• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Günaydın kızlar sabah 5.40'tan 6'ya dek durmadan ishal durumunu yaşadım lavaboda hiç kalkamadım. Şu anlık iyi gibiyim bir şeyler yiyince yine başlayacak biliyorum ama diyeceksiniz git acile ama acilde kan testi yapacaklar bana biliyorum gebelik şüphem var deyince buradaki hastaneye zaten HCG testi yapmayaı çok meraklı. Hiç ama hiç istemiyorum ben testlerle görmeden kan testi falan 5 günüm var zaten bu sabah test yapamadım Yani ilk idrar gitti ve coksu ıcyrm awoxu yapmak da aklıma gelmedi sbahın 5nde Çok halsizim hastalıktan evde de sevgili misafirlerim kaynanam ve onun görümcesi olunca kapadım kendimi odaya onlar her şeyi yapıyor. Reflor hamilelikte kullanılır mı bilen var mı eğer hamileysem. Benim sizler gibi öyle net bir pembelik çıkmadı. Trajikomik bir olay yaşıyorum ya konuyu çoğu arkadaşım biliyor. Misafirin cagırdıgı misafir evimde keyifte ben Sürünüyorum

Kızlar erken gebelik için bikaç marka önerir misiniz bulunduğum yerde öyle çok bi seçenek olmuyor en azından içlerinden birisi varsa onu alırımm

Eklentiler

• IMG_3365.png
    IMG_3365.png
    368,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3364.jpeg
    IMG_3364.jpeg
    362,8 KB · Görüntüleme: 22
Back