- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
Allah seni ne yapsın Taksimde ne işimiz var.Sen bi şekilde zeytinburnuna gel benim evim zeytinburnuna iki durak yani çook yakın.Seninde Zeytinburnu metro istasyonunda buluşuruz.Tamam mı..
Bu arada bugün eltime kendim gittim ama tam 1 saat yol aradım GÜNDÜZcüm snein evin oralardanda geçtimSonra tanımadığım bir adamı arabaya aldım yolu gösterdi ve bu olaya eşim çook kızdı ama ne yapayım yaaa çok geç kalmıştım.Ona dedim beni bırak ben bulamam diye oda beni dinleseydi.gamyoncuiremsu
Canım ben zaten Gündüzcümle ve Saytrosumla daha önceden de görüşmüştüm.Gündüzümle sünnete gidicez inşallah.hihoyyyt
özgürcüm vukuatlı bir gün olmuş.görüşeceksiniz sanırım benden de çok sevgiler ve selamlar olsun.ecrincim hoşgeldin merakta bırakma bizi.güzel haberlerine çok sevindim.Allah sağlıkla kavuştursun bebişine Allaha emanet ol.gündüz,saytros,lahana ve diğer tüm arkadaşlara.s.
canım ecrinciğim sen gelmişsin ne güzel hoşgeldin sefa getirdin gülüm
ne zaman pc alacan kendine yawwwwwwwww özledik seni vallah
demek çıtı pıtı kızın olacak he rabbim hayırlı evlat versin,sağlıklı
olarak doğsun canısı
ay seni merak ettim şimcik nasıl da yakışmıştır sana hamilelik heeeeeee
kendine iyi bak canısı
Hoşbuldum arkadaşım. yerimseniben Yaff eşimi sıkıştırıyorum laptobum ne zaman gelecek diye... Arkadaşının dükkan açmasını bekliyordu. Çocuk dükkanı açtı ama bizimkinde hala ses yok bakalım.Emaneten getirdiği bilgisayardan giriyorum arada işte. Aman şekerim beni napacaksıznız zaten. Yine dert topicine çeviririm burayı. Rahatsızlığım fena zorluyor beni. Ağrıları bırak da tutukluklar ve kramplar var ya. Onlara dayanamıyorum...
Hamileliğim de kıyafet giymesem pek anlaşılmıyor daha canım. Karnım öyle çok fazla çıkmadı. :CüvCüv: Ama yine de kilo aldım tabi. Kıyafetlerim dar geldiğinden hamile kıyafeti giymeye başladım bile....
Bu arada şimdiden kızıma isim aramaya başladım kızlar. Büyük olasılıkla Ecrin Su olacak adı ama yine de değişik alternatifler aramaya devam ediyorum. Bunlar diğer alternatiflerim: Azra, Dila Nur, Berfin, Aysima... :uhm: Daha çok erken ama ilk heyecan işte. Ben çok kararsızım isim konusunda. Doğuma 5 ay var ama anca karar veririm... sırnaşık şey Sizce bu isimler nasıl kızlar. yerimseniben Ya da bana önerebileceğiniz başka isimler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim... Çok öptüm hepinizi... ŞenizŞeniz Kendinize çok iyi bakın şekerler... :a015:
oğlanlar iyi canım küçük uykudan uyandı şimdi kahvaltı yapacaz büyük oğlan okulda
perşembe günü yeni yaşına giriyor 23 nisanda
ne çabuk büyüdüler ya daha dün bebeçiklerdi of of yaşlandık vallah yaşlandık
sonumuz yavaş yavaş geliyor nefesimizden bir saniye tüketiyoruz
şimdiden hepiniz haklarınızı helal edin benimde haklarım helal olsun
bir müslüman hergün bir müslümanla helalleşmesi gerekiyormuş
kib canısı
Düşündüğün isimlerde güzel.Azra ismi güzel ama çocukken çok çeker.Bizim sınıfta bir kız vardı adı Azra.z ona hep azrail derdik.Çocuk aklı işte.:1no2: Öyle isimler düşünki lakap takılmasın. Dila çok güzel birde eşinle senin adının bir birleşimi varsa öyle birşey düşün.Güzel olur.Adıyla büyüsün bıcırık..:CüvCüv:
Nice nice yaşlara inşallah düğünlerinide gör.Kaynanada ol.Gelininede çektir.kaydirigubbakcemile5 Sen yapamassın biliyorum zaten yapmayalım aman aman bizimde kızımız var kötü kaynana göstermesin Allah.(amin)
Merhaba kızlar... Uzun bir aradan sonra aranızdayım. Sık gireceğim konusunda söz veremem ama aradaa yine uğramaya çalışırım. Çok rahatsızım hala.
Bu arada size güzel bir haberim var. Benim de çıtı pıtı bir kızım olacakmış. Ailenin büyük kızı tezi bende tuttu yani. 16 haftamızı 4 gün geçtik kızlar. Bebişim iyi sağlığı yerinde... Cinsiyetini ben de dün öğrendim... Çok sevindim. Kız çocuğunu süsleyip giydirmeye bayılıyorum. Bir de miniminnacık tokalarla o bir avuç saçlarını bağlıyorsun yaaa... Ay çok tatlı oluyolar yaa... Neyse şekercikler görüşürüz yine... Hepiciinizi öptüm...
ecrin ceylincim :asigim:
kızın mı olucak Allah kızını sağlıklıca kucağına elmayı nasip etsin
ecrin ceylincim :asigim:
kızın mı olucak Allah kızını sağlıklıca kucağına elmayı nasip etsin
günaydın bizim kızlarrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt