Kız var gibi ilkinde çıkmış ya da evacım onla biraz oynasana@gixmooo10 canm bak kurumus hali de bu
Tmm canmKız var gibi ilkinde çıkmış ya da evacım onla biraz oynasana
Kızlar benide ekleyin benimde adet tarihim geçtibeni de ekler misin :) daha kan vermedim.
sat 7 aralık bat 11 ocak
Kuzum sen baya hamilesin çok şükür yaaÜsteki vex altaki fortune ve eşimle gidince kıydım paraya bide predictor aldım 280 tl onuda sabah yaparım bu ay bin TL testlere yatırdım gheralde
Ayyyyy giriliyor mu yani. Ay ben de girerdim jahahaAy yok normal ameliyattan sonra geçtiğimiz yataklı odalar varya oraya geçiriyorlar tabi biz özelde verdik ama dedik keşke eve gelseydik bu arada bende girdim
Yaa tebrik ederim sen baya pozitifsinnÜsteki vex altaki fortune ve eşimle gidince kıydım paraya bide predictor aldım 280 tl onuda sabah yaparım bu ay bin TL testlere yatırdım gheralde
Ama malesfki geçen ayda kırmızıydı ondan kan vermeye korkuyorum hayırlısıyla şu adet bi geçsinde son bi gün bide değilsemadet ölürsem herkes şokYaa tebrik ederim sen baya pozitifsinn
Evet ben şok oldum ya 3 4 gün perhizli oluyorsun kabı verdiler başka bi binadaydı oraya geçtik sonra dedim keşke eve gitseydik aynı mana yani beş dk evim arasıAyyyyy giriliyor mu yani. Ay ben de girerdim jahaha
Aynen ben hep laboguck alıyordum geçen ay erkende çıktı meğerse kimyasal oldu düşüşe geçmiş haberimiz yok ondan labouquicte çıkmadı sonra şüphelendim yaniŞöyle bir şey var o cızgıde solunda bir renk belirmiş çizgi yanı ınceciikkk. Kuruma bile cıkarmıyor dedikleri test bende 3 gundur acabadayım ılk yapnca da
Aklina kötü seyleri hic getirme. Cizgi var iste koyulaşır iyice merak etme iyi seyler düşün.Ama malesfki geçen ayda kırmızıydı ondan kan vermeye korkuyorum hayırlısıyla şu adet bi geçsinde son bi gün bide değilsemadet ölürsem herkes şok
Hahahhah devlette de wcye git diyorlarmış şaka gibiEvet ben şok oldum ya 3 4 gün perhizli oluyorsun kabı verdiler başka bi binadaydı oraya geçtik sonra dedim keşke eve gitseydik aynı mana yani beş dk evim arası
Kuzum sanki daha koyu gibiKizlar doktor yumurtalar 17-18mm gorunuyor dedi ama test yaptim dunki gibi çikti niye acaba ?
Daha koyu duruyor canim. Yumurtalar bazen 20 bazen 22 mm kadar buyuyebiliyor seninki de o seviyelerde catlayacaksa belki ondan kopkoyu olmamistir yada laboquik oldugu icin oyledir. Testlerin laboquik sanirim degil mi. Hep silik çıkarıyor o.Kizlar doktor yumurtalar 17-18mm gorunuyor dedi ama test yaptim dunki gibi çikti niye acaba ?
Yok kız ne wcsiHahahhah devlette de wcye git diyorlarmış şaka gibi
O zaman yarin filan olur heralde yumurtalama doktor yumurtlama akintin var dedi sabah yine yapiyim testKuzum sanki daha koyu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?