Mutluluklar toprağım...çok güzel bir gelin olmuşsun.
Tesekkür ederim hemserim begenmene cokkk sevindim :)
mutluluklar dilerim bende cerkezkoye gelın geldım öyle gezilip tozulucak yeri yok ama yakın cıvarlara gıdıyoruz
Evet ben orada 1 sene kaldım ilk kızılpınarda oturdum orada yapamayınca yıldızkentte bir eve geçtim.. Benim orada gidebildiğim tek yer lemardı 2 haftada bir de avantaja.. Sen nerden gelin gittin ?
bu arada bebeğini saglıcakla kucağına almayı nasıp etsın allah aramız az olucak senle kız mı erkekmı bebişin
Kız Amin Allah nerde hamiş varsa saglıkla kurtarsınnn.. Cok tesekkur ederim..
Çok imrendim valla Allah nazardan saklasın. Bende nişanlıyım inş. bende böyle mutlu bir gelin olurum.
Allah tamamına gönlüne göre erdirsin inş. canım. Eminim ki sende mutlu bir gelin olacaksın gerçi sorarsan hayal gibiydi doğru düzgün hatırlayamıyorum bile heycandan :)))
Gelinliklerin güzel :) saç modellerinde hoş çok yakışmışsınız Allah mutlu mesut etsin neden vücuduna sim döktün ki biras kötü bi görünüm olmuş :)
tesekkür ederim size de.. Evet simleri biraz abartmısım severim de allı pullu seyleri.. Ama Allahtan simler 1-2 saat sonra döküldü gitti..
çok güzel bi gelin olmuşsun....
hep mutlu kalın böyle
Amin canım sizin güzelliğiniz cok teşekkürler..
Çok yakışmışsınız maşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Sağlıklı bir doğum geçirmenizi ve hayırlı bir evlada sahip olmanızı dilerim. Allah inşallah minik kızınızla birlikte yuvanıza ömür boyu mutluluk ve huzur versin.
Amin amin amin o kadar güzel söylediniz ki ağzınıza sağlık ..
Allahım sizlere de gönlünüze göre versin inş..
Allah'ım çok duygulandım yaa
Allah analı babalı büyütsün ya
Allah huzurunuzu hiç bozmasın inşAllah
tekrar tekrar cok tesekkür ederim hepiniz cok mutlu ettiniz beni.. Evet eşimle 4 sene çıktıktan sonra evlendik okuldu askerlikti şimdi bakıyoruzda çekirdek aile olmusuz :) hayat akıp gidiyor..
mutluluklar ..........maşallah aman nazar değmesin :)
çokk tesekkür ederim..
Amin..
inş. sağlıcakla meleğini kucağına alırsın tatlım bir ömür mutluluklar dilerim kızınızla beraber
Ağzınıza sağlık Allahım evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
mutluluğunuzun devamını dilerim...bebeğinede sağlıklı ömürler.....
Aminn çok teşekkür ederimm hepimiz inş..
cok hos bir gelin olmussun canim allah mutlu mesut eylesin
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim size..
a.s.