Bizim kzlar buraya...

selam kızlar napıyorsunuz bakalım iyimisiniz :1hug::1hug:
ecrincim kızın olucağına çokkkkk sevindim allah hayırlısıyla sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin inşallah :ecrin_bebek:gündüzcüm özgür bekliyorum valla buyrun gelin 8 haziran pazartesi saray düğün salonunda kına gecesi var 11 haziran perşembe mevlüt evde olucak buyrun gelin beklerim özgür bilmediğin kişileri arabaya niye alıyorsun sen alma dünyanın binbirtürlü hali var bende birkere almıştım adam bende otarafa gidiyorum deyince ama adam arabaya bindikten sonra kafamdan birsürü şey geçti adam ineince oh çektim kimse kimseye güvenemiyor valla bikerede ataköyde kaybolduydum arkadaşın oğlunun sünneti vardı yeri bulamayınca taxi durdurdum yeri söyledim taxi önden ben arkadan gittik sonra tximetre ne yazdıysa vardim :1rolleyes::1rolleyes:buda deyişik bir yöntem:icecream:kızlar öpüyorum sizi öğretmen kızıma deney vermiş mikrop üretmem lazım lağım suyunu alıp kavanoza koyucakmışız biraz kum saman meyve sebze kabuğu koyup içine 4 gün oda sıcaklığında bekleticekmişiz sonra içindeki kurtları inceliyceklermişşşşşşkafamçokkarıştıayy kızım mikrop kapıcak diye korkuyorum lağım suyunu nerde bulucam şimdi yerleri sildiğim suyun içine koyucam napıyım olursa olur kurtlar oluşursa oluşur şimdi lağımlı dereyi nerde bulucam yauuu

üşenmezsen derim sen atla bana gel ben seni kağıthane deresine götürem orda lagım suları fazlasıyla var gülüm :roflol:güldüğüme bakma çiddi söylüyom a.s
düğününe değilde canısı mevlüdüne gelmeyi çok istiyorum
inşallah bakalım niyetimde var gülüm inşallah bir aksilik çıkmaz karşıma
neler yaptın bakalım hazırlıkların bir bölümü bitmiştir sanırım
sünnet telaşı neki canısı
asıl bundan sonra başlayacak telaşlar oğlanları evlendirirken :roflol:

selam kızlar napıyorsunuz bakalım iyimisiniz :1hug::1hug:
ecrincim kızın olucağına çokkkkk sevindim allah hayırlısıyla sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin inşallah :ecrin_bebek:gündüzcüm özgür bekliyorum valla buyrun gelin 8 haziran pazartesi saray düğün salonunda kına gecesi var 11 haziran perşembe mevlüt evde olucak buyrun gelin beklerim özgür bilmediğin kişileri arabaya niye alıyorsun sen alma dünyanın binbirtürlü hali var bende birkere almıştım adam bende otarafa gidiyorum deyince ama adam arabaya bindikten sonra kafamdan birsürü şey geçti adam ineince oh çektim kimse kimseye güvenemiyor valla bikerede ataköyde kaybolduydum arkadaşın oğlunun sünneti vardı yeri bulamayınca taxi durdurdum yeri söyledim taxi önden ben arkadan gittik sonra tximetre ne yazdıysa vardim :1rolleyes::1rolleyes:buda deyişik bir yöntem:icecream:kızlar öpüyorum sizi öğretmen kızıma deney vermiş mikrop üretmem lazım lağım suyunu alıp kavanoza koyucakmışız biraz kum saman meyve sebze kabuğu koyup içine 4 gün oda sıcaklığında bekleticekmişiz sonra içindeki kurtları inceliyceklermişşşşşşkafamçokkarıştıayy kızım mikrop kapıcak diye korkuyorum lağım suyunu nerde bulucam şimdi yerleri sildiğim suyun içine koyucam napıyım olursa olur kurtlar oluşursa oluşur şimdi lağımlı dereyi nerde bulucam yauuu

Iykk lağım suyumu kurtmu -tatlicadiarzu- En iyisi kirli bulaşıkları leğende az bir suya akıt onu kullan.Ondan iyi lağım suyumu olur.o nasıl deney öyle yaaa...
Adamı bende arabaya aldıktan sonra huylandım ama adam neyseki iyi çıktı.:Saruboceq:
Eşimede söylemiycektim ama kızım söyledi.Zaten kızımın ağzında bakla ıslanmıyor.Geçen arabanın sol tarafını dönüşte sürtmüştüm .Eşim onu fark etmiş sordu tabi yaptığımı kabul etmedim.Park ettiğimde sürtmüşlerdir dedim.Kızımın cevabı ""aaa dönerken güm diye ses çıktı yaaa o zaman oldu.":roflol:
Saytrosumuz Allah izin verirse gelicem mevlüte.:Saruboceq:

Tünaydın arkadaşlar... a.s. Hepiniz nasılsınız bakalım? Ben de iyi olmaya çalışıyorum...

Saytroscum çok üretken bir öğretmen galiba kızınınki! :bbo: Ay bu ne ya. Küçücük çocuğa verilecek ödev mi bu. Nerden aklına gelmiş böylesi saçma bişi. :kızgın: Bu arada oğlunun mevlüdüne gelemeyiz ama buradan tebrik edeyim şimdiden canım. Neyse ben de birazdan hastanaye gidicem kız kardeşimle beraber. Kız kardeşim beni sıkıştırıyo. Kapat şu bilgisayarı arabayı kaçırcaz diye. Ben sanden çabuk hazırlanırım hazırlan sen dedim ama bana kızgın kızgın bakıyo. Fazla bişi yazamıcam... Hepiniz Allah'a emanet olun. Öpüldünüz... Şeniz

Iykk lağım suyumu kurtmu -tatlicadiarzu- En iyisi kirli bulaşıkları leğende az bir suya akıt onu kullan.Ondan iyi lağım suyumu olur.o nasıl deney öyle yaaa...
Adamı bende arabaya aldıktan sonra huylandım ama adam neyseki iyi çıktı.:Saruboceq:
Eşimede söylemiycektim ama kızım söyledi.Zaten kızımın ağzında bakla ıslanmıyor.Geçen arabanın sol tarafını dönüşte sürtmüştüm .Eşim onu fark etmiş sordu tabi yaptığımı kabul etmedim.Park ettiğimde sürtmüşlerdir dedim.Kızımın cevabı ""aaa dönerken güm diye ses çıktı yaaa o zaman oldu.":roflol:
Saytrosumuz Allah izin verirse gelicem mevlüte.:Saruboceq:

merhaba kızlar hayırlı cumalar dilerim
eeeeeee nedemişler canısı çocuktan al haberi diye
vallah benimkiler hiç birşey anlatmazlar
küçükten korkardım ama o da anlatımı yok senin kızda
mahşallah ana haber bülteni gibi :roflol:
ama bir daha tekrarlama bir dahakileri o kişi gibi olmayabilirler gülüm

selam kızlar valla kavanozun içine pis su doldurdum içinede çer çöp koyduk bekliyoruz şakkıdıkurtlansın diye okuldan birkaç kişi yapmış kızım diyorki anne herkez okulda kavanozuyla geziyor gel benim kurtuma baksana diye gösteriyorlarmış çocuklar-tatlicadiarzu-gelin tabiyki bekli,yorum bende bu arada sünnet çocuğu gezdiriyorum hergün giyinip süslenip dışarı atıyoruz kendimizikaydirigubbakcemile3

selam kızlar valla kavanozun içine pis su doldurdum içinede çer çöp koyduk bekliyoruz şakkıdıkurtlansın diye okuldan birkaç kişi yapmış kızım diyorki anne herkez okulda kavanozuyla geziyor gel benim kurtuma baksana diye gösteriyorlarmış çocuklar-tatlicadiarzu-gelin tabiyki bekli,yorum bende bu arada sünnet çocuğu gezdiriyorum hergün giyinip süslenip dışarı atıyoruz kendimizikaydirigubbakcemile3

kız daha erken değilmi sünnet çocugu gezdirmeye
aboooooooooooooo hazirana ne kadar var canısı
hele mayıs gelsin ortası olsun öyle gezdir canısı
bence erken be gülümçüm

kız daha erken değilmi sünnet çocugu gezdirmeye
aboooooooooooooo hazirana ne kadar var canısı
hele mayıs gelsin ortası olsun öyle gezdir canısı
bence erken be gülümçüm

yok gündüzcüm erken deyil geçbileee okula gittigi için sadece hafta sonları gezdirebiliyorum oda 5 hafta ediyor sadece sünnete kadar cumartesi pazar 2 gün yani çocuğum sadece kıyafetini 10 defa giyicek oda bişey deyil yani biraz giysin hevesini alsın şimdiden bu haftalarda nerelere gidicem planlı hatta bi günde 3 4 kişi bile yapıcaz anca zaman yetmiyor .. bu arada kızlar kızımın deneyi vardı ya kurtlanması gereken su çok şükür nurtopu gibi kurtumuz olduuu-tatlicadiarzu-

ben geldim.kayınpederim de geldi bugün yani çok işim var sonra uzun uzun muhabbet ederiz.hepinizi çok a.s.

yok gündüzcüm erken deyil geçbileee okula gittigi için sadece hafta sonları gezdirebiliyorum oda 5 hafta ediyor sadece sünnete kadar cumartesi pazar 2 gün yani çocuğum sadece kıyafetini 10 defa giyicek oda bişey deyil yani biraz giysin hevesini alsın şimdiden bu haftalarda nerelere gidicem planlı hatta bi günde 3 4 kişi bile yapıcaz anca zaman yetmiyor .. bu arada kızlar kızımın deneyi vardı ya kurtlanması gereken su çok şükür nurtopu gibi kurtumuz olduuu-tatlicadiarzu-

hadi gözün aydın saytros'cuğum annanne oldun desene :roflol:

minikiz seninde gözün aydın k.pederin gelmiş a.s

gene kimseçikler yok buralarda
minikiz k.pederi var kursu var
yogun vallah :1closedeyes:

saytros çocuk dolaştırıyor sünnet gezisi:eek:

ozgurdu nerelerde bilmem :uhm:
zuzuu desen yok bayadır dinlenmede sanırım a.s

kankim desen oda yoklar canım benim inşallah ağrıları gecer ya
ve ne zaman pc alaçak şu enişte bey bilmem :1no2:

kartanesi kayıplarda bulana aşk olsun :bbo:

lahanabebekte kayıplar kervanına katıldı ah adanalım ah nirdesin

ben deniz ise gelip gidiyom işte
görüşmek üzere dostlar :eek:

Merhabalar... Annemdeyim yine... Öpüldünüz hepiniz de...

kendine iyi bak ecrinim sende öpüldünŞeniz

gene kimseçikler yok buralarda
minikiz k.pederi var kursu var
yogun vallah :1closedeyes:

saytros çocuk dolaştırıyor sünnet gezisi:eek:

ozgurdu nerelerde bilmem :uhm:
zuzuu desen yok bayadır dinlenmede sanırım a.s

ve ne zaman pc alaçak şu enişte bey bilmem :1no2:

kartanesi kayıplarda bulana aşk olsun :bbo:

lahanabebekte kayıplar kervanına katıldı ah adanalım ah nirdesin

ben deniz ise gelip gidiyom işte
görüşmek üzere dostlar :eek:

gündüzüm bende buradayım sürekli geliyomda kimseyi görmeyince çıkıyom öpüldün canımcım Şeniz Şeniz Şeniz

ve ne zaman pc alaçak şu enişte bey bilmem

Canımcım sıkıştırıyorum kocişi ama pek alacağı yok gibi. Bi de şimdi önümüzde baya bi masraf var ya. Beşikti, bebek arabasıydı falan. Para biriktirelim diyoruz biraz. Bilgisayar işi yatacak gibi... :dilcikar:

Ağrılarımsa geçmiyor. Sanki her geçen gün biraz daha artıyor. :çok üzgünüm: Hareketim çok güçleşti. Evden bir yere çıkamıyorum. :çok üzgünüm: Ayaklarım şişiyor ve çok şiddetli ağrıyor. :bbo: İyice bunalımdayım anlıcaaan. Gezmeye tozmaya ihtiyacım var. :eek: Biliyorsun eşim de çok yoğun çalışıyor. Yürüyerek bir yere çıkamıyorum. Arabayla gezelim biraz istiyorum. Ama eşim zaman ayıramıyo. Garibim işten başını bile kaşıyamıyo ki! -tatlicadiarzu-

kendine iyi bak ecrinim sende öpüldün

Canımcım hoş geldin. Yaff ne güzel karşılaştık eskiden olduğu gibi... Ama benim aniden çıkmam gerekebilir. Zira babam başımda bekliyo bilgisayarı almak için... -tatlicadiarzu-

kendine iyi bak ecrinim sende öpüldünŞeniz

gündüzüm bende buradayım sürekli geliyomda kimseyi görmeyince çıkıyom öpüldün canımcım Şeniz Şeniz Şeniz

evet aynen sizlerden bir yazı görmeyince cıkıyorum
sen neler yapmaktasın adanalım kızını öptüm senideŞeniz

X