💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Şöyle bir şey var o cızgıde solunda bir renk belirmiş çizgi yanı ınceciikkk. Kuruma bile cıkarmıyor dedikleri test bende 3 gundur acabadayım ılk yapnca da

Eklentiler

• IMG_20250110_181224.jpg
    149,4 KB · Görüntüleme: 41
Şöyle bir şey var o cızgıde solunda bir renk belirmiş çizgi yanı ınceciikkk. Kuruma bile cıkarmıyor dedikleri test bende 3 gundur acabadayım ılk yapnca da
Aynen ben hep laboguck alıyordum geçen ay erkende çıktı meğerse kimyasal oldu düşüşe geçmiş haberimiz yok ondan labouquicte çıkmadı sonra şüphelendim yani

Ama malesfki geçen ayda kırmızıydı ondan kan vermeye korkuyorum hayırlısıyla şu adet bi geçsinde son bi gün bide değilsemadet ölürsem herkes şok
Aklina kötü seyleri hic getirme. Cizgi var iste koyulaşır iyice merak etme iyi seyler düşün.
Senin aktif kullandigin vitamin vs bisey var mi canim ? Kullandigin folic asidin markasi ne ?
Masallah iki ay mi oldu bu 3.mü senin tutuyor hemen

Kizlar doktor yumurtalar 17-18mm gorunuyor dedi ama test yaptim dunki gibi çikti niye acaba ?

Eklentiler

• IMG_20250110_181403.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar doktor yumurtalar 17-18mm gorunuyor dedi ama test yaptim dunki gibi çikti niye acaba ?
Daha koyu duruyor canim. Yumurtalar bazen 20 bazen 22 mm kadar buyuyebiliyor seninki de o seviyelerde catlayacaksa belki ondan kopkoyu olmamistir yada laboquik oldugu icin oyledir. Testlerin laboquik sanirim degil mi. Hep silik çıkarıyor o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…