- 4 Ocak 2025
- 78
- 29
- 3
- 29
Aa evet bi gıdıklanma var o belirti olabilir mi ben acaba enfeksiyon mudur nedir diyodum arada da kasık ağrısı varevet evet
var mı ağrı sıızı gıdıklanma
Benn gördummm gebesinKızlar günaydın sanah yine yaptım bu şekilde. Görebilen var mı oynama yapabilir misiniz testte
Yap cnm yap inşallah onlardada çıkarAy inşallaah çok heyecan yaptımPiredictor early testlerim gelecek bugün inşallah akşama yapabilirsem bir daha yapacağım
Belki geç döllenmedir kuzu yaBata bi gün kala çok silik ama
İnşallah kuzu ya akşama testlerim gelecek onlarla yapıcam yine çıkarsa akşama 9 gibi kan vermeye gidicemBenn gördummm gebesin
Sıvı tüketimi nasıl olmalı gebelik testinden önceeYap cnm yap inşallah onlardada çıkar
Prodoctor prediktor olabilrKızlar erken gebelik için bikaç marka önerir misiniz bulunduğum yerde öyle çok bi seçenek olmuyor en azından içlerinden birisi varsa onu alırımm
Onları arayayım o zaman var mıdır diyeProdoctor prediktor olabilr
Gebeliğin ilk zamanlarında çok normalAdet ağrısı var gibi sanki normalmi
Kızımda hamileyken adet günü kan artışına giidyordum. Öyle bir adet ağrım olmuştu ki tamam bu da düşecek diye çok üzüldüm amaaa öyle olmadıAdet ağrısı var gibi sanki normalmi
Duphostan kullancağım da sizce yarın ki testten sonra mı başlayayım bir de bugünü boş geçeceğim yarını değerlendirsem bir yararı olur mu kiÇatlamış
Hoşgeldin canimmBen geldimmmm :))
Yok cnm günün geçmediği için normal görüntüsü sevin artık bebişin gelmişGünaydınn
ben yine test yaptım ama bu koyulaşmıyor yaaa
kimyasal mı acaba
denemek için ovülasyon da yaptım. lh seviyem artmış
Eki Görüntüle 3534410 Eki Görüntüle 3534411
Aynen yarın istersen kan ver benm oglumdaki testim aynen böyleydi canımyaaa ne bileyim ben sanıyorum ki 2 gün sonra kopkoyu olacak.
yarın regl günüm
pazartesi ye kadar test yapmıcam artık
Ben test yaptığımda oğlumda 3 gün adet ağrısı çektim testte çıkmasına ragmen adet olcak sanıyordum kendimiAdet ağrısı var gibi sanki normalmi
Yarını değerlendirsem sıkıntı olur mu acaba bugünü boş geçmek istiyorumOlmuş bence 4saat sonra tekrar yap bakım dahada silik olursa tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?