• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Duphostan kullancağım da sizce yarın ki testten sonra mı başlayayım bir de bugünü boş geçeceğim yarını değerlendirsem bir yararı olur mu ki
Bende 4 saat sonra test yap yine silikse degerldir bugünde sonra yapma artık

Kızlar bugün negatif 2 gundur çıkıyordu bısyler ama 5 var çoook su ıctm ıshalden ama hadi dedim erken test harcamamaym. Bılmyrm bende bsy yok bu ay belli. Tüplerime de baktıramayqcagm 2 ay dhaa 2 şehirde git gel adet denk gelmıcek. İyi oldu bu ıshale bebek ble dayanmaz😭

Eklentiler

• IMG_20250110_115545.jpg
    IMG_20250110_115545.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20250110_121213.jpg
    IMG_20250110_121213.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bugün negatif 2 gundur çıkıyordu bısyler ama 5 var çoook su ıctm ıshalden ama hadi dedim erken test harcamamaym. Bılmyrm bende bsy yok bu ay belli. Tüplerime de baktıramayqcagm 2 ay dhaa 2 şehirde git gel adet denk gelmıcek. İyi oldu bu ıshale bebek ble dayanmaz😭
Canım ikincide gölgelik var gibi ama bence doktora gitmelisin enfeksiyon olmasın riske atma ederim eğer bebiş varsa önlemini al cnm

Belki geç döllenmedir kuzu ya

İnşallah kuzu ya akşama testlerim gelecek onlarla yapıcam yine çıkarsa akşama 9 gibi kan vermeye gidicem

Sıvı tüketimi nasıl olmalı gebelik testinden öncee
Vala ben hiç ona dikkat etmeden 8gibi kaset test yapmıştım sen yineede yapmadan 2 saat sıvı almadan yap canım

Hiç net bir şey göremiyorum mental olarak da insanlar ve bedenim beni tüketti hıcbseye hevesm kalmadı. Sanki 2.cocugum olmcak Gibi hssedyrm bdha moralm bozuluyor ole olunca da. Hazirandan beri olmuyor

Yarını değerlendirsem sıkıntı olur mu acaba bugünü boş geçmek istiyorum
Cnm bak bu uygulamada örnek uygulama vermişler oku buna göre yap istersen

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-10-12-10-53-641_com.lollitech.connect.jpg
    Screenshot_2025-01-10-12-10-53-641_com.lollitech.connect.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 28
Aa evet bi gıdıklanma var o belirti olabilir mi ben acaba enfeksiyon mudur nedir diyodum arada da kasık ağrısı var
gıdıklanma değişik bi şey tam belirti mi bilmiyorum. bende yaşıyordum geçen hafta
kasık ağrısı da vardı. özellikle böbrek ve bel ağrım vardı
bugün briaz daha hafifledi

ikincisinde çok ince gördüm
özellikle uzaktan bakınca

gıdıklanma değişik bi şey tam belirti mi bilmiyorum. bende yaşıyordum geçen hafta
kasık ağrısı da vardı. özellikle böbrek ve bel ağrım vardı
bugün briaz daha hafifledi
Bende olan belirtiler şu an için hafif hafif ama tabi eğer ki belirtiyse, ben 5 aydır deniyorum da her ay her şey belirti gibi geliyor zaten

Hiç net bir şey göremiyorum mental olarak da insanlar ve bedenim beni tüketti hıcbseye hevesm kalmadı. Sanki 2.cocugum olmcak Gibi hssedyrm bdha moralm bozuluyor ole olunca da. Hazirandan beri olmuyor
Niye olmasın canım çok şükür sağlıklı insanlarız hemen hamile kalıyor olsak bir kıymeti olmazdı Rabbimde bu şekilde çok güzel yaratmış annelik emek istiyor biz çok takıyoruz işte benimde buay tutmazsa vallahi akışına bırakcam acelemiz yok rabbim ol dediginde olcak ve gelecek bebislerimiz🥰 sen buay çok strese girdin evdekilerden malum

Çook Çook silik bide erken test olmasına rağmen anlamış değilim
Cnm daha günün geçmedi sonuçta hepsinde çıkıyor erken testlerin bende hiçbir önemi yok inan kaset neyse oda o artısı yok yani kasetlerde çıktı sonuçta erken testinde bir özelliği kalmamış oldu güzel düşün cnm istersen adet günü kan ver bakalım ne çıkacak ona göre belli olur hersey

Back