Bizim kzlar buraya...

Saytros canım Allah damatlıklarını da göstersin,Allah kolaylık versinkaydirigubbakcemile2.Maşallah ben gelmeyince muhabbet gırla gitmiş,ben de burda muhabbet yok diye hiç uğramıyodumbenneyaptımki
sağol canım inşallah damatlığınıda görürüz.... sen buraları boş bırakma tabi bu topicte heran herşey olabilir dah 3 goğumumuz olucak allahın izniyle:ecrin_bebek: düyünümüz var verda var hihoyyyt

küçüğümün 2 yaşına 4 ay vardı sünnet oldu
abiside 7 yaşındaydı tam
5 yaşını beklemiş olsaydım b.oğlan 10 olacaktı
eeeeeeeee o zamanda sünnet kıyafeti yakışmazdı b.oğluşuma diymia.s

evet pek resimde belli olmuyor çizim yaptım gördünmü bilmem ama
işte öyle birşey oldu
saytros anlamış herhalki
eskilere gitçekmiş
kız saytros onca tülbenti nirden bulcan tatlım
baştan diyeydin kışın ben sana oyalardım

evet ya ben eski yatakları çok severim bu galba tarihi çok sevmem ve ilgi duymaktan kaynaklanıyor o padişah sünnet yatakları öyle süslenirmiş .ama şimdi öyle yapmaya imkan yok okadar tülbent nerden bulucam ben tülbentden üst çıtadan başlayıp 3...4..sıra tülbent olsun isterim mesela güzel oyalı tülbentler mendillerden kurbağalar kuşlar yapılsın asılsın .herkezin hoşuna gitmez ama benim hoşuma gidiyor.:nazar:galba ben çıtadan yapıcam öyle gözüküyor ama tülbent kullanmıycam tülle süslüycem .sanırım güzel birşey olucak yapıyım resimlerini çeker koyarım gerçi resim eklemeyi bilmiyorum ama kaydirigubbakcemile3neyse hallederiz...

selam hanımlar hihoyyyt
herkese güzel hafta sonları diliyorum a.s
öpüldünüz şekerler Şeniz

evet ya ben eski yatakları çok severim bu galba tarihi çok sevmem ve ilgi duymaktan kaynaklanıyor o padişah sünnet yatakları öyle süslenirmiş .ama şimdi öyle yapmaya imkan yok okadar tülbent nerden bulucam ben tülbentden üst çıtadan başlayıp 3...4..sıra tülbent olsun isterim mesela güzel oyalı tülbentler mendillerden kurbağalar kuşlar yapılsın asılsın .herkezin hoşuna gitmez ama benim hoşuma gidiyor.:nazar:galba ben çıtadan yapıcam öyle gözüküyor ama tülbent kullanmıycam tülle süslüycem .sanırım güzel birşey olucak yapıyım resimlerini çeker koyarım gerçi resim eklemeyi bilmiyorum ama kaydirigubbakcemile3neyse hallederiz...

bende sevmiyorum tülbentlerle süslenen yatağı hoş durmuyo
gıcık elti oğlunun sünnet yatagını görümçelerle öyle süsledi hoşuma gitmedi
birde bana pişkin pişkin senin yatagınıda böyle tülbentlerle süsleriz demesinmi bende
hazır cevap klasikleşmişlerle uğraşamam dedim
kafamda tasarladığımla süsledim görümçelerle
yanaşmıyorlardı aslında da çirkefliğimle ellerini değdirttim
:roflol::roflol:

bende sevmiyorum tülbentlerle süslenen yatağı hoş durmuyo
gıcık elti oğlunun sünnet yatagını görümçelerle öyle süsledi hoşuma gitmedi
birde bana pişkin pişkin senin yatagınıda böyle tülbentlerle süsleriz demesinmi bende
hazır cevap klasikleşmişlerle uğraşamam dedim
kafamda tasarladığımla süsledim görümçelerle
yanaşmıyorlardı aslında da çirkefliğimle ellerini değdirttim
:roflol::roflol:

benim istediğim yatagın şuan yapılması mümkün deyil zaten modarnleştiğimiz için artık eski eşyaları bulmamın imkanı yok .bu sebepten dolayı benimkide tüllü bir yatak olucak ve güzel olucagını düşünüyorum bakıcaz bakalım:))
sende az deyilsin gündüzün fendi görümceleri yendi diyorsun :roflol::roflol:

benim istediğim yatagın şuan yapılması mümkün deyil zaten modarnleştiğimiz için artık eski eşyaları bulmamın imkanı yok .bu sebepten dolayı benimkide tüllü bir yatak olucak ve güzel olucagını düşünüyorum bakıcaz bakalım:))
sende az deyilsin gündüzün fendi görümceleri yendi diyorsun :roflol::roflol:

ah saytroscuğum ah hepsi o zamanlar bana nasıl diyem
ateş püskürüyor gibilerdi
çephe almış gibilerdi ah ah canım
öteki dedim yeğen benimkiler yeğen değilmi dedim kendi kedime
ondan yani
ne kadar değer verirsen o kadar değerin azalır derler ya o misaldim yani
hadin bakem dedim düzün yeğenleriniz yatağını dedim
elleri mahkum oldular
asıl onlara bir yudum su vermemem lazım da neyse işte :nazar:

yürü gündüzüm kim tutar seni hihoyyytkızlar merhabalar bu arada.sadece bir göz atıp çıkmak zorunda kalıyorum genelde.şimdide öyle olacak yarın okurum artık.hepinize sevgiler veŞeniz

kız bak dayanamadım gene.bu arada evet kalmaya geliyor.biliyorum çok zor diyeceksin ama ne yapayım 70 yaşında adam yalnız oralarda.bel fıtığı tutmuş bu sene zaman gelmiş yataktan çıkamamış.en son aradığımda koca adam ağlamaktan konuşamadı.yazık be gündüzüm biz de yaşlanacağız.hem iyidir benim kaynatam tam benim kafadan uyuz ve huysuz.başka kimse çekmez onu seviyom kız ben onu yazık

kız bak dayanamadım gene.bu arada evet kalmaya geliyor.biliyorum çok zor diyeceksin ama ne yapayım 70 yaşında adam yalnız oralarda.bel fıtığı tutmuş bu sene zaman gelmiş yataktan çıkamamış.en son aradığımda koca adam ağlamaktan konuşamadı.yazık be gündüzüm biz de yaşlanacağız.hem iyidir benim kaynatam tam benim kafadan uyuz ve huysuz.başka kimse çekmez onu seviyom kız ben onu yazık

bişey demedim kız bak tabi sevaptır
bizde yaşlancaz tabi bakalım bize bakan olacakmı
neyse canım yalnız koyma adamcağızı madem hayat arkadaşı bırakıp gitmiş
o bu günlerini iyi gecirsin
her insan bir değil canım

sen kayınvalideye bakmıştın ya zor olduğunu söylersin diye baştan tedbir aldım:jeyyar: üç gün sonra konu açmayayım buralarda:roflol: şaka bir yana Allah herkese herşeyin hayırlısı versin.bak içimden geldi al bi gazoz şirketten:içelim: resim konusuna gelince aslında tabii ki yeniler var ama nazar değer bana....:eek: ama iyi aklıma getirdin kayınpederim gelince bi aile fotosu koyayım

Son düzenleme:
sen kayınvalideye bakmıştın ya zor olduğunu söylersin diye baştan tedbir aldım:jeyyar: üç gün sonra konu açmayayım buralarda:roflol: şaka bir yana Allah herkese herşeyin hayırlısı versin.bak içimden geldi al bi gazoz şirketten:içelim: resim konusuna gelince aslında tabii ki yeniler var ama nazar değer bana....:eek: ama iyi aklıma getirdin kayınpederim gelince bi aile fotosu koyayım

evet baktım ve halada öyle arada inip bakıyorum
beni köle gibi kullanmaları yokmu sinirime gidiyor yani anlayacan
beni enayi yerine koymaları ve dedikoduları çıldırtıyor
şimdilerde takmıyom ya birşey diyemiyo
ilğilendiğim kadarıyla ilğileniyorum
artık iyileşti yürüyo ya sık inmiyorum yanına
bak bak canım sevaptır
bilmem artık sevap işlerken günahlaramı girdim
isyan ettirmişti beni ya :roflol:

insanız isyan ediyoruz bazen.ama sabııııır.Allah herkese bol bol versin.canını sıkma sen iyilik yap denize at

sanada kolay gelsin arkadaşım
kız k.pederin gelene kadar ooooooooooo
ekle resminide görem seni :))

günaydın kızlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

herkese güzel vede sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum a.s

yürü gündüzüm kim tutar seni hihoyyytkızlar merhabalar bu arada.sadece bir göz atıp çıkmak zorunda kalıyorum genelde.şimdide öyle olacak yarın okurum artık.hepinize sevgiler veŞeniz

oooooooooooooooooooooo nöriye aplamız gelmiş :jeyyar:
biz senin möebbet hapse mahkum olduğunu duyduk kaydirigubbakcemile3 hanem yine bir gazoz vakasında yakalanmışın birini gazozla uyuturkene :roflol: :roflol: :roflol:

bende artık sen hapistesin diede gazozları dağıtmaya aday olmuştum kaydirigubbakcemile3 yoksam bize hapistenmi yazon hıııııııııııııı:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tembel karulaaaaaaa :mymeka:
nerelerdesiniz beeaaa uyuyonuzmu daha hayden uyanınde gelin artıkım be bakın kızıyom haaaa :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: ona göre yanem naniknanik

yavf burası genemi boş be anacım ya valla boş bırakmaya gelmiyonuz haaaaaa:eek:klava:
ben geldim hayden bakem toplaşın

ayıp sie yavf gerçektende çok çok ayıp beea:mymeka: :mymeka: Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: ahanda size küstüm işte :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

X