- 27 Ağustos 2008
- 3.028
- 0
aha! özgür kaç lahana geliyor.
kıs ne kaç deyon zati gelmeyokü klava:
hem demekkü o bizi dengüne almeyo hıııııııııh :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aha! özgür kaç lahana geliyor.
he ya lahanam ayrılıklar benim bacummmm gibiler:roflol:
he birde bi kuş daha besliyordum
köye taşındığımız ilk zamanlar çatıda bulmuştum mini minnacıktı
aldım onu içeri çik çik ötsün diye
sepetten yuva yapmıştım besliyordum bayagı büyümüştü tüylenip kanatlanmıştı
benim elimden başka kimseden yemek yemezdi
uçmasınada 20 gün filan kalmıştı
biz ablamlarla çay bahçesine gitmiştik
sağ olsun babaçıgım merhametli babam ac kalmasın diye
kuşuma et yedirmiş bayagı çiklemiş beni arıyo ya
dıyurayım demiş babam ve
kuşum tüylüm aç oldugundan babamın verdiği et parcasını yutmuş ve
tabiki nallar havaya ölmüş
ama ne ağladım he anlatamam
kızlar ben çıkar şişliye gitçem masa bakmaya
yakında kk ya evimin resimlerini ekliyecem beklayin anaçığımmmmmmmmmmm
kızlar bebişim ağlıyor onu doyurayım ben :ecrin_bebek: sonra da kursa gitmem lazım.kısmetse akşama görüşürüz a.s.
Günaydın kızlar.Sizede oluyormu bilmiyorum ama uzun uzun mesaj yazıyorum göndere basıyorum bekliyorum ve cevabım KK ya ulaşmıyor.Tabi okadar şeyi tekrar yazamıyorum kızıyorum çıkıyorum siteden.Dünde yazdım ve hatta ben gitti diye dönüp bakmadım bile.Şimdi gireyim bir bakayım dedim.Mesajım yok .Çok üzgünüm çoook
Gündüzüm masa bakıyorsan şöyle açılınca 12 kişilik olanlardan al.Kızkardeşimdede var bende ondan alıcam.Sakın cam alma.Bide eni boyu evin müsaitse büyük olsun.Benim masam cam.Misafir geldimi sığamıyoruz ve rezil oluyorum.Bu sene bende değiştiricem.Şimdi Ötv indirimi varken alamk lazım.kaydirigubbakcemile5
Ben şimdi kızımı hazırlayıp okula bırakıcam ordan da işe gidicem.Herkese iyi bir gün dilerim.a.s.
Günaydın kızlar.Sizede oluyormu bilmiyorum ama uzun uzun mesaj yazıyorum göndere basıyorum bekliyorum ve cevabım KK ya ulaşmıyor.Tabi okadar şeyi tekrar yazamıyorum kızıyorum çıkıyorum siteden.Dünde yazdım ve hatta ben gitti diye dönüp bakmadım bile.Şimdi gireyim bir bakayım dedim.Mesajım yok .Çok üzgünüm çoook
Gündüzüm masa bakıyorsan şöyle açılınca 12 kişilik olanlardan al.Kızkardeşimdede var bende ondan alıcam.Sakın cam alma.Bide eni boyu evin müsaitse büyük olsun.Benim masam cam.Misafir geldimi sığamıyoruz ve rezil oluyorum.Bu sene bende değiştiricem.Şimdi Ötv indirimi varken alamk lazım.kaydirigubbakcemile5
Ben şimdi kızımı hazırlayıp okula bırakıcam ordan da işe gidicem.Herkese iyi bir gün dilerim.a.s.
günaydın lahanabebek
bugün nasılsın bakalım
dün neler yaptın görüşemedik çıkmak sorunda kaldım
bugünde ütü filan yapayım
çocukların kıyafetlerini ütüleyim haftaya benim b.oğlanın doğum günüde
kızını öptüm senide
acılandan eşim istemedi
dün evkurdan aldım güzel 6 sandalyesi var
yeni aldığım koltuklara uyuyor açılmıyor aldığım masa evimde müsait ama kapalı olanı tercih ettik kalabalık olursak yedek mutfak masam var saten
onu acarım
resmi eklerim canım
sana kolay gelsin
ben masayı 494 tl'ye aldım evkur'dan
ödemeye eylülde başlıyacam
birgün çıkıp gelin kız saytros'la
Canım keşke açılan alsaydın ..Bende yedek mutfak masasını açıyorum ama ozamanda mutfaktakiler muhabbetten uzak oluyor.Ben bu sefer en büyük masayı alıcam.:1shok: Yanlız iyi almışsın fiyatı çoook iyi resim koy bende bakayım.
Saytros sanırım sünnet hazırlığındadır.Baksana bir daha gelmedi.İşini bitirsin geliriz tabi yada ona gideriz beraber.Yada bana gelin beraber.:jeyyar:
Kızlar lady34 ün resimlerini gördünüz mü.En son ki buluşmaya katılmış.Çok sevimli birisi.Artık buraya uğramıyor sanırım meşhur oldu.kaydirigubbakcemile