💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

O beyaz hattın yanında Cook ince cizgi var sadece solda. İlk dkda da fotoda olmasa bakmam da ondan. Baktm netlesmısmı dye ben zten gebe gb de hissetmiyorum hıc

O beyaz hattın yanında Cook ince cizgi var sadece solda. İlk dkda da fotoda olmasa bakmam da ondan. Baktm netlesmısmı dye ben zten gebe gb de hissetmiyorum hıc
Belli olmaz cnm adet gününe kdar herşey olabilir bekle bakalım kaç günün var

Evet Bi kac gune yumurtlama olur diye dusunuyorum ikimiznde ben bugun bos gecicem yarini degerlendrcem
Bende dün değerlendirdim bugün boş yarın ve diğer günü üst üstte deniycem buay bi aksilik cikamzda eğer tabi

Ayy korktm bi an kotu bsymi diye İçime su serptin ztn kotu bsy olsa soylerdi degilmi doktor aslinda dun degerlendrmistik bugunde degerlndrskmi bilmyrm

Evet Bi kac gune yumurtlama olur diye dusunuyorum ikimiznde ben bugun bos gecicem yarini degerlendrcem
Bir bilgi daha var canım iki tarafında b.şalması bebek için daha iyi oluyormuş aklında
Ayy korktm bi an kotu bsymi diye İçime su serptin ztn kotu bsy olsa soylerdi degilmi doktor aslinda dun degerlendrmistik bugunde degerlndrskmi bilmyrm
Yok cnm için rahat olsun aynen çok güzel sonuçların bence gerek yok bugüne yükselmez artık yarın ve diğer gün daha önemli enazndan sperm kalitesi de düşmesin

Yarin ovulasyon koluşir diye dusunuyorum hayirlisi bakalim Ay kuzum belki ayip olck ama ben b.şlmayi cogu zmn yasayamyrm eşimde erkn bşlma sorunu oldugu için artik kendimden gectim yeterki brlşme olsun diyorum artik doktrada gtti eşime psikolojik dedi

Rahminizdeki perdenin boyutu neymiş doktorunuz bir şey söyledi mi

Folbiol kullanıyorum ağustos da başladık denemeye 6 ay olucak

Gebe değilim ama istiyorum yani gebe olmak isteyenlermi yazılıyor benide yazarmisin

Bende baş ve mide ağrısı yapmıştı. Yan etkileri yoğun progestanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…