Bizim kzlar buraya...

he ya şu bizim nori aba nere gitti ya
hapsemi atıldı acep:roflol:

işde verebiliriz yanim :roflol:
önce kapılardan başla sonra camlardan filan dermişim :roflol:

duyumlarıma göre nöri aplamız birini gazozlan uyuturken yakalanmış ve müebbet hapse mahkum olmuş :roflol::roflol: :roflol: delüüüüüüüüüüüüüüü karu okadarda dedim dikkat et yakalanırsın ama boş işte :roflol:

Ver bi tane bakem. :bbo:

tabiki canım nedemek sen istersinde ben vermemmi :jeyyar: gel seni önce bağrıma basayım bi :roflol: :roflol: :roflol:

duyumlarıma göre nöri aplamız birini gazozlan uyuturken yakalanmış ve müebbet hapse mahkum olmuş :roflol::roflol: :roflol: delüüüüüüüüüüüüüüü karu okadarda dedim dikkat et yakalanırsın ama boş işte :roflol:

tabiki canım nedemek sen istersinde ben vermemmi :jeyyar: gel seni önce bağrıma basayım bi :roflol: :roflol: :roflol:

yoh anam ben almayım o zaman bu ne samimiyet böyle :1shok::1shok:

:

ne o gazozları sanamı bırkıp gitti :roflol:
sende yakında gidersin nori ablamısın yanına:roflol:

ben kacar fıstıklar daha kahvaltı yapmadım ufaklık uyandı şimdi
kahvaltımızı yapalım gene buluşuruz buraçıkta

kızlar annem geldi çıkmam lazım öpüldünüz şekerler Şeniz
hafta sonu giremem artık pazartesi görüşürüz tubacım ok
haydin byyyyyyyyyy

photo1325a.jpg

photo2214an.jpg

bunlar var elimde diğerleri hep yandı
umarım resme bakıp anlarsınız nasıl oldugunu

Valla pek anlamadım ama bebişlerin çok tatlı çıkmış allah bağışlasın.Bezli bezli sünnet mi yapılır yaa biraz daha bekleseydin yaa yazık...

selam kızlar gündüzcüm çok teşekür ederim benim istedigimdebu tip yatak kardeşiminkisinide biz böyle yapmıştık ama benim yatagım müsait degil bunun için cibinlikte hoşuma gitmiyor ben eski sünnet yataklarını çok severim hatta hertarafı tülbentlerle süslenenden.ama akşam yatağın başında inceleyerek düşündüm aklımdakini yapabilirsem sanırım istedigim gibi olucak:jeyyar::jeyyar:
özgürcüm sanada teşekür ederim sağol yardım teklifin için Şeniz sünnete gelin beklerim arkadaşlar hepinizi gerçi düğün yapmıyorum kınagecesi ve mevlüt kına gecesini salonda yapıcam mevlüt evimde olucak ...:nazar::nazar:

Saytros canım Allah damatlıklarını da göstersin,Allah kolaylık versinkaydirigubbakcemile2.Maşallah ben gelmeyince muhabbet gırla gitmiş,ben de burda muhabbet yok diye hiç uğramıyodumbenneyaptımki

Saytros canım Allah damatlıklarını da göstersin,Allah kolaylık versinkaydirigubbakcemile2.Maşallah ben gelmeyince muhabbet gırla gitmiş,ben de burda muhabbet yok diye hiç uğramıyodumbenneyaptımki

ne o nen bizi beğenmiyonmu sohbet için girip çıkıyomuş :mymeka: :dilcikar:

Valla pek anlamadım ama bebişlerin çok tatlı çıkmış allah bağışlasın.Bezli bezli sünnet mi yapılır yaa biraz daha bekleseydin yaa yazık...

küçüğümün 2 yaşına 4 ay vardı sünnet oldu
abiside 7 yaşındaydı tam
5 yaşını beklemiş olsaydım b.oğlan 10 olacaktı
eeeeeeeee o zamanda sünnet kıyafeti yakışmazdı b.oğluşuma diymia.s

evet pek resimde belli olmuyor çizim yaptım gördünmü bilmem ama
işte öyle birşey oldu
saytros anlamış herhalki
eskilere gitçekmiş
kız saytros onca tülbenti nirden bulcan tatlım
baştan diyeydin kışın ben sana oyalardım

Son düzenleme:
X