💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

ya normalde böyle değildim. düşükten sonra çok takıntı yaptım galiba
ama içimi rahatlattın sağol
öyle miii yaaa inşallah. zaten hemen kan vereym modunda değilimde işte test yapıyorum. hayırlısı artık

Eklentiler

• image.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 37
Çok Çok iyi anlıyorum seni o tedirginlik hissi hep icinde dogal olarak.. ama aklina olumsuz seyler getirme. Bak bir güzellik geliyor onun hayatina katacagi seyleri bir hayal et ve yerlesip büyümesine imkan tanı sağlıkla ilerlesin inşallah kavuşursun kuzuna... darısı da biz bekleyenlerin başına inşallah

doğru diyorsun evham yapıyorum işte. aminnn sağlıkla yaşayalım o günleri , allah bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın. cuma günü hürmetine

doğru diyorsun evham yapıyorum işte. aminnn sağlıkla yaşayalım o günleri , allah bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın. cuma günü hürmetine
Cok normal canım minik bir can var icinde hem korumak hemde emin olmak istiyorsun varlığından
Amiiiin amiiinn inşallah Allahım en kisa zamanda bana da bekleyen isteyen herkese de nasip etsin cift cizgileri bebek müjdesini almayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…