Bizim sorunumuz ne?

evet başta baskı kurmuşsunuz ama siz bu kadar istekliyken, üstelik aşık olduğunuz adamda aynı isteği görmemek bence kolay atlatılır bir durum değil.
keşke daha sakin kalabilseymişsiniz ama o psikolojiye girmeniz de bana göre anormal değil.
uzun zaman böyle bir uğraş içinde olduğunuzdan yorulup isteksizlik duymuş olabilirsiniz, bence kalıcı değildir o.

madem eşiniz de adım atmış, bundan sonrasında daha sakin ve yapıcı ilerleyerek yol alabilirsiniz bence.

Şimdi ben yazıcaktım inanılmaz aşık ve güzel bir evlilik ama bu kadar hassas bir konuda resmen hakaret etmişsiniz gibi. Şahsen ben eşime böyle bir durumda etkilenmemesi için en güzel yolla söylemeye çalışırım gay misin demek biraz ağır yani erkekler bu tarz şeylerden çok çabuk etkilenebiliyor..

Gay olmak bir hakaret değil ama konu sahibi bu amaçla söylemiş belli ki. Ayrıca ilişkileri çok güzel ama boşanma konusu havada uçuşuyor. O da ayrı bir detay.

Fake değilim, diğer hesabımdan size mesaj atacağım izniniz olursa. Acımasız değilim aslında gay olabileceğini ciddi anlamda düşündüm. Homofobik birisi değilim ki hakaret edeyim. Her ihtimali gözden geçirmek istedim. Yanımd boşalmasını ben istedim zaten ana canım yanıyor dediğim anda banyoya koşan oydu. Sonra sorduğumda senin yanında yapamazdım sen acı çekerken ben zevk alamam dedi. Gerçekten eşim de ben de çok çabuk düzelen insanlarız. Küs kalamayız, güldürürüz birbirimizi küslük biter. Boşanma mevzusu yalnızca bir kez açıldı o da boşanıcam demedim bu sebep yüzünden boşanmak istemiyorum dedim ona, yemin ederim.

Yok gerçekten hakaret etmedim,etmem. Gay lafına güldü bile ama hormonlarında mı problem var dememle itiraz etmesi bir oldu.

Ona çok kez ağlayarak anlattım derdimi. Ben seni çok seviyorum çok istiyorum dedim. Hatta dedim ki çoğu kadın gibi ben de 10 ilişkide 1 orgazm oluyorum ona rağmen sık istiyorum çünkü asıl istediğim onun tenine öyle dokunmak sarmaş dolaş olmak onun arzusunu hissetmek... yani ben de onu böyle sıkboğaz ettiğim için pişmanlık duydum ama engel de olamadım.

Gizli kalmak istiyorsanız mesaj atmak zorunda değilsiniz.

Siz acı çekiyorken yanınızda yapamıyor ama banyoya gidip gayet de kendini tatmin edebiliyor? Tuhaf gerçekten. Sandığınız gibi bir ilişkiniz yok bence. Bu tepkiler, çıkışlar normal değil.
Güzel giden bir evliliğiniz varsa bunu normal bir şekilde oturup konuşursunuz, arada sevgi, saygı da varsa adamın bahanesine inanırsınız ona göre bir çözüm ararsınız.

Söylediğine göre gelmek üzere olduğu için gitmiş. Yani bilmiyorum bizi tanımadan ilişkimiz hakkında olumsuz şekilde bu denli ısrarcı olmanız ne kadar doğru. Kaçıncı defa söylüyorum bilmesem de, evliliğimizde başka hiçbir sorun yok. 3 aydır evdeyiz ikimiz de. Her gün sarmaş dolaş, dizi-film izleyip oyun oynayarak geçti. Bu konu dışında kavga etmiyoruz. Nasıl ispat edeyim size bunu ki sandığım gibi bir ilişkimiz olduğunu anlayın? Elbette konuşuyoruz zaten. Ama kısır döngü içerisindeyiz. Ne yapmalıyım bundan sonra onu soruyorum hepinize. Teşekkür ederim.

Gay olmak bir hakaret değil ama konu sahibi bu amaçla söylemiş belli ki. Ayrıca ilişkileri çok güzel ama boşanma konusu havada uçuşuyor. O da ayrı bir detay.
Yanlış anlaşıldım gay olmak tabiki bir hakaret değil (en yakın arkadaşım gay belirtmek istedim nedense ) ama bu şey gibi olmuş bir kadına kadınlık yapamıyosun kadın diilsin demek gibi erkeklere de erkek gibi diilsin gay misin falan bana aynı şeymiş gibi geliyor..Erkeklerin bu konuda bizden çok l daha hassas olduğu açık ki o yüzden zaten en ufak bir stres, baskı, yorgunluk onları etkiliyor.. Burada erkek yok ama Gay arkadaşlar görürse yanlış anlamasınlar efenimb:)

İspat etmek zorunda değilsiniz ki...
Öyle bir giriş yapmışsınız sanki sorun sadece cinsellik gibi. Ama değil. Çünkü çok aşırı yükselerek tepki göstermişsiniz şimdi de soğumuş gibi davramıyorsunuz. Bunun altında bir sorun olmalı. Ya da gerçekten aranızdaki ilişki güçlü değil o da buna yansıyor demektir.
Bir sorununuz olduğunu ispatlamakla benim elime bir şey geçmez ama siz öz eleştiri yaparsanız belki çözüm bulabilirsiniz.

Ben de birkaç aylık evliyim ve bizde de aynı problem var. Kafamdaki yeni evli mantığı böyle değildi gerçekten. Genellikle yaklaşan taraf benim ve benim istemem bir şeyi değiştirmiyor, eşim istemediği sürece olmuyor çoğunda.. Kaç kez ağlamışımdır bu konu yüzünden...

Yani demekki her evlilikte oluyor bizim neredeyse 4 yıl olacak bizde de sorun oluyor bu konu hep bahaneleri iş

Sanirim esinin isteksizligi seni biraz sogutmus ve zorla yapiyormus hissi vermis belki ondan etkilenmemissin spontane degil yani. Bende hic gelemem isteksiz erkege :) cok sinir bozucu

siz dokunun. Mutfakta sıkıstırıverin ne olacak? Şu Türk kızlarının da prenses gibi her seyi kocadan bekleyip en ufak seyde gözyaşı dökmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…