İnşallah canım. Rabbim evlat bekleyen kim varsa inşallah kucağını bu yıl içinde doldursun. Testi yapınca yaz lütfen merak ederimAy inşallah yaaa yarın yine test yapıcam inşallah daha belirgin bı çizgi görürüm
amin verecektir inşAllah tekrardanAmiiin amiiiinn amiinn
Insallah ye iden nasip etsin Allahım.. mükemmel bir hic mucizevi bir olay yani anlatamam.. bir kere hamile kaldıktan sonra daha fazla istiyor insan bebegim olsun diye..
Birde benim elime dogdu bebegim malesef ama baya belirgin minyatür bir insandi resmen.. ve ben o haline bile aşık oldum resmen... Allahım inşallah nasip etsinde saglikli hamilelik saglikli dogum ve uzuuuun ömürlü evlatlarhepimize
Amin canm inşallah yazarım tabikiİnşallah canım. Rabbim evlat bekleyen kim varsa inşallah kucağını bu yıl içinde doldursun. Testi yapınca yaz lütfen merak ederim
Kurtajdan sonra zaten 1 kutu ictim antibiyotik. Simdi de 1 kutu bitirmek istemedim fazlasi zarar malum. Ama yarim kutu bitmisti. Bakalim yarin devam ederse kanama yarin icecegim ilaclari.
İnşallah toparlarim canim bir an önce benimde duam o yönde. Kurtajdan sonra 12 gün leke seklinde kanamam sürdü zaten. Sonra iste tam Kurtajdan 1 ay sonra basladi reglim ama uzun sürdü. Dr muayenede bakti belki parca kalmistir ondan kanaman vardır diye dusundum ama parca vs yok temizlenmis iyi durumda dedi. Hatta epey sasirdi kanama neden oldu acaba diye. Sonra enfeksiyon durumu olabiliyor bazen kürtajdan sonra deyip ilac basladi iste kanlarimda da sikinti cikmayinca. Beta bakti sıfırlanmış onu da gördük.
Korunmayi da hic düşünmüyorum canim valla. Çünkü baksana plan program yapiyoruz da yine denk getiremiyoruz surda kac tane kadin konuşuyoruz mesela, ben korunsamda korunmasamda olacagi varsa olur. Ben ertelemk isttemiyorum hic İnşallah saglikla hamile kalirim en kisa zamanda diyorum
Aminnn aminn Allah razı olsun canımamin verecektir inşAllah tekrardanevladının kendi ellerinden kayıp gitmesi senin için çok üzücü olmuş Rabbim sabrını versin Hikmetinden sual olunmaz benim 4 yaş bi oğlum var Allah bağışlarsa temmuz ayında taşınma telaşesi vs derken 2 kez korunmadım afedersin ve hiç beklemediğim halde hamile kalmışım şok oldum aslında bana sorsan istemiyordum yaşım olmuş 38 ayrıca pandemi hamilesiydim ben çok zor bi hamilelik geçirdim panik atak hastasıyım ayrıca stresten 7 aylık doğum yaptım vs .. ama ikinci bebeğin varlığından o kadar güç aldım ki fikrim değişti sanki bi anda en son kaybedince anladım ki ben bir kez daha anne olmak istiyormuşum da benim haberim yokmuş 9 eylülde kürtaj oldum 1 adet bekledim korunduk 3 aydırda deniyoruz işte 2. ayım letu kullandım ilk ay çatlama iğnesi bulamadım bu ay buldum yaptım yarın 10. günüm nasipte ne varsa o onu yaşıyoruz Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşAllah
Canımsın cok sagolCanım ben bebek olmasin diye korun demedim ben bazen rahim geç toparlanır gebelikte ertelenir kanamanda oluyor diye kendini zorlama diye dedim canım sen bilirsin yinede canım Rabbim en Kısa zamanda tekrar sağlıkla nasip etsin
Ya gözünüz aydın var maşallah hayırlı olsunKızlar günaydın sanah yine yaptım bu şekilde. Görebilen var mı oynama yapabilir misiniz testte
Ay inşallaah çok heyecan yaptımYa gözünüz aydın var maşallah hayırlı olsun
Daha açmadan gördümmmmmKızlar günaydın sanah yine yaptım bu şekilde. Görebilen var mı oynama yapabilir misiniz testte
Ben geldimmmm :))Ya gözünüz aydın var maşallah hayırlı olsun
Gerçekten miii ay inşallah rabbim bu ay hepimize nasip etmiştir inşallahDaha açmadan gördümmmmm
Hangi marka gözüküyor evet inşaalah varKızlar günaydın sanah yine yaptım bu şekilde. Görebilen var mı oynama yapabilir misiniz testte
bende gördümmmKızlar günaydın sanah yine yaptım bu şekilde. Görebilen var mı oynama yapabilir misiniz testte
Hemen olumsuz düşünme kaset test sonucta ve hassasiyeti düşükse normal anca bu kadar olmasi gebelik yeni birde öyle düşünGünaydınn
ben yine test yaptım ama bu koyulaşmıyor yaaa
kimyasal mı acaba
denemek için ovülasyon da yaptım. lh seviyem artmış
Eki Görüntüle 3534410 Eki Görüntüle 3534411
yaaa ne bileyim ben sanıyorum ki 2 gün sonra kopkoyu olacak.Hemen olumsuz düşünme kaset test sonucta ve hassasiyeti düşükse normal anca bu kadar olmasi gebelik yeni birde öyle düşün
Hemen kopkoyu olmaz canim bi gecikmen olsun ondan sonra zaten koyulaşır merak etme.yaaa ne bileyim ben sanıyorum ki 2 gün sonra kopkoyu olacak.
yarın regl günüm
pazartesi ye kadar test yapmıcam artık
Gerçekten daha resmi açmadan gördüm ilk fotodaki çizgiyi. Dua ediyorum hepinize güzellerimmmGerçekten miii ay inşallah rabbim bu ay hepimize nasip etmiştir inşallah
Kuzum bak bende aynısını yaşadım artmadı hiç sonra gittim beta verdim reglime 4 gün kala 30 la öğrendim :) kırmızı kırmızı duruyor vallahi seninkide benimde böyle çıktı hatta daha silikti diyebilirimGünaydınn
ben yine test yaptım ama bu koyulaşmıyor yaaa
kimyasal mı acaba
denemek için ovülasyon da yaptım. lh seviyem artmış
Eki Görüntüle 3534410 Eki Görüntüle 3534411
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?