Bizim kzlar buraya...

Ağrıların biran önce diner inşallah.Canım hep pozitif düşün.İlaçlarımı kullanıcam, bebeğimede birşey olmuyacak diye düşün hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.:Saruboceq:

ay geçmiş olsun ozgurdüm iyiki yanmamışsın ya yüzüne gelseydi ay ay yanık çok fena ya
allah korumuş seni cicim nasıl oldu öyle ya nasıl devrildi üstüne ya
üzüldüm vallah ya
verilmiş sadakan varmış güzelim
bundan sonra kendine dikkat et gülüm iyiki çocuklar yokmuş yanında
geçmiş olsun canısı

ecrinçiğim sanada geçmiş olsun ya inşallah bebişine birşey olmas hadi öğren cinsiyetinide bizide bilğilendir

bu gece rüyamda serenayyy'ı gördüm telefonda konuşuyoruz üzgün sesi kızı zatüre olmuştu kış başıda kızı güya düzelememiş ağlıyor telde sesleniyom sesleniyom cevap vermiyo bana
bi ara arayım bakem nasıllarmış

canımcım geçmiş olsun aman dikkat et kendine umarım ağrıların azalır ve hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın seni kocaman öpüyorum tatlım Şeniz

iyiki sana birşey olmamış özgürdücüm a.s olan salona olsun boş ver

selam arkadaşlar nasılsınız pek kimseler gelmiyor buralara artık hamişler nerelerde neler yapıyorsunuzzzzzzzzz kızlarrrrrrr nerelerdesiniz bakalım çıkında neler yaptığınızı bi yazın hamilelik nasıl gidiyor siz artık hamiller topcindesiniz herhalde buralara pek takılmıyorsunuzzzzkaydirigubbakcemile gündüzün karanlığı ve lahana bebekten başka yazan olmamış Şenizneler yapıyorsunuz iyimisiniz bakalım ben iyiyim pak girmiyorum siteye vakit bulamıyorum valla gündüz işlerim var akşam çocukların dersleri kızımın dersleri ağır 4.sınıf zormuş hakket -tatlicadiarzu-oğluma mayısın sonunda sünnet yapıcam şimdiden telaşı sardı beni valla daha çoooooooook var demeyin anca hazırlanıcam ben sanırsammmm .herkezi öpüyorum gelen gelmeyen yazan yazmayan herkeze sevgiler kendinize iyi bakın :1hug:a.s.arada bi girip neler yaptığınızı yazın canımmmmmmsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

saytros'çuğum seni görmek ne güzel buralarda sevindimhihoyyyt
ne yapalım işte ev hanımı olunca ne yaparız kine :roflol:
ay özledim kız sizleri vallah
hadi allah damatlıgınıda göstersin gülüm ay birşey kalmamış vallah benide telaş sardı sen öyle dedin ya
ben atlattım ama gene heyecanı sardı inşallah yetiştirirsin gülüm mayısa ne kalmış
kolay gelsin sana ay varya şimdi benim hallerim gözümün önüne geldi
bide ben herşeyimi tek başıma hazırladım
kimse yoktu yanımda senağlama
bi sünnet yatagını görümçelere düzelttirdim çünkü öteki gıcık eltinin kini düzmüşlerdi :roflol:
ay kız yavaş yavaş kaynana olma vaktimiz geldi he benden söylemesi:roflol:

selam kuzular..saytrosum tatlı telaşlar ha..e hadi kolay gelsin..istde olsak gelip 2 göbecik atardık:teytey:

kızlar kesin olmamakla birlikte benim minik bi kokoş kızım oluyo sanırsam..doktor teyzesi kesin diil henüz dedi..önümüzdeki aya kesin söleris dedi..göbüşüm bellil artıkın..:CüvCüv:4. ayımızın içindeyiz..kartanesinden de hawadis weriym..onun da keyfi yerinde..göbüş büyütüyo..bise dua edin e mi teyseleri..öpoorum hepinisi

selam zuzuu iyi olmana sevindim canım dualarımız sizlerle şekerler allaha emanet olun eeeeeee madem kızçen olcak seni kız anneleri topiğinede bekleriz artıkım öpüldün şeker

selam zuzuu iyi olmana sevindim canım dualarımız sizlerle şekerler allaha emanet olun eeeeeee madem kızçen olcak seni kız anneleri topiğinede bekleriz artıkım öpüldün şeker

günaydın canlarım sizi görmek ne güzel ya özledim nen sizleri
eeeeeeeeeee zuzuu kızın olacak he hadi hayırlısı
hayırlı evlat olsun eli ayagı düzgün sağlıklı şekilde kuçagına gelsin neşeler saçsın canım
acaba kartanesinin neyi olacak ki ne
birde ecrinin yani ay kızlar rabbim üçünüsede ve bebek bekleyenlere rabbim kolay doğumlar nasip etsin
adanalım sen ne yapıyon görüşemiyok canısı:1hug:

gündüzüm gelmiş oley oley oley hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: canım bende seni özledim

ay sonunda gelen oldu ama eeeeeeeeee
bekle bakem kac ay sonra gelirler bir daha
sana söyleyim
zuzuu geleçek diyecekki ben kızımı nişanlıyom
kartanesi ben oğlumu evlendiriyom
ecrin ben oğlumu askere yolluyom :roflol:
eh bizde yazarık elbet birşeyler özletmeyin nen kendinizi öptüm adanalım

hı kıs doğru deyon valla bunlar böle hepüsü tembel karular keyifleri gelince yazyolar a.s
hazır kimse yokken dedikodu yapalım demi ama :roflol:

evet lahanam dedikodu yapalım azcık
aman gelmezlerse gelmesinler canım:dilcikar:
biz gelip gidiyoz ya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…