Bizim kzlar buraya...

ohhhh kaynamış buralar maşallahhhhhh valla gündüzcüm çok şey yapmam lazım ama oturuyorum bakalım birden başlıycam tatlı telaş valla hayırlısıyla atlatırım inşallah ben geçen sene yapıcaktımda erteledim korktum yapmaya bende burda yalnızım tek ama arkadaşlarım var sağolsunlar enbüyük yardımcılarım herşeyi birlikte yapıcaz inşallah.zaman geçiyor yaşlanıyoruz çocuklar büyüyor allah uzun ömür verirse herşeylerini görürüz inşallah ....zuzuuu çok sevindim bebişinin kız olucağını duyunca çok güzel ya sen onu doğurup bana versen söz 1 yaşında iyade edicem sana yerimseniben a.snegüzel yaaaaaa:ecrin_bebek:allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah...lahanam senide öpüyorum kızlar hadi görüşürüz kendinize iyi bakın gelcem gene ben hadi by:1hug:a.s.

ne hazırlıkları yaptın bakem sünnet yatagını bize göster tamamı
oh ne iyi insanın arkadaşı yardımcısı olması
neyse üzülmeye değmez artık atlattım o günleri
sanada kolay gelsin birtanem yakın olaydım yardıma gelirdim
senin oğlan kaç yaşında canım

sana kolay gelsin saytrosum bende öptüm canım Şeniz Şeniz Şeniz

oğlamlar iyi canımcığım bende hamdolsun iyiyim sadece biraz grip gibiyim
başım ağrıyo
kaynana iyi oldu tatlım eeeee artık olsun yanim
sırnaşık şey

çok sağol canım bugün eminönüne gittim birazını hallettim gibi perdelik ip aldım senin yaptığın perdeden yapıcam salonuma aralarınada boncuk aldım inşallah güzel birşey olucak ... mevlüt için gerekenleri aldım sünnet kıyafetlerine şöyle bir baktım beyendigim kıyafet adam 450 dedi azım açık kaldı gelinlik fiyatı gibi.yatagı süslemek için cibinliklere baktım hiç güzel deyiller ya gündüzcüm senyatağını nasıl süslemiştin?
sana kolay gelsin saytrosum bende öptüm canım Şeniz Şeniz Şeniz
sağol canım bende Şeniz
merhabaa ben geldiimmmm
nasılsınız kızlarr
3 kelime oldumu :roflol:

hoşgeldin a.s.

selam kızlar ne var ne yok bir bakayım dedim.Bayağı bir olaylar olmuş yine.Saytrosum hayırlı olsun oğlunu sünnet mi edicen.. Cibinlik Koçtaşta ucuz oluyor .Beyazı var sadece ama al küçük kelebeklerle , boncuklarla süslersin silikonla yapıştırırsın..Bende tül için ip aramıştım bir zamanlar ama kilosunu çok pahalıya demişlerdi.Meğer burnumun dibindeki tuhafiyede kilosu 25 tlmiş ama iş işten geçti çünkü ben normal fon perde diktirdim. Sen ne renk düşünüyorsun.Bu arada yardım edilecek birşey olursa söyle tamam mı canım.:lepi:
Gündüzüm ve lahanabebişim hiç burdan ayrılmamış.kaydirigubbakcemile5 KKnın eskisi kadar tadı yok girip çıkmam bir oluyor.senağlama

bizim burdan kk dan vazgecemediğimiz yer burası can sen
bize güzel dostluklar arkadaşlar kazandırdın bir ümit gene bir arada oluruz diye giriyorum yania.s

canım ben yatağımı resimleri var aslında yarın eklerim
genede anlatayım sana
ben çocukların yatağını yan yana birleştirdim
kapı pervazları na benzeyen şekilde 7 tane çıta kalın biraz onları yatağa ekledim nasılmı
2 tanesini yatagın başucuguna dikip duvara monte ettim çatkım yani
diğerlerinide iple birbirlerine tutturduk
ve değişik kumaşlarla süzsledik sonra
eminönünden aldıgım ucuz tül perdelerden 5 tane alıp
çibinlik gibi yaptım yanlardan süsleyerek
sonra sünnet süsleriyle süsledim
bir kaç tane tülbent oyalamıştım onlarlada şekil verip süsledim canım
ama sen koçtaşa bi uğra senin yakınında varsa bilmem ama cevahirde gördüm ben
istersen ondan al derim
kolay gelsin canım sana
yakın olsaydım yatagını düzmeye gelirdim resimlerini eklemeyi unutma oldumu

Günaydın herkese
Ne marifetli kadınsın maşallah.Hayatta aklıma gelmezdi çıtları al çak.delikafadulden Resim varsa ekle bende göreyim oğlum yok ama yiğenlerime yaparım.herkese iyi br gün dilerim.Şeniz

Huzur yüzlere yansısın bugün. Her varlık kardeşligi haykırsın, karanlık yüzlere. Ve yüzler Allaha dönük olsun sadece...

Bugün bayram olsun...
Hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın Rauf adıyla!
Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla!

Cumanız mubarek olsun!
Olsun ki, yürekler atsın Allah Allah diye...
Olsun ki, aşk-ı Muhammed gönüllere azık olsun...
Olsun ki, paramparça bu ümmet; kardeşlik bilinciyle kaynatılmış, tevhid temeli üzerine kurulmuş, çatısı Kuran,
zineti sünnet olan bir kaleye dönüşsün! ...

Ey Ümmet-i Muhammed Cuman Mubarek olsun! ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…