- 24 Kasım 2015
- 664
- 222
- 103
pyro clinice diye bir test izmirdn almıştım ama sanki softecin aynısı gibiHangi marka gözüküyor evet inşaalah var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pyro clinice diye bir test izmirdn almıştım ama sanki softecin aynısı gibiHangi marka gözüküyor evet inşaalah var
Sağolasın kuzucum inşallah vardır akşam 9 gibi kan vermeyi düşünüyorum çıkar mı kiGerçekten daha resmi açmadan gördüm ilk fotodaki çizgiyi. Dua ediyorum hepinize güzellerimmm
Kuzum akşam değilde verebilirsen git şimdi ver acilde alırlar. İlaç kullanıyorum gebelik şüphem var diyip ver gitsinSağolasın kuzucum inşallah vardır akşam 9 gibi kan vermeyi düşünüyorum çıkar mı ki
Fark eder mi ki varsa hem daha fazla yükselik belki. Çalışıyorum şimdi 6 da çıkıyorummKuzum akşam değilde verebilirsen git şimdi ver acilde alırlar. İlaç kullanıyorum gebelik şüphem var diyip ver gitsin
ya normalde böyle değildim. düşükten sonra çok takıntı yaptım galibaHemen kopkoyu olmaz canim bi gecikmen olsun ondan sonra zaten koyulaşır merak etme.
Su an düşük seviyelerdedir muhtemelen ve kaset testte de bu sekilde cikmasi cok normal.
Sabır önemli daha bunun kese oluşmasını beklemek ,kalp atışı duyulmasini beklemek var onlara nasil sabredeceksin sakin ol canım benim anliyorum heyecanını ama kendini strese sokarsin sadece bu şekilde
öyle miii yaaa inşallah. zaten hemen kan vereym modunda değilimde işte test yapıyorum. hayırlısı artıkKuzum bak bende aynısını yaşadım artmadı hiç sonra gittim beta verdim reglime 4 gün kala 30 la öğrendim :) kırmızı kırmızı duruyor vallahi seninkide benimde böyle çıktı hatta daha silikti diyebilirim
Günaydınn
ben yine test yaptım ama bu koyulaşmıyor yaaa
kimyasal mı acaba
denemek için ovülasyon da yaptım. lh seviyem artmış
Eki Görüntüle 3534410 Eki Görüntüle 3534411
Çok Çok iyi anlıyorum seni o tedirginlik hissi hep icinde dogal olarak.. ama aklina olumsuz seyler getirme. Bak bir güzellik geliyor onun hayatina katacagi seyleri bir hayal et ve yerlesip büyümesine imkan tanı sağlıkla ilerlesin inşallah kavuşursun kuzuna... darısı da biz bekleyenlerin başına inşallahya normalde böyle değildim. düşükten sonra çok takıntı yaptım galiba
ama içimi rahatlattın sağol
öyle miii yaaa inşallah. zaten hemen kan vereym modunda değilimde işte test yapıyorum. hayırlısı artık
evet çok silik çizgi var gördümAllah Allah bizim Nie böyle oldu ya koyulaşma yok ve lh yüksek çok silik gölge var erken teste
doğru diyorsun evham yapıyorum işte. aminnn sağlıkla yaşayalım o günleri , allah bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın. cuma günü hürmetineÇok Çok iyi anlıyorum seni o tedirginlik hissi hep icinde dogal olarak.. ama aklina olumsuz seyler getirme. Bak bir güzellik geliyor onun hayatina katacagi seyleri bir hayal et ve yerlesip büyümesine imkan tanı sağlıkla ilerlesin inşallah kavuşursun kuzuna... darısı da biz bekleyenlerin başına inşallah
Cok normal canım minik bir can var icinde hem korumak hemde emin olmak istiyorsun varlığındandoğru diyorsun evham yapıyorum işte. aminnn sağlıkla yaşayalım o günleri , allah bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın. cuma günü hürmetine
6 gün kala başladım 5 ve 4. Gün çıkmaya başkadıKızlar test yapanlar reglsine kaç gün kala başladı acabaa
ben 4. gün yaptım. çatlamanın 12.günüydü.silik çıktıKızlar test yapanlar reglsine kaç gün kala başladı acabaa
Bunda belli oluyor canımmm vaarAllah Allah bizim Nie böyle oldu ya koyulaşma yok ve lh yüksek çok silik gölge var erken teste
Bata bi gün kala çok silik amaBunda belli oluyor canımmm vaar
Benim de şu an 7 gün var hafta sonundan sonra bi bakabilirim o zaman6 gün kala başladım 5 ve 4. Gün çıkmaya başkadı
Benim de çatlamamın 7.günü o zaman biraz daha beklesem iyi olurben 4. gün yaptım. çatlamanın 12.günüydü.silik çıktı
evet evetBenim de çatlamamın 7.günü o zaman biraz daha beklesem iyi olur
Canım bu tesadüf cunku pik çıkan cok gebe olmayan. Buna bakmamk lazım sen zten HCG ile doğruladnKızlar ovulasyon koyu çıkıyormuş gerçekten