- 23 Ocak 2008
- 187
- 0
sağol canım inşallah damatlığınıda görürüz.... sen buraları boş bırakma tabi bu topicte heran herşey olabilir dah 3 goğumumuz olucak allahın izniyle:ecrin_bebek: düyünümüz var verda var hihoyyytSaytros canım Allah damatlıklarını da göstersin,Allah kolaylık versinkaydirigubbakcemile2.Maşallah ben gelmeyince muhabbet gırla gitmiş,ben de burda muhabbet yok diye hiç uğramıyodumbenneyaptımki
küçüğümün 2 yaşına 4 ay vardı sünnet oldu
abiside 7 yaşındaydı tam
5 yaşını beklemiş olsaydım b.oğlan 10 olacaktı
eeeeeeeee o zamanda sünnet kıyafeti yakışmazdı b.oğluşuma diymia.s
evet pek resimde belli olmuyor çizim yaptım gördünmü bilmem ama
işte öyle birşey oldu
saytros anlamış herhalki
eskilere gitçekmiş
kız saytros onca tülbenti nirden bulcan tatlım
baştan diyeydin kışın ben sana oyalardım
evet ya ben eski yatakları çok severim bu galba tarihi çok sevmem ve ilgi duymaktan kaynaklanıyor o padişah sünnet yatakları öyle süslenirmiş .ama şimdi öyle yapmaya imkan yok okadar tülbent nerden bulucam ben tülbentden üst çıtadan başlayıp 3...4..sıra tülbent olsun isterim mesela güzel oyalı tülbentler mendillerden kurbağalar kuşlar yapılsın asılsın .herkezin hoşuna gitmez ama benim hoşuma gidiyor.galba ben çıtadan yapıcam öyle gözüküyor ama tülbent kullanmıycam tülle süslüycem .sanırım güzel birşey olucak yapıyım resimlerini çeker koyarım gerçi resim eklemeyi bilmiyorum ama kaydirigubbakcemile3neyse hallederiz...