Bizim kzlar buraya...

QUOTE=ozgurdu;6220529]Günaydın herkese
Ne marifetli kadınsın maşallah.:nazar:Hayatta aklıma gelmezdi çıtları al çak.delikafadulden Resim varsa ekle bende göreyim oğlum yok ama yiğenlerime yaparım.herkese iyi br gün dilerim.Şeniz[/QUOTE]

a18lq6ex.gif

bizim kızçeler demişin konuya bu kızçelerin içinde bende var mıyım acep? kaydirigubbakcemile3

bi aralar burası fıkır fıkır kaynıyordu sohbetler o biçimdi şimdiler de yaprak dökümü yaşıyoruz:roflol:
giren bir daha gelmez oluyor
bir ben birde adanalım
yani lahanabebek uğruyoruz aradada
ozgurdu ve saytros

evet canım öyle
3 arkadaşımız bebek bekliyorlar ondan sanırım pek uğramıyorlar
ecrin,zuzuu ve kartanesi tanıştırayım birde
nori ablamız var sanırım oda dikişlerden başını kaldıramıyor oda (minikiz )daha var sayamadıklarım geçmişe gitmem gerek :roflol:

eee pardon ama ben yanlışlıkla işçi bulma kurumuna mı gedim acep -tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: peki geri alem ben sorularımı öleyse nöri ablamız gelmeyo artıkım onun yerine ben gazoz dağıtıyom artıkım istermisin şekercim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
yalnış anlama haaa iyi niyetimin göstergesi olarak yanem :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: peki geri alem ben sorularımı öleyse nöri ablamız gelmeyo artıkım onun yerine ben gazoz dağıtıyom artıkım istermisin şekercim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
yalnış anlama haaa iyi niyetimin göstergesi olarak yanem :roflol: :roflol: :roflol:

he ya şu bizim nori aba nere gitti ya
hapsemi atıldı acep:roflol:

eee pardon ama ben yanlışlıkla işçi bulma kurumuna mı gedim acep -tatlicadiarzu-

işde verebiliriz yanim :roflol:
önce kapılardan başla sonra camlardan filan dermişim :roflol:

Ver bi tane bakem. :bbo:

X