• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Blacksiya'nın Düğünü.. :))

Bu fotoğraflar da Tekirdağ/ Çerkezköydeki düğünümüzden..

DSC_0168.jpg

DSC_0210.jpg

DSC_0217.jpg

DSC_0275.jpg

DSC_0328.jpg

DSC_0355.jpg

DSC_0608.jpg

(burda da hem ağlarım hem giderim halindeyim:)

ÇOK TATLISINIZ MAŞALLAH ALLAH ,BİR ÖMÜR MIUTLU ETSİN ÇERKEZKÖYDENMİ GELİN GİTTİN CNM YOKSA GELİNMİ GELDİNopuyorumnanaktan

çok güzel bi gelin olmuşsun gözlerin ışık saçmış resmen . bebeğinde hayırlı uğurlu olsun inşallah

ÇOK TATLISINIZ MAŞALLAH ALLAH ,BİR ÖMÜR MIUTLU ETSİN ÇERKEZKÖYDENMİ GELİN GİTTİN CNM YOKSA GELİNMİ GELDİNopuyorumnanaktan

Çok teşekkürlerrr
amin canım herkesi Allahım sağlıklı mutlu etsin
çerkezköye izmirden gelin gittim 1 seneye yakında orada kaldık ilk kızılpınarda sonrada yıldızkente ama soğuk çok soğuk orası dayanamadım izmire geri geldik gerçi şimdi cok pişmanım çok özledim oraları..

cnm çok yakışmışsınız
Allah mutluluğunuzu daim etsin

Teşekkür ederim çok saolunnn

çok güzel bi gelin olmuşsun gözlerin ışık saçmış resmen . bebeğinde hayırlı uğurlu olsun inşallah

ne kadar güzel sözler bunlar cok teşekkür ederim amin canım

en çok hem ağlarım hem giderim pozunu beğendim
Bebeğinizede biran önce sağlıklı sıhhatli kavuşursunuz işallah

maşallah pek ciicş olmuşsun canım damatta pek yakışıklıymış Allah ayırmasın

Süpermiş alkisalkisalkis
mis gibi kokuyordur şimdi çirkin şey
Allah analı babalı uzun ömürler versin

:D çokk teşekkür ederim aminnn
aynen öyle.. o kadar çirkin ki anlatamam :)

maşallah pek ciicş olmuşsun canım damatta pek yakışıklıymış Allah ayırmasın

:) teşekkür ederimmm damat yakısıklı sormayın bana göre en yakısıklı :D :D

Teşekkürler.. :)

gelinliğindeki göğüs dekoltene bayıldım kaydirigubbakcemile3 taş gibisin masallah mutlu olun insallah sevgilerrrrrr :nazar:

gelinliğindeki göğüs dekoltene bayıldım kaydirigubbakcemile3 taş gibisin masallah mutlu olun insallah sevgilerrrrrr :nazar:

:) çok teşekkür ederimm :kedi::kedi:

eşim çok karşıydı dekolteye ama kayınvaldem giycek tabi genç o ben mi giycem dedi sağ olsunn :D

iyi yaptın tabıkı gıceksın canım yakısan gıymelı sende ıyı tasımıssın hakkını vermışın yanı dekoltenın sevgilerrrr

Back