Bizim kzlar buraya...

oooooooooooooooooooooo nöriye aplamız gelmiş :jeyyar:
biz senin möebbet hapse mahkum olduğunu duyduk kaydirigubbakcemile3 hanem yine bir gazoz vakasında yakalanmışın birini gazozla uyuturkene :roflol: :roflol: :roflol:

bende artık sen hapistesin diede gazozları dağıtmaya aday olmuştum kaydirigubbakcemile3 yoksam bize hapistenmi yazon hıııııııııııııı:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet bacım selamünaleyküm.:nazar:sana boncuktan kuş yaptım haber yolladım içerden geldi mi.neyse af çıkaranlar sağolsun ben ve gazozlarım hizmetinizdeyiz:içelim: nasılsın lahanam keyfin yerinde mi? çok öpüyorum hepinizi

evet bacım selamünaleyküm.:nazar:sana boncuktan kuş yaptım haber yolladım içerden geldi mi.neyse af çıkaranlar sağolsun ben ve gazozlarım hizmetinizdeyiz:içelim: nasılsın lahanam keyfin yerinde mi? çok öpüyorum hepinizi

iyiyim canımcım sizleri arada sıradada olsa görmek çok güzel a.s
bu arda yaptığın boncuktan kuş iyi haberlerini getirmişti şekercim :roflol::roflol:

bende çok öpüyorum Şeniz

selamlar kızlar.ya siz gözünüzle beraber pcyi de mi açıyorsunuz.maşallah.gününüz güzel geçsin.hepinizi a.s. gündüzcüm istanbula gezmeye gelmiştik akrabam falan yok.ama seviyorum ben istanbulu gezecek yer çok.yine gelmeyi çok isterim.

Bir günaydın da benden,anlaşılan biz erkenciyiz bu sabah......kaydirigubbakcemile5
nabersin canısı görüşmeyeli uğra kız arada eskisi gibi olalım senağlama

selamlar kızlar.ya siz gözünüzle beraber pcyi de mi açıyorsunuz.maşallah.gününüz güzel geçsin.hepinizi a.s. gündüzcüm istanbula gezmeye gelmiştik akrabam falan yok.ama seviyorum ben istanbulu gezecek yer çok.yine gelmeyi çok isterim.
şimdi ne ki istanbul bursa arası feribotlar sağ olsun yanim
bende bu yaz bursaya gelmeyi düşünüyom
hatırlarsan akramam var demiştim ya onlara

hoş geldin minik sana gazoz veremmi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ağlayıp sızlanma nen adanalım arada geliyoz işte
ev hali her zaman bir olmuyor gülüm
bakıyom gazozlara fena takmışsın he
bende fanta var istermisin :jeyyar:

Selam kızlar ne var ne yok bir bakayım dedim. bende yorgunum hemen düşüp tv karşısında yatıcam,Küçük kadınları seyrederek :jeyyar:

hoş geldin minik sana gazoz veremmi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

pardon canım kardeşimle buluşacaktım hemen çıkmak zorunda kaldım.prensip olarak ben içmiyorum baygınlık yapıyor şakkıdı ama herzaman ikram ederim.gündüzcüm inşallah gelirsin bursaya beklerim.a.s.

pardon canım kardeşimle buluşacaktım hemen çıkmak zorunda kaldım.prensip olarak ben içmiyorum baygınlık yapıyor şakkıdı ama herzaman ikram ederim.gündüzcüm inşallah gelirsin bursaya beklerim.a.s.

sorun değil şeker yerimseniben kız ben saa bayıltmayan gazozdan içircem kııı :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ağlayıp sızlanma nen adanalım arada geliyoz işte
ev hali her zaman bir olmuyor gülüm
bakıyom gazozlara fena takmışsın he
bende fanta var istermisin :jeyyar:

senağlama senağlama senağlama ben ağlamıyamda kimler ağlasın be gündüzüm senağlama
baksana şu topiğin haline gariban kalmış ne gelen var ne giden :sm_confused: :sm_confused: şimdi ben kime diyeyim sözümü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Selam kızlar ne var ne yok bir bakayım dedim. bende yorgunum hemen düşüp tv karşısında yatıcam,Küçük kadınları seyrederek :jeyyar:

selam canım biz bildiğin gibiyiz a.s sen nasılsın daha çok gel bekleriz şeker yerimseniben

hoş geldin gündüzüm :1hug:
seni unuturmuyuk hiç be gülüm sen unutulacak kadınmısın a.s.

günaydın kızlar.kanepemin altına yavru kedi bırakılmış annesi tarafından.onunla uğraşıyorum uğramaya çalışırım.

hoş geldin gündüzüm :1hug:
seni unuturmuyuk hiç be gülüm sen unutulacak kadınmısın a.s.

h.bulduk canısı oy oy cansın sen ya
değerli arkadaşlarımdan biridin
ecrin'le mesajlaştım iyimiş kendisi ağrıları varmış ya
biliyorsunuz romatisması vardıya
kızın deniz ne yapıyor notları nasıl

evet gözü yeni açılmış.dün kardeşimle buluşmaya çıkmıştım bi geldim kedi sesi var evde.annesi kanapenin altına bırakmış.cam açıktı ordan girmiş.biz eve girince gelemedi bir daha,şimdi de yağmur başladı kedi sahibi oldum yani

X