Bizim kzlar buraya...

ya ben lady34'ün resimlerini bulamadım
banada nerede oldugunu söyleyin biriniz-tatlicadiarzu-

tanımıyorum ama sizede hayırlı cumalar dilemek istedim günaydın hepinize

hoşgeldin canım nedemek tanışırız be gülüm yeterki uğra buralara
arada eğlenceli oluyor buralar
senin de cuman mübarek olsun rabbim dilek ve dualarınızı kabul etsin
hayırlı cumalar

[/QUOTE]

Sizin için ekledim.Bakın bakalım.
SAYTROSUM allah izin verirse mevlüte gelmek isterim ama sen 1 hafta önceden yine buraya yaz unutmam ama tekrar hatırlamış olurum.
Herkese hayırlı cumalar...

Sizin için ekledim.Bakın bakalım.
SAYTROSUM allah izin verirse mevlüte gelmek isterim ama sen 1 hafta önceden yine buraya yaz unutmam ama tekrar hatırlamış olurum.
Herkese hayırlı cumalar...

cep telefonunu hatırlatmasına al canım
vakti geldiğinde cep tel çalsın unutmassın o zaman
mevlüdü hangi gün olacak haberin varmı bi aksilik çıkmazsa bende gelirim

Son düzenleme:
gündüz,lahana saytros,özgür hepinize sevgiler:1hug: citos sen de hoşgeldin merhabalar

gündüz,lahana saytros,özgür hepinize sevgiler:1hug: citos sen de hoşgeldin merhabalar

Bizdende sana sevgiler..
Yarın eltime gidicem kutlu doğum haftası sebebi ile evinde çocuklar ilahi okuycak. Bende de çiğ köfte yapmamı istemişti.Yaptım yarın götürücem.Çiğ köfte yapa yapa gözümde karardı hiç yiyemiyorum.lülülülülülü
SAYTROScum aklıma ne geldi senin diyet ne durumda..Ben artık fiksledim kiloyu 55-56 arası gidip geliyorum.kaydirigubbakcemile5 Ama bugün birkere daha anladım kilolulara etek yakışıyor zayıflarada düşük bel pantalon. Bugün bir elbise denedim sopa gibi dümdüz oldum.Ama normalde pantalon giyince hoşuma gidiyor zayıflık.laelaelaelaelae

Merhaba kızlar... Uzun bir aradan sonra aranızdayım. Sık gireceğim konusunda söz veremem ama aradaa yine uğramaya çalışırım. Çok rahatsızım hala. Topicinize neşe değil karamsarlık getiririm diye gelmedim yanınıza. Ama ben yokken yazdıklarınızın hepsini okudum. Baya bi sayfa birikmiş. Üşenmeden okusdum hepsini.
Saytroscum sünnet hazırlığı yapıyor. Kolay gelsin cicim.
Minikçim de kayınpederini alıyor yanına anladığım kadarıyla. Kayınvalidesi kayın pederini mi terk etmiş orasını anlayamadım. Canımcım büyüklere bakmak sevaptır. Allah rızası için bak sen...
Gündüzcüm, Lahanacım, özgürcüm sizlerde bir değişiklik yok sanırsam.
Canım arkadaşcıklarım öpüyorum hepinizi.

Bu arada size güzel bir haberim var. Benim de çıtı pıtı bir kızım olacakmış. Ailenin büyük kızı tezi bende tuttu yani. 16 haftamızı 4 gün geçtik kızlar. Bebişim iyi sağlığı yerinde... Cinsiyetini ben de dün öğrendim... Çok sevindim. Kız çocuğunu süsleyip giydirmeye bayılıyorum. Bir de miniminnacık tokalarla o bir avuç saçlarını bağlıyorsun yaaa... Ay çok tatlı oluyolar yaa... Neyse şekercikler görüşürüz yine... Hepiciinizi öptüm...

Çoook sevindim kız çocuklarını çok severim hem sğnnet derdide yok.delikafadulden Sağlıkla büyüsün inşallah.Çok mutlu oldum sanki görebilcemde .Neyse resim eklersin doğunca pc başından görmüş oluruz.Gözün aydın canım..kaydirigubbakcemile3

tm canım oldu nerede buluşuruz o zaman taksim olurmu buluşma yerimiz canım

Allah seni ne yapsın Taksimde ne işimiz var.Sen bi şekilde zeytinburnuna gel benim evim zeytinburnuna iki durak yani çook yakın.Seninde Zeytinburnu metro istasyonunda buluşuruz.Tamam mı..
Bu arada bugün eltime kendim gittim ama tam 1 saat yol aradım GÜNDÜZcüm snein evin oralardanda geçtimSonra tanımadığım bir adamı arabaya aldım yolu gösterdi ve bu olaya eşim çook kızdı ama ne yapayım yaaa çok geç kalmıştım.Ona dedim beni bırak ben bulamam diye oda beni dinleseydi.gamyoncuiremsu

özgürcüm vukuatlı bir gün olmuş.görüşeceksiniz sanırım benden de çok sevgiler ve selamlar olsun.ecrincim hoşgeldin merakta bırakma bizi.güzel haberlerine çok sevindim.Allah sağlıkla kavuştursun bebişine Allaha emanet ol.gündüz,saytros,lahana ve diğer tüm arkadaşlara.s.

Canım ben zaten Gündüzcümle ve Saytrosumla daha önceden de görüşmüştüm.Gündüzümle sünnete gidicez inşallah.hihoyyyt

Sağolun arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin.

ecrinim canım seni görmek ne güzel :1hug: iyi olmana sevindim demekki sende melek annesi olacaksın artık senide melek anneleri topiğine bekleriz allahım hayırlısıynan kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla kal canımcımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…