- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
selam kızlar napıyorsunuz bakalım iyimisiniz :1hug::1hug:
ecrincim kızın olucağına çokkkkk sevindim allah hayırlısıyla sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin inşallah :ecrin_bebek:gündüzcüm özgür bekliyorum valla buyrun gelin 8 haziran pazartesi saray düğün salonunda kına gecesi var 11 haziran perşembe mevlüt evde olucak buyrun gelin beklerim özgür bilmediğin kişileri arabaya niye alıyorsun sen alma dünyanın binbirtürlü hali var bende birkere almıştım adam bende otarafa gidiyorum deyince ama adam arabaya bindikten sonra kafamdan birsürü şey geçti adam ineince oh çektim kimse kimseye güvenemiyor valla bikerede ataköyde kaybolduydum arkadaşın oğlunun sünneti vardı yeri bulamayınca taxi durdurdum yeri söyledim taxi önden ben arkadan gittik sonra tximetre ne yazdıysa vardim :1rolleyes::1rolleyes:buda deyişik bir yöntem:icecream:kızlar öpüyorum sizi öğretmen kızıma deney vermiş mikrop üretmem lazım lağım suyunu alıp kavanoza koyucakmışız biraz kum saman meyve sebze kabuğu koyup içine 4 gün oda sıcaklığında bekleticekmişiz sonra içindeki kurtları inceliyceklermişşşşşşkafamçokkarıştıayy kızım mikrop kapıcak diye korkuyorum lağım suyunu nerde bulucam şimdi yerleri sildiğim suyun içine koyucam napıyım olursa olur kurtlar oluşursa oluşur şimdi lağımlı dereyi nerde bulucam yauuu
üşenmezsen derim sen atla bana gel ben seni kağıthane deresine götürem orda lagım suları fazlasıyla var gülüm :roflol:güldüğüme bakma çiddi söylüyom a.s
düğününe değilde canısı mevlüdüne gelmeyi çok istiyorum
inşallah bakalım niyetimde var gülüm inşallah bir aksilik çıkmaz karşıma
neler yaptın bakalım hazırlıkların bir bölümü bitmiştir sanırım
sünnet telaşı neki canısı
asıl bundan sonra başlayacak telaşlar oğlanları evlendirirken :roflol: