• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Yurtdışına Gidişimiz ve Annemin Ameliyatı

Esinizle zaten uzun zaman ayri kalmissiniz uzerine 1.5 ay da eklenince esinize biraz haksizlik olur gibi geliyor çünkü diger zamanlarda cok destek olmuş size.
Gidip gelme fikri bana da mantikli yol iki cocukla gözünüzde büyüyor o konuda siz de haklisiniz ama uçak saatini geceye denk getirip büyük uyursa kucukkle ilgilenmeniz cok yormaz gibi geliyor uyku ve huysuzluk durumlari ne derece bilmiyorum ama oma gore ayarlarsınız. Cocuklarla hasta evinde kalmak sizi de yorar. Ameliyat sonrası gidip bir sure kalip gormek daha mantikli geliyor bana

Amin sağolun. 3 yıl kadar kalacağız bir değişiklik olmazsa. Benim yanlarında 3 ay kalmama müsade etmezler annemle babam onu biliyorum ama en azından 1 ay kadar kalsam ameliyattan sonra iyi olacak. Ben gitmemekten yanayım aslında ama eşim de yine iş dolayısıyla yakın zamanda yurtdışındaydı bir ay, şuanda bir haftadır farklı şehirlerdeyiz, çok ayrı kaldık, gel sonra dönersiniz diyor. Gidip gelmek kalıyor sadece geriye.
Gidip dönmek 13 saat ucak yolculuğu ve 2 küçük çocuk kolay degil elbette ama bunu yaptığınızda keske diyeceğiniz bir durum kalmayacak ortada, esiniz de siz de huzurusz olmayacaksınız; bazen böyle fedakarliklar yapmamiz gerekebiliyor..

Valla tek bisey dicem.. koca bulunur, anne bulunmaz
Ay ne alakası var Allah askına? Ona bakarsanız konusahibinin de 2cocuğu var 3 haftadır babadan ayrı 3 ay da ananede kalsalar o adam da baba neticede değil mi? Tek yönlü bakmayın. 1ve3"yaşında bebekle konu sahibi napabilir ki2de ikiz var.

Maddi gücünüz varsa bir yardımcıda siz tutun.
Biri annenize baksın diğeri çocukların işleri ile.
Bana en mantıklı bu geldi.

çocuklarınız çok küçük...onlara mı bakacaksınız annenize mi? hasta insan ses istemez...bence onlar sakince nekahat dönemini hallederler...sizde telefonla görüntülü arayarak bu dönemi atlatırsınız....

Ay ne alakası var Allah askına? Ona bakarsanız konusahibinin de 2cocuğu var 3 haftadır babadan ayrı 3 ay da ananede kalsalar o adam da baba neticede değil mi? Tek yönlü bakmayın. 1ve3"yaşında bebekle konu sahibi napabilir ki2de ikiz var.
Ben bu durumda esimin sirf ayri kalcaz diye annemin yaninda olmamazlik yapmazdim sanirim. Hemen muhalefet olun ay ne alaka yhaa😂

Babanızın bulduğu çözüm çok çok iyi.
Onlar da biliyorlar kalben onlarla olacağınızı.
Ev kalabalık zaten, ameliyatlı hastanın yanına 2 çocukla eklenmeye gerek yok.
Size de zor, onlara da ne kadar faydanız dokunabilecek.
3 yaşındaki oğlumla hâla faydadan çok zararım var benim olduğum ortamda.

Ben bu durumda esimin sirf ayri kalcaz diye annemin yaninda olmamazlik yapmazdim sanirim. Hemen muhalefet olun ay ne alaka yhaa😂
Yok yhaa benim üslubüm hiç olmadı, koca bulunur anne bulunmaz dediniz ya muhalefet olmadım,eşi de baba bir babayı en az 1.5ay bebeklerinden ayrı koymak demek bu ona sa günah değil mi? Zaten 3 haftadır yokmuş.. Eşinin çözümü çok yerinde amwliyat zamanı gel boş yere 1.5ay ayrı olmayalım demiş. Cocuklarından gereksiz yere 1.5ay ayrı kalmak istememiş bunu, vurguladım. Dünkü çocuk değilim her tarafı ile bakılmalı. Fikrimce hiç bir kadın kv ameliyat olacak diye 2bebeği ile 1ay evvelden kocasını yollamaz mesela.

Yok yhaa benim üslubüm hiç olmadı, koca bulunur anne bulunmaz dediniz ya muhalefet olmadım,eşi de baba bir babayı en az 1.5ay bebeklerinden ayrı koymak demek bu ona sa günah değil mi? Zaten 3 haftadır yokmuş.. Eşinin çözümü çok yerinde amwliyat zamanı gel boş yere 1.5ay ayrı olmayalım demiş. Cocuklarından gereksiz yere 1.5ay ayrı kalmak istememiş bunu, vurguladım. Dünkü çocuk değilim her tarafı ile bakılmalı. Fikrimce hiç bir kadın kv ameliyat olacak diye 2bebeği ile 1ay evvelden kocasını yollamaz mesela.
Bir kiz evladi anne icin farklidir bence. 13 saat yolculuk demis. Benim 2-3 cocuklaucak tecrubem oldugu icin konusuyorum. Konu sahibi verimsiz olacagini dysunuyorsa zaten gelmez ya da gidip gelir, ben 2 defa o yolculugu tek yapmazdim. Uzun sureli bi ayrilik degil bence 1,5 ay. Ha ama annesine moral veremeyecekse bakamayacaksa zaten kalmasin. Benim icim rahat etmezdi sanirim

Vallahi şimdi anne orada nekahat halinde iken siz en küçük çocuğun peşinden gezeceksiniz ek gıdası uyuması uyanması vs. (Benimki 8 aylık dakika yerime oturamıyorum) sonra diğer 3 ü illaki kavga vs edecekler, onlara yemek, onlara oyun derken zaten bütün gün çocuk oyalamakla geçmeyecek mi?

Back