam et rahim duvarin hazir uygunken

Yok cnm kötü olurmu iyi bişey bebeğin oluşması için bebek yoksa incelip adet oluyoruz sonrasında her ay rahim kendini bu şekilde hazirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…