• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Hemen kopkoyu olmaz canim bi gecikmen olsun ondan sonra zaten koyulaşır merak etme.
Su an düşük seviyelerdedir muhtemelen ve kaset testte de bu sekilde cikmasi cok normal.
Sabır önemli 🙏 daha bunun kese oluşmasını beklemek ,kalp atışı duyulmasini beklemek var onlara nasil sabredeceksin 😊 sakin ol canım benim anliyorum heyecanını ama kendini strese sokarsin sadece bu şekilde 🌸
ya normalde böyle değildim. düşükten sonra çok takıntı yaptım galiba
ama içimi rahatlattın sağol
Kuzum bak bende aynısını yaşadım artmadı hiç sonra gittim beta verdim reglime 4 gün kala 30 la öğrendim :) kırmızı kırmızı duruyor vallahi seninkide benimde böyle çıktı hatta daha silikti diyebilirim
öyle miii yaaa inşallah. zaten hemen kan vereym modunda değilimde işte test yapıyorum. hayırlısı artık

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 35
ya normalde böyle değildim. düşükten sonra çok takıntı yaptım galiba
ama içimi rahatlattın sağol

öyle miii yaaa inşallah. zaten hemen kan vereym modunda değilimde işte test yapıyorum. hayırlısı artık
Çok Çok iyi anlıyorum seni o tedirginlik hissi hep icinde dogal olarak.. ama aklina olumsuz seyler getirme. Bak bir güzellik geliyor onun hayatina katacagi seyleri bir hayal et ve yerlesip büyümesine imkan tanı 🌸 sağlıkla ilerlesin inşallah kavuşursun kuzuna... darısı da biz bekleyenlerin başına inşallah 🙏

Çok Çok iyi anlıyorum seni o tedirginlik hissi hep icinde dogal olarak.. ama aklina olumsuz seyler getirme. Bak bir güzellik geliyor onun hayatina katacagi seyleri bir hayal et ve yerlesip büyümesine imkan tanı 🌸 sağlıkla ilerlesin inşallah kavuşursun kuzuna... darısı da biz bekleyenlerin başına inşallah 🙏
doğru diyorsun evham yapıyorum işte. aminnn sağlıkla yaşayalım o günleri , allah bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın. cuma günü hürmetine :KK200:

doğru diyorsun evham yapıyorum işte. aminnn sağlıkla yaşayalım o günleri , allah bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın. cuma günü hürmetine :KK200:
Cok normal canım 😊 minik bir can var icinde hem korumak hemde emin olmak istiyorsun varlığından 🤗
Amiiiin amiiinn inşallah Allahım en kisa zamanda bana da bekleyen isteyen herkese de nasip etsin cift cizgileri bebek müjdesini almayi 🙏🙏

Back