- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gündüzüm oğluşun çok tatlı maşşallah
bizim kızçeler demişin konuya bu kızçelerin içinde bende var mıyım acep? kaydirigubbakcemile3
valla bu topiklerin işine akıl sır ermiyo canım.
olmazmı şeker buyur canım
herkese kapımız acıktır yani
ama sende ötekiler gibi kaobolacaksan bilmem :roflol:
Sağol canım tşklr
eeeeeeeeee anlat bakem şeker kimsin nesin nasılsın nerelisin :bbo: ay çok soru sordum galiba kaydirigubbakcemile3
teyzesi bu resimdeki halleri 4 sene önceki halleri artık bebeklikten çıktılar
eee pardon ama ben yanlışlıkla işçi bulma kurumuna mı gedim acep -tatlicadiarzu-
tabi canım deli kanlı oldular artık maşşallah darısı damat olduklarını görmene canım :Saruboceq:
yalnız bak kaynananı örnek alma emi şeker :roflol: :roflol::roflol:
yok canım ya ben
annem bir melek dizisindeki nerimanı örnek alcam
:roflol: :roflol: peki geri alem ben sorularımı öleyse nöri ablamız gelmeyo artıkım onun yerine ben gazoz dağıtıyom artıkım istermisin şekercim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
yalnış anlama haaa iyi niyetimin göstergesi olarak yanem :roflol: :roflol: :roflol:
eee pardon ama ben yanlışlıkla işçi bulma kurumuna mı gedim acep -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: peki geri alem ben sorularımı öleyse nöri ablamız gelmeyo artıkım onun yerine ben gazoz dağıtıyom artıkım istermisin şekercim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
yalnış anlama haaa iyi niyetimin göstergesi olarak yanem :roflol: :roflol: :roflol: